Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Renault Wind
Reno.ro - Forum Renault Romania > Renault - Diverse > Concepte
espacern
Cu ceva treaba prin Franta am vazut (la tehnocentre)o masina cu forma clar bizaro-renault:WIND!Un fel de Twingo dar decapotabil si destul de cocheta!Ce parere aveti??

7 Feb 2010, 21:59:
Poze cu masina Renault Wind care se pare ca va iesi pana la urma in serie!!
Mateiul323
dragut de la fata,spatele e oribil sad.gif
Abo
frumoasa buburuza ...
alte poze cu ea ...

[attachmentid=1627663012] [attachmentid=1627663013] [attachmentid=1627663014] [attachmentid=1627663015] [attachmentid=1627663016][attachmentid=1627663017]
soare_body
Pai a iesit la serie, cel putin pe site-ul Renault Deutschland e pusa la vanzare..
Adi R5
asta sa fie?

user posted image user posted image user posted image
vladbobtm
Buna Seara,
in curand voi fii posesor (mai mult umbla sotia cu el dar din cand in cand si eu) de Renault Wind Wave Edition 1.2 TCe 100 CP, astept inca putin aprobarea creditului si apoi o ridic de la dealer. Voiam sa stiu daca sunt in topicul corect, avand in vedere ca nu prea am gasit o pagina dedicata pentru modelul acesta.

O seara buna!!
vladbobtm
Acuma o saptamana am primit telefonul de la dealer si s-a aprobat creditul , pe la sfarsitul lunii daca totul este bine voi merge sa o ridic!!
vladbobtm
Azi am fost sa o ridicam de la dealer, masina merge super frumos, cand este inchisa total este extrem de silentioasa, ma uimit faptul ca nu reuseam sa simt deloc motorul fiind pe dreapta nici o vibratie nimic parca era ditamai electrica smile.gif) , in a 5-a trage foarte bine deja de la 2000 de ture :-o , mentionez ca pana acum nu am mai mers cu vreo masina turbo pe benzina(cel putin nu de 1.2 sau din astea mici), m-a suprins portbagajul imens (cred ca este de 270 de litri) care nu se micsoreaza deloc indiferent ca este inchisa sau deschisa. Cand este decapotata se aude foarte frumos sunetul mai sportiv(mai ales cand te apropii de 3000 de ture). Masina fiind destul de dotata in general, avand climatronic, 4 airbaguri, radio cd/mp3 plus intrare AUX, abs/esp/asr /ebd. In curand vor veni si ceva poze ca azi nu prea am reusit sa fac niciuna.
AlexNIT
Felicitari pentru noua achizitie! Fa-i niste poze sa o vedem si noi. toate cele bune sa ai multi km cu ea!
vladbobtm
Mersi Alex!! In curand cand voi avea putin timp voi face ceva poze si le pun aici!!!

Bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.