QUOTE(iulica89 @ 28 Apr 2014, 00:04)
Salut!
Cel mai bun sfat pe care ti'l pot da este sa cumperi o Dacia 1310 berlina de pe care sa iti iei tot ce iti trebuie-au inceput sa rasara cele uitate in garaj cu kilometrii putini, cu caroserii bune si piese de interior; la preturi de pana'n 700 lei iti poti gasi una buna, dar va trebui sa cauti, asa poti avea o sansa in a scuti bani multi!
In rest bafta si rabdare!
Asta ziceam si eu mai sus.
QUOTE(roby_1300_rap @ 28 Apr 2014, 10:44)
ba tavi 2 chestii am sa iti zic
1 tablele de portbagaj le gasesti pe tocmai sau pe olx , ca am vaz ca se vindeau acolo o groaza
2 dc nu ai dat cu furtunu si prin masina

??? ca avea pe unde sa iasa apa

1. Sunt de Conex si alte SRL-uri.
2. Nu zic ca nu se putea, dar nu m-a interesat. Am spalat-o ca sa poata sta pe strada.

)+28 Apr 2014, 18:49-->
QUOTE(harby

) @ 28 Apr 2014, 18:49)
praguri noi am vazut in Pitesti la 80 lei bucata . In magazin, de uzina ...
M-ar cam interesa, sa vad cum fac cu bugetul. Ce alte piese de origine mai sunt?
QUOTE(maho @ 28 Apr 2014, 20:35)
Alea-s usor de facut, se indoaie tabla la Abkant, cu "cutite" universale, le poti face si din tabla mai groasa, galvanizata, etc.; problematice sunt elementele de tabla ce necesita matrite, in mai multe operatii (etape) - aripile, de exemplu.
Nu vreau sa fac inventii, numai daca este nevoie, dar si alea conforme cu originalul.
QUOTE(Daciotul_98 @ 28 Apr 2014, 22:19)
sa fim oleecuta carcotasi frumos gazon ai,masina il scoate in evidenta,glumesc evident,bafta o sa ai ceva de munca
projectul se va numi operatiunea sita mecanica

Chiar azi am tuns iarba, ca nu prea e gazon... De lucru este mai mult decat destul la maisna; problema sunt banii, piesele si meseriasii, dar nu e nicio graba. Candva o sa se rezolve.