QUOTE(eye88full @ 28 Mar 2016, 09:14)
eu astept caldura ca sa pot sa bag ceara in praguri si in sasiu, ca daca bag acum, nu se lipeste de caroserie si curge...asa daca e cald si bate soarele, are aderenta mai buna. eu am evitat sa dau cu ceara pe podea din cauza mirosului...
In functie de producator, se aplica intr-un interval de temperaturi, nici prea joase, dar nici prea ridicate (de exemplu, la Ixell scrie in instructiuni de 20 grade, la fix o ora de la aplicarea pasivizantului); de curs o sa curga oricum, cam 2-3 ore (mai ales la cele 3+3 evacuari de apa de la praguri), apoi se opreste. Mirosul va persista vreo luna-doua, dar trece.
QUOTE(Mihai @ ro,28 Mar 2016, 22:16)
iti dai seama la vara cand s'o incinge ala si masina o fii cu usile'nchise
.. eventual pasla..
Dac-o aerisesti bine la final si umbli cat de cat, pana la vara scapi de miros (si oricum, mai bine sa miroasa a ceara, decat a rugina

).
Pasla e buna, dar e pacatoasa daca intra putina apa, se usuca greu.
QUOTE(eye88full @ 28 Mar 2016, 22:55)
ba o sa am mai multe griji pt ca folia creeaza condens...o sa pun cred o bucata de cearceaf

stii care e treaba Mihai...daca Doamne fereste intra apa in masina sau se sparg garniturile la pompa de frana si curge lichid...si tu ai dat cu ceara podeaua...e vara...caldura....ce faci?ceara se inmoaie, in amestesc cu lichidul...se umfla tot pana la tabla...eu am zis asa, mai bine o las doar data cu antifon si in caz de doamne fereste, scot repede mocheta si sterg si se usuca repede, asa daca am ceara pe podea...e durerere sa stergi...
Asa e, dar si mocheta cauciucata tine condens; trebuie verificat des pe sub ea, mai ales toamna la umezeala+frig si iarna.