Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piese auto/accesorii pentru restaurari
Reno.ro - Forum Renault Romania > Oldtimers > Oldtimers > Restaurari
monolith
Stimati pasionati,
Pun aceasta postare dintr-o necesitate: vreau sa restaurez vechea mea Dacie 1300, insa nu prea gasesc piesele necesare. Din acest motiv as dori sa facem un topic in care sa dam informatii despre diferite piese: cunostinte, magazine sau orice alte informatii despre cum putem sa ne procuram piesele necesare.
De exemplu caut grila fata si ochelarii pentru Dacia model 1975, dar si capota cu dunga pe mijloc si ornament nichelat. Nu am reusit pana acum.
Poate reusim sa adunam un fond cu informatii despre piese pentru restaurari si poate reusim sa facem si o comunitati locale prin care sa ne ajutam in acest sens.
In plus, am cautat un service decent pentru astfel de activitati (restaurari) si este foarte greu. Sper sa facem un loc de colaborare pentru aceste subiecte.
Astept comentarii pe acest subiect.
iustin_uap
Un topic in care userii sunt indemnati sa prezinte magazinele in care stiu ca se mai pot gasi piese din stocurile vechi exista deja. Il puteti gasi aici.

Dupa mine, cea mai buna sursa de piese este rematul, cu conditia ca acesta sa vanda piese si nu la preturi exagerate. Alte variante ar fi: centrele de dezmembrari/fier vechi, sectiunea bursa de pe forum, gasirea unei masini pe care s-o cumparati pt. piese, OLX, targurile de vechituri, forumul Classic Car Cluj-Napoca, sau, daca aveti cont de Facebook, grupul Bazar Dacia.
Ov
pune anunt cu [CUMPAR] la bursa, sigur gasesti.
Va rog sa nu transformam tot forumul in anunturi de vanzare/cumparare. Aici se inchide.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.