Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Reconditionare Dacia 1300 '75
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > Jurnal de Bord
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rob3rto
Usi de CN4... Abordare matura zici? I-ati direct un CN4, iesi mai ieftin wink.gif
harby ;))
pacat de munca depusa.... e deja proiect mioritic, cenzuraturile alea de clapete de cn4 nu sunt mai bune decat 1300... asta daca nu ii pui alarma..
Dinica Mihnea
Ba da! Fix asta e explicatia... inchidere centralizata pe toate usile, fete de usi din fibra model supernova, 4 geamuri electrice... usile originale raman si ele in decor, vor fi vopsite in paralel cu acestea, doar ca nu le arunc pe masina, ci in garaj smile.gif Usile spate vor avea si 2 mici modificari ca sa se incadreze mai bine cu "carcasa" de 1300... pe langa astea mai avem pornire din buton, navigatie incadrata in bordul de CN4, pastrand totodata si aeroterma, scaune fata de bmw e90... nu stiu inca ce o sa fac cu bancheta spate, cred ca o retapitez pe cea cu tetiere, are un design destul de ok

29 Aug 2018, 20:27:
Si ceasuri bord de Logan, uitasem de ele
sobolan
eu is de acord cu un bord CN si cu navi etc,un interior mai decent...da,e ok din pct meu de vedere....ii pui si niste suspensii mai low si geamuri negre si obtii un fel de sleeper custom ,dar usile...usile alea is de kkt rau pe masina aia,is din alt film....zau ! se poate pune inchidere centrlizata si pe usa de 1300 dar cu broasca tip nou cu acea siguranta la interior,te "legi" cu actuatorul printr-o tija de urechea broastei la interior,merge pentru ca am montat....repet:usile alea de cn strica tot de tot !
Dinica Mihnea
Respect parerea fiecaruia pt ca aici deja ajungem la o chestie legata de gusturi... Personal, imi place cum pica usile astea chiar si cu caroseria de 1300, vor fi fara bandouri, manerele cred ca jumatate vopsite si, repet, pe spate se va adapta putin usa ca sa pice mai bine in zona marcata... Sunt de acord, totusi, ca usile originale ii confereau un aspect mai "nobil" (cum spunea al batran smile.gif) ) si stiu ca puteau fi modificate si ele pentru Ónchidere centralizat„, dar dupa nu mai puteam inchide usa din yala, din cate m-am informat, ar fi ramas doar pe actuator daca nu ma insel.
sobolan
QUOTE(Dinica Mihnea @ 29 Aug 2018, 21:56)
dar dupa nu mai puteam inchide usa din yala, din cate m-am informat, ar fi ramas doar pe actuator daca nu ma insel.
*te-ai inselat sigur.....mergea,pe fata se pun actuatori cu 5 fire,mergea s-o inchizi si din cheie si celelalte 3 urmau automat....iti trebuia butuc sub maner sau portiera de dacia din 96-97,altul era aspectul....
eu zic sa te mai gandesti ,o strici rau de tot cu usile alea de injectata....
Ov
se muta la jurnal de bord ca asta nu mai e restaurare
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.