Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Imi poate spune cineva de ce ascund unii
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Diverse > Diverse
jas2
Spre rusinea mea ,pana la varsta de 50 de ani si cu ceva masini vandute-cumparate,nu am habar de ce se intampla asta.
Imi da cu virgula...
espacern
Numarul de inmatriculare este o informatie importanta!
Ascunderea acestei informatii are un scop precis.....daca nu reusesti sa gasesti raspunsul inseamna ca nu esti prea perspicace.
jas2
Capacitatile mele,te rog sa nu le evaluezi,nu ma cunosti deloc.
Nu ai vrea sa reformulezi raspunsul si sa explici clar?
Eu am 5-6 raspunsuri,insa nu ma multumeste niciunul,de aceea imi da cu virgula.
1) Masina cu diverse probleme,cunoscute in service.
2)Pentru a ascunde identiratea,adresa vanzatorului.
3)Pentru a nu fi furata inainte de vanzare.
4)Pentru a nu fi vandalizata inaintea vanzarii.
5) Masina furata
6) Masina adusa de afara,cu probleme la acte.
7)Proprietar cu probleme,in sensul ca uita sa plateasca piesele,manopera.

Toate acestea enumerate,ma lasa rece.Altceva?

Observ ca si raspunsul este ascuns...
bogdanpaul
Parerea mea este ca vanzatorul nu doreste identificarea masinii decat la fata locului. Motivele se pot incadra la punctele 2 si 4. Cand le-am vandut pe ale mele, in trecut, nici eu nu afisam numerele, desi le tineam in garaj.
speedman
eu cand am vandut masina personala (fie de noua la mine, fie sh) i am sters numarul...adica nu era vizibil. Sincer nu are legatura cu eventuale pb ale masinii, nu stiu la ce ajuta numarul de inmatriculare, intrucat dc te intereseaza acea masina iei legatura cu vanzatorul sa iti puna la dispozitie vin ul...ti l va da fara probleme, cel putin eu asa am facut...si acum am anunturi pe olx (nu cu masina) in care modalitatea de contact este mesageria...la bursa am o masina, fotografiata inainte sa o inscriu pe numele meu, de aceea se observa nr de inmatriculare...acum fiind pe numele meu, are alte placute...
jas2
Eu am intalnit cu numere ascunse masini care erau inmatriculate in alt judet decat cel in care se efectua vanzarea,si este stiut faptul ca nu e de bine in cele mai multe cazuri.
Masini vandute de intermediari,la un pret mult mai mare decat cel inteles cu proprietarul.
Si o a treia varianta,masini cu probleme in acte.
papa_mulo
In cele mai multe cazuri pot sa fie motivele deja enumerate, dar sunt sigur ca sunt si stereotipuri...pt ca asa au vazut ei ca fac altii. Daca ai putea face un sondaj sunt sigur ca ai gasi un segment important care nu iti pot da o explicatie valida pt motivul ascunderii numarului. Asa au vazut ei pe net ca numerele se ascund...dar daca te uiti pe facebookul lor le afli programul zilnic, toate rudele si eventual si ce au mancat la ultima masa si unde se afla acum.

LE: mai e un stereotip in vanzarea auto prezent la samsari, dar preluat pe nemestecate si de vanzatori ocazionali ai propriei masini: poza cu interiorul masinii siliconata cat cuprinde si cu spatarele scaunelor din fata date la max pe spate. O poza fara nici un rost, nu intereseaza pe nimeni cum se doarme in masina, important e sa vezi poze cu scaunele in pozitii normale ca sa iti faci o idee despre spatiul in spate.
ProfiBv
Ar mai fi aici poze cu pozitia volanului rasucit astfel incat sa nu se vada kilometrajul.

Mai frate ...eu, asta sunt ,asta vand si atata cer , ce sa mai...... oricum te blesteama omul daca ceva crapa dupa ce o cumpara si daca ai stiut defectul si daca a fost el ghinionist sau mai putin pregatit.

Eu personal am plecat hotarat ,de acasa 400km, pentru masina din semnatura . Mi sa pus pata pe ea si gata mi-am luat masina asta . Mi sa spus " Baaaaaa e revopsita pe dreapta ,baaaaaa a facut taxi , domnule are km reali si-ti mai trebuie asta si asta " .
Vorbind la telefon cu fostul proprietar masina era gata de drum.Cand l-am intrebat daca s-ar urca cu copii lui in masina sa plece la drum,in concediu ,a raspuns Da. Si asa am facut .
Am deja ~4000 cu masina si la vara vreau sa merg pe la el sa-l cinstesc.
Nu zic ca masina e perfecta, dar mi-am luat ce masina am vrut eu mai oameni buni si gata .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.