dstdan multam de urari!

despre decarburol nu stiu ce sa zic, n'am folosit inca, da incearca poate e mai in regula habar n'am..
sobolan benzina e cam moarta... cel putin asa mi s'a intamplat mie cand am curatat alte piese.. nu se mai face benzina cum era odata, cand te stergeai pe maini cu benzina iti ramaneau albe, acu nema..
BLUE R 19 motorina si benzina merge, dar problema e ca apoi ramane uleioasa rau cutia sau orice alta piese si se pune prafu imediat si jegu, io zic ca tot cu diluant sau nitrodiluant chiar, io d'asta am folosit, cel mai ieftin e 7-8 lei litru si iti ajung 3 litrii si s'o speli si s'o clatesti plus ca avantaju e ca se curatata mult mai repede si mai usor, adica nu mai stai sa freci de'ti sar mainile pana se inmoaie tot namolu'
Catalin THW interesant, inca nu aflasem de prototip, noroc ca m'ati anuntat sa fiu pe faza cand o aparea surata

io o sa ma rezum totusi la 2, una pt tinut in casa si una in masina, in loc de caine d'ala care'si misca mecla
Maniak22 stii cum e, acu' asteptarea moarte n'are si speranta moare ultima, da' banuiesc ca daca prototipu' e facut, tre' s'apara si la noi mai devreme sau mai tarziu
Revenind la subiect, am spus ultima oara ca o sa pun poze cu unele piese noi, care au fost si o sa fie montate pe masina, nu am poze chiar la toate, dar na sper ca am facut la ce e mai important.
Am cautat sa cumpar numai piese comuniste, pt ca cele din ziua de azi, facute de toate srl-urile si asam-urile au o calitate/durabilitate net inferioara.
In materie de mecanica avem asa:
1.Puntea fata:- arcuri noi
- amortizoare noi
- bielete directie noi
- bucsi noi
- rulmenti noi
- pivoti noi
- discuri frana noi
- furtune frana si alte maruntisuri gen caluti de etrier sau cum se numesc tot noi
2.Puntea spate:- arucri noi
- amortizoare noi
- pistonase frana noi
- ferodouri noi
- rulmenti noi
- si alte maruntisuri
3.Chiulasa noua - fabricata in 85 parca- supape noi
- arcuri supape noi
- culbutori noi
- rampa culbutori noua
- garnitura chiulasa victor reinz
4. Motor - practic din vechiul motor am oprit doar bielele:- set motor Borgo nou
- vibrochen(arbore cotit) nou - Codlea cota standard
- axa came noua
- semicuzineti + cuzineti noi - cota standard
- pompa de ulei noua
- lant distributie nou
- intinzator am si mecanic si dala vechi
- garnituri motor
- alternator nou
- radiator nou
- calorifer incalzire habitaclu nou
- delcou
- carburator
- bobina noua
- bujii ngk
- fise bujii janmor
- pompa apa
- pompa benzina
etc.
5.Cutie viteze:- coroana volanta noua
- placa noua
- disc ambreiaj nou
- rulment presiune nou
- cablu ambreiaj
6. Alte piese noi care le mai vedeti prin poze, mai sus am mentionat doar ce era mai important si ce mi'am amintit:- aeroterma modelu' nou
- ansamblu stergatoare cu tot cu motoras nou
- contact nemiman si contact seima - dar nu st noi si alte maruntisuri