Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Contract de mandat BCR ASIG. DE VIATA
Reno.ro - Forum Renault Romania > Alte discutii > Zona Financiara
je_design
am nevoie urgenta de o copie dupa un contract de mandat de la BCR Asigurari de Viata, va rog mult sa ma ajutati! puneti va rog un scan dupa un asemenea contract pentru ca am facut greseala sa il pierd pe al meu si acum, dupa un an de cand am renuntat ca sa mai fiu consilier de asigurari am primit o notificare de plata a unei sume mari - retur de comision. va rog mult sa ma ajutati! merci mult!
slaiciprian
Scuze man, insa ma indoiesc ca poti gasi asa ceva aici in intervalul de timp de care ai tu nevoie...
je_design
uite ce am primit...
Tudor
Nu am un astfel de contract, dar am citit unul si din cate imi amintesc problemele sunt legate de reinnoirea politelor incheiate de dvs. La inceput primiti un comision mare, dar politele trebuie sa fie achitate cel putin un numar de x ani consecutivi. Lapsarea lor (rezilierea anticipata fata de acest termen minim) va aduce penalizari sub forma de retur de comision, indiferent daca ati incheiat colaborarea cu ei sau nu. Sa nu credeti ca doar agentii sunt invatati sa "minta" prin omisiunea de a comunica anumite informatii relevante ... si unit managerii fac acelasi lucru fata de agenti.
Solicitati direct la BCR Asigurari o situatie in baza careia sa vedeti de unde s-a ajuns la suma respectiva.

Sfatul meu sincer este sa mergeti la ei de urgenta, sa solicitati detalii si explicatii si sa negociati ce se poate negocia (esalonarea platilor eventual). Astfel de notificari sunt rareori lipsite de acoperire ferma contractuala.
je_design
multumesc de raspuns! ar mai fi ceva, am reusit sa ii conving sa imi trimita o copie a contractului de mandat si in contract se specifica clar "prezentul contract de mandat contine un numar de opt pagini", iar contractul in sine are 9 pagini, numerotate de la 1 la 9. ma ajuta cu ceva acest detaliu?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.