harby
) mersi de aprecieri dilau, pai mie imi place sa conduc noaptea ca 1 la mana e mai liber drumu (nu's atatia dobitoci) si 2 la mana e noapte.
ionutf salutare, multam de aprecieri, ce sa zic masina e ok la cat am bagat in ea nici n'avea cum sa iasa prost

ti'am zis mai adauga ceva la oferta si stam de vorba ca iti dai seama nici eu nu pot sa o vand ca piesele's greu de gasit si timpu investit si munca si stres, nervi toate se aduna, ti'am mai spus, de ce nu'ti iei si tu una si sa incerci s'o faci sa vezi cum e si apoi mai discutam daca ti'ar mai convenii s'o dai pe mai putin decat ai bagat.
Cat despre timpul si banii bagati, nu prea stiu ce sa zic, intr'un an puteam sa fac mai mult dar asta e mergem inainte, o sa vedem pe parcurs daca a meritat, toata lumea zice ca a meritat dar ramane de vazut.
De razgandit nu prea m'as razgandii da am de gand sa incep un nou proiect si sunt pe ganduri, dar oricum vorba ta, preturile cresc de la an la an si masina nu cere de mancare dac'o tin la pastrare
flaviusili le'am pus la pastrare pentru intalniri si zile bune, ca iti dai seama oricum ma enerveaza toti prin trafic ca le sare masina in ochii si de.. o ajuta si culoarea ca e in contrast cu piesele cromate si iese in evidenta, inclusiv "militienii" m'au cam tras pe dreapta ca sa faca poze la masina si cu masina.. da' de acte nu intreaba niciunu

iti dai seama ca la un momentdat ti se ia, da' sa ma mai intrebe toti de unde am luat roti cu dunga alba si cat m'au costat si alte cele deja devine enervant, daia ma plimb mai mult noaptea acu' ca e mai intuneric si nu sare atata in ochi
Intre timp am mai dat cateva ture prin zona am mai fost pan la Mateias, si am zis sa mai trag cateva poze:
restu pozelor le pun maine ca tre sa plec.. la o tura