Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dacia 1310 CN1 `91
Reno.ro - Forum Renault Romania > Oldtimers > Oldtimers > Restaurari
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
BN64FLO
De ce sa aiba grija cu itp-ul? Desfaci 28 de surube, pui jantele originale la loc si gata treaba, treci itp-ul, cand ajungi acasa, revii la 4 prezoane...simplu ca buna ziua, nici eu nu merg cu elba la itp, pun tablele de iarna si n-am stress
Barbalex
Ca urmare a faptului ca nu-mi place sa lucrez la electrice,i-am dat pe mana colegului Stefan.alex78 electromotorul meu pentru a-l reconditiona,mai precis:curatat,vopsit,schimbate bucsile,carbunii si micile detalii.Daca aveti nevoie sa reconditionati piesele electrice,vi-l recomand,nota 10. biggrin.gif
Tommi.
Nimic nou? biggrin.gif
Alex1300BV
@ Barbalex: Te-ai suparat? / probleme?
Barbalex
Nu am mai avut timp deloc si de masina mea...in ultimele 6-7 luni am restaurat complet un 1300 si n-am mai avut timp de nimic.Insa acum i-a venit din nou vremea si masinutei mele.Am reusit sa ii mai achizitionez cate ceva,i-am facut niste jante dublate,am montat rezervorul,modificata cutia de viteze- i-am montat pinioane pentru treapta a5-a de nova si alte mici lucrari.

pistritu
ce motor (capacitate cilindrica) pui pe masina?
vad carburator de nova in poze tongue.gif si cutia modificata pe treapta a 5-a de nova (ai lungit rapoartele)
razvan32
s-a rupt stutul ala de la baza. cum fac sa pun altul? la tine ce filet are: conic sau cilindric.
ce filet are M8? eu am cumparat dar are filet conic.
Daciotul_98
QUOTE(razvan32 @ 4 Feb 2018, 17:58)
s-a rupt stutul ala de la baza. cum fac sa pun altul?  la tine ce filet are: conic sau cilindric.
ce filet are M8? eu am cumparat dar are filet conic.
*

Cu bormașina, ștuțul este din aliaj ușor, aluminiu, luați un burghiu puneți la bormașina si lărgiți ștuțul până se polizează de tot. Musai dat capac sonde jos și aspirat șpanul creat .
DACIOTUL_97
QUOTE(pistritu @ 4 Feb 2018, 07:34)
*

#onepointsix, cu apucături de 1.8 turbo biggrin.gif
Barbalex
QUOTE(pistritu @ 4 Feb 2018, 07:34)
vad carburator de nova in poze  tongue.gif  si cutia modificata pe treapta a 5-a de nova (ai lungit rapoartele)
*

1.6 puțin modificat cu dublucorp
opre
Frumos lucrat! spor la munca.
Victor3001
In sfarsit inca cineva care da atentie mare si la chestiile mai marunte, felicitari si succes.
pistritu
hai ca iese misto tare . Bafta cu masina sa te bucuri de ea, ca ai muncit mult la ea wink.gif
grupul l-ai lasat cel al cutiei? sau ai pus alt grup cu alt tren mobil
Rob3rto
Foarte misto jantele, sper sa le pastrezi cu anvelopele alea smile.gif
Proiectoarele nu cred ca-si au rostul tongue.gif
Barbalex
Mulțumesc tuturor, mult spor si vouă!
Da, rotile in combinația asta rămân biggrin.gif Proiectoarele le-am pus mai mult de design.

In ultimele zile m-am mișcat destul de repede cu lucrările, cam intr o săptămână preconizez ca mașina va fi funcționala wub.gif
DACIOTUL_97
Lenes mai esti.Pana acum o finalizam de 10 ori radmasa.gif
Tommi.
QUOTE(DACIOTUL_97 @ 11 Feb 2018, 19:49)
Lenes mai esti.Pana acum o finalizam de 10 ori  radmasa.gif
*

Vorbeste ala care nu a fost in stare sa isi termine bijuteria de 2 ani radmasa.gif tongue.gif
Andutzu7
Presupun că e gata și n ai postat ,nu? sad.gif
AurasNGA
Pentru ca alex nu a mai intrat sa posteze si o poza dupa terminarea procesului de reconditionare, o sa o fac eu. Breakul s-a plimbat anul acesta pe la diverse evenimente prin toata tara.

Momentan a reintrat la hibernare datorita vremii.
Sunt planuri mari de plimbari pentru 2024.

Lumea nu prea mai intra pe forum, dar am zis sa existe si o postare ( poate mai multe pe viitor ) actuala.

22 Nov 2023, 13:45:
Alte cateva poze..
1310CL
Frumoasa masina,vis indeplinit pentru proprietar care este de nota 10.

Am vazut masina live la Dacia Varadinum 2023 .

Spor la treaba,nu prea mai posteaza lumea pe aici,dar si cei care am ramas,mai punem cate-un pai pe foc sa nu se stinga smile.gif)

maho
Pai daca v-ati imbolnavit toti de feisbuci, de parca acolo ati fi deprins misterele daciei...
Arata bine breakul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.