Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme poziționare GPS Megane 3

mister121977
post 16 Apr 2019, 07:55
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22 June 06




Bună ziua,
Dețin un Megane 3 din 2010 cu navigație Tomtom normala. De ceva vreme are momente când ma poziționează aiurea pe harta. Cel mai des cu o eroare de aproximativ 50 de metri dar am remarcat o data chiar și o eroare de 1 km. Toată treaba tine ca și durata în timp de la 10 minute pana la 1 ora apoi își revine. Nu am observat sa îl determine ceva anume sa facă treaba asta. Am hărți actualizate acum 2 ani și pana acum 2 sapt nu am avut asemenea probleme.
S.a mai întâlnit cineva cu eroarea asta? Dacă da, ați reușit să o rezolvați singuri?
Ca mulțumesc anticipat pentru răspunsurile voastre.


--------------------
Renault Megane 3 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 16 Apr 2019, 11:08
Post #2


impatimit marca renault cum si e si ''ververita''


Group: Members
Posts: 569
Joined: 7 June 09
From: Cluj Napoca




Salut, prima chestie... folosesti tomtom home si faci updateurile periodice ?

In acele updateuri ai un update quickgpsfix... ei acela e update-ul pentru gasirea cu usurinta si localizare a satelitilor.

A doua chestie... dupa data de 6 aprilie 2019 tomtom a anuntat toti utilizatorii atat pe email cat si pe pagina sa online ca se va trece la updatarea tuturor dispozitivelor gps la un alt sistem diferit fata de cel existent drept urmare carminat tomtom trebuia trecut la navcore 8.843... tu ti-ai actualizat carminatul ?

Daca nu ai facut aceasta actualizare te incurajez sa o faci si in cazul in care nu ai cont pe tomtom home sa iti creezi unul apoi te loghezi cu, cardul in tomtom home si faci toate update-urile care iti apar acolo... spor

This post has been edited by IonutGligan: 16 Apr 2019, 15:11


--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
chivereanumarian
post 16 Apr 2019, 14:09
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 416
Joined: 22 June 15




Problema a fost doar la tom tom live ,rlink, Evolution


--------------------
megane 3 bose 2013 Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bugghy
post 16 Apr 2019, 14:50
Post #4


Membru


Group: Members
Posts: 158
Joined: 30 August 10
From: Craiova




Vezi daca se rezolva dupa update-ul de aici:

https://www.tomtom.com/en_gb/in-dash-naviga..._crit_rm_201903


--------------------
Renault Megane III 2010 1.5 dCi 110, Megane IV 2018 GT 1.6 TCe 205
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 16 Apr 2019, 15:08
Post #5


impatimit marca renault cum si e si ''ververita''


Group: Members
Posts: 569
Joined: 7 June 09
From: Cluj Napoca




exact despre acesta vorbeam si eu... in care tomtom a anuntat inca cu 3 saptamani inainte de 6 aprilie cel putin eu atunci am fost informat pe email...

pasii necesari

http://uk.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/16625

This post has been edited by IonutGligan: 16 Apr 2019, 15:14


--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mister121977
post 16 Apr 2019, 17:09
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22 June 06




Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. As mai avea câteva întrebări. Tomtom.ul.meu nu este Live. Am cumpărat mașină acum 4 ani și avea un card doar cu 2 tari. Am păstrat acel card și m.a ajutat un prieten cu un alt card cu update complet, știți voi la ce ma refer. Acum se pune problema dacă sa fac acest update de soft recomandat cu cardul original sau cu cel pe care îl am de la prieten? Nu știu dacă Megane are o memorie interna unde copie informațiile suplimentare sau ele sunt doar pe card păstrate și, deasemenea, nu știu dacă nu cumva îmi poate bloca sau detecta cardul care nu este original .
Va mulțumesc anticipat pentru răbdare.


--------------------
Renault Megane 3 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 16 Apr 2019, 17:42
Post #7


impatimit marca renault cum si e si ''ververita''


Group: Members
Posts: 569
Joined: 7 June 09
From: Cluj Napoca




poti face update la ambele altfel nu va functiona niciunul cum trebuie fiindca ele cu siguranta ca au navcore 8.842 (sistemul vechi).

Daca intampini probleme dupa update scrie-mi in privat si te ajut.

p.s. bucura-te ca nu ai Live

This post has been edited by IonutGligan: 16 Apr 2019, 17:44


--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mister121977
post 16 Apr 2019, 18:01
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22 June 06




Mulțumesc.
O sa scriu ce s.a întâmplat.
O zi buna și drumuri fără probleme

<span class='edit'>16 Apr 2019, 19:14:</span>
QUOTE(IonutGligan @ 16 Apr 2019, 17:42)
poti face update la ambele altfel nu va functiona niciunul cum trebuie fiindca ele cu siguranta ca au navcore 8.842 (sistemul vechi).

Daca intampini probleme dupa update scrie-mi in privat si te ajut.

p.s. bucura-te ca nu ai Live
*


Am făcut pașii descriși și s.a blocat. Din păcate nu pot trimite PM. Poți sa îmi trimiți prin PM o modalitate de a te contacta, te rog? Mulțumesc

This post has been edited by mister121977: 16 Apr 2019, 20:38

Attached thumbnail(s)
20190416_190350.jpg ( Size: 2.59mb ) Number of downloads: 223


--------------------
Renault Megane 3 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IonutGligan
post 17 Apr 2019, 08:21
Post #9


impatimit marca renault cum si e si ''ververita''


Group: Members
Posts: 569
Joined: 7 June 09
From: Cluj Napoca




S-a blocat pentru ca ai navcore nou care nu e pactat si trebuie pactat ca sa mearga...

ne auzim pe privat message pentru rezolvare...


--------------------
Renault Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mister121977
post 17 Apr 2019, 08:30
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 22 June 06




QUOTE(IonutGligan @ 17 Apr 2019, 08:21)
S-a blocat pentru ca ai navcore nou care nu e pactat si trebuie pactat ca sa mearga...

ne auzim pe privat message pentru rezolvare...
*



Mulțumesc dar, cum am zis și mai sus, nu pot trimite Privat Message.Se pare ca nu am destule postări. De aceea te rugasem sa îmi trimiți prin PM o alta modalitate de a te contacta. Dacă nu, te rog sa trimiți un mail scurt la SorinVasioiu at yahoo.com .
Mulțumesc încă o data.


--------------------
Renault Megane 3 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nashu1111
post 29 Apr 2019, 12:18
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 31
Joined: 12 September 07




Mister121977 ai rezolvat cumva problema?
Exact asa am patit si eu, dupa update....
Zero 742192653 pt watsup
Burloiu.ionutatyahoo.com
Multumesc, o zi placuta!

This post has been edited by nashu1111: 29 Apr 2019, 14:18


--------------------
renault Megane 2010/3/1.9dCi - xxxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baranyka
post 3 May 2019, 22:07
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 11 July 17




Buna seara !Am facut si eu update si am patit la fel !Ati putut sa rezolvati ?
O seara placuta !


--------------------
Renault Symbol 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 16th June 2019 - 05:17
Dacia Server hosting