Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme vitezometru, cand indica cand nu

mclany
post 2 Jul 2012, 09:01
Post #61


Membru incepator


Group: Members
Posts: 9
Joined: 2 July 12
From: Tg Mures




Salut! Nu are cineva o poza cu motorul in care se indica locul exact pt clio symbol cu ABS. Mersi


--------------------
Renault Clio Symbol (K7JA7) 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andr3i84
post 2 Jul 2012, 09:46
Post #62


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.110
Joined: 22 March 09
From: Bucuresti




Nici eu la motorul meu (1.4 16v) nu gasesc senzorul respectiv. Daca are cineva o poza rog sa posteze. Pe prima pagina este o schita cu un motor cu totul difeit blink.gif .


--------------------
Renault Clio Symbol 2003 1.4 16V expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lalucri
post 13 Aug 2012, 16:49
Post #63


Membru incepator


Group: Members
Posts: 42
Joined: 11 April 11




.Am o problema similara pana la un punct. In drum spre mare, in capitala, a ,,murit,, vitezometrul. Nu mai indica nici km parcursi. Si-a revenit un timp, a murit iar si tot asa. Azi am fost la Redac Craiova si am descoperit problema - nu este senzorul de viteza de vina ci pinionul tahometric din cutie. Stie cineva daca se poate schimba fara sa demontezi cutia? Ca altfel e jale... vreo 500 lei cu manopera....

LE. am vb azi cu un ing. de la redac si trebuie demontata cutia pentru schimbarea pinionului... scump... asa ca vom incerca sa ne legam de abs cumva... stie el... va tin la curent.

This post has been edited by lalucri: 14 Aug 2012, 14:14


--------------------
Renault Symbol DCI 2006/Fidji - DJ 10 XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosminroger
post 31 Aug 2012, 09:44
Post #64


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 31 August 12




Problema este de la senzorul de viteza. Daca mai mergi vreo 4-5 luni cu el o sa vezi ca ti se aprinde un led cu o valva unde e acul de turatii. Aia inseamna ca nu mai merge senzorul de viteza. Mai mult, uitate daca atunci cand iti care acul se mai contorizeaza kilometri ( acolo unde iti arata 40.000 de kilometri ).

Sper ca te-am ajutat.

In orice caz, stiu sigur ca aia este de vina. A patit si tata la fel cu un Clio Symbol. Bafta!


--------------------
Nu conteaza asa 2100
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cbardan
post 15 Sep 2012, 12:19
Post #65


Membru incepator


Group: Members
Posts: 32
Joined: 25 October 06




Salut,

Eu am un Clio Symbol 1.5 dci (65CP) cu ABS. Oricat m-am uitat pe sus la cutia de viteza nu am reusit sa identific celebrul senzor de viteza. Am facut o diagnoza si imi da eroarea "Circuit capteur vitesse".
M-am dus azi la un magazin de piese auto si au intrat pe programul original Renault(cu seria masinii mele) si pe cutie nu au gasit nici un senzor de viteza. Mi-au zis ca poate la modelul meu nu exista acel senzor.
Din ce am citit pe un forum francez cica la modelele cu ABS nu mai exista acel senzor de viteza ci calculatorul calcuelaza viteza pe baza celor 4 senzori de ABS de la roti.
Daca a schimbat cineva acel senzor la modelul cu ABS il rog sa-mi spuna.
Multumesc.



--------------------
Renault Clio Symbol 2003 Authentique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emy_v1p
post 16 Nov 2012, 15:02
Post #66


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 7 April 10




Am nevoie si eu de un raspuns. Are cineva idee pentru un clio 1.5 dci model 06.2005 fara abs ce senzor de vitezometru i se potriveste pt ca am si eu aceeasi problema ca apropape majoritatea detinatorilor de clio si nu stiu ce senzor sa imi cumpar.
Ce serie ar trebui sa aiba ? asta 7700414694 sau ala cu 8919 la sfarsit ?
pls. help !

16 Nov 2012, 15:07:
Am nevoie si eu de un raspuns. Are cineva idee pentru un clio 1.5 dci model 06.2005 fara abs ce senzor de vitezometru i se potriveste pt ca am si eu aceeasi problema ca apropape majoritatea detinatorilor de clio si nu stiu ce senzor sa imi cumpar.
Ce serie ar trebui sa aiba ? asta 7700414694 sau ala cu 8919 la sfarsit ?
pls. help !

This post has been edited by emy_v1p: 16 Nov 2012, 15:07


--------------------
renault clio 2005 1.5 85cp - B 07 AEI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luckas_itd
post 16 Nov 2012, 18:16
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 266
Joined: 21 April 08
From: Moreni




Cele 2 coduri expuse de tine reprezinta acelasi produs,sant identice din punct de verede constructiv.In afara de acel tip mai este unul cu prindere tip siguranta.Eu pe un symbol 2004 am modelul ce corespunde acelor coduri.Incearca sa il dai jos de pe masina si desfa-l,sant sanse foarte mari sa fie deslipit unul din pinii din interiorul lui,eu asa l-am reparat si merge pana in ziua de azi.Bafta.

This post has been edited by luckas_itd: 16 Nov 2012, 18:18


--------------------
Renault Clio symbol 2004,1.5 dci 65 - db-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mr.NiceGuy
post 17 Nov 2012, 08:45
Post #68


Membru autentic


Group: Members
Posts: 330
Joined: 16 October 06
From: Oradea




QUOTE(cbardan @ 15 Sep 2012, 11:19)
Salut,

     Eu am un Clio Symbol 1.5 dci (65CP) cu ABS. Oricat m-am uitat pe sus la cutia de viteza nu am reusit sa identific celebrul senzor de viteza. Am facut o diagnoza si imi da eroarea "Circuit capteur vitesse".
     M-am dus azi la un magazin de piese auto si au intrat pe programul original Renault(cu seria masinii mele) si pe cutie nu au gasit nici un senzor de viteza. Mi-au zis ca poate la modelul meu nu exista acel senzor.
     Din ce am citit pe un forum francez cica la modelele cu ABS nu mai exista acel senzor de viteza ci calculatorul calcuelaza viteza pe baza celor 4 senzori de ABS de la roti.
    Daca a schimbat cineva acel senzor la modelul cu ABS il rog sa-mi spuna.
Multumesc.
*



Eu am schimbat (in service) acel senzor la o masina echipata cu ABS. La pagina 2 a topicului am pus poze cu senzorul precum si codul acestuia.

<span class='edit'>17 Nov 2012, 07:47:</span>
QUOTE(emy_v1p @ 16 Nov 2012, 14:02)
Am nevoie si eu de un raspuns. Are cineva idee pentru un clio 1.5 dci model 06.2005 fara abs ce senzor de vitezometru i se potriveste pt ca am si eu aceeasi problema ca apropape majoritatea detinatorilor de clio si nu stiu ce senzor sa imi cumpar.
Ce serie ar trebui sa aiba ? asta 7700414694  sau ala cu 8919 la sfarsit ?
pls. help !

<span class='edit'>16 Nov 2012, 15:07:</span>
Am nevoie si eu de un raspuns. Are cineva idee pentru un clio 1.5 dci model 06.2005 fara abs ce senzor de vitezometru i se potriveste pt ca am si eu aceeasi problema ca apropape majoritatea detinatorilor de clio si nu stiu ce senzor sa imi cumpar.
Ce serie ar trebui sa aiba ? asta 7700414694  sau ala cu 8919 la sfarsit ?
pls. help !
*



Sincer nu cred ca are vreo legatura daca masina are ABS sau nu, pentru ca senzorul e pe cutia de viteze. Pe pagina 2 a a topicului am pus poze cu senzorul.

This post has been edited by Mr.NiceGuy: 17 Nov 2012, 08:48


--------------------
Renault Symbol 2005 FIDJI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lalucri
post 1 Feb 2013, 21:48
Post #69


Membru incepator


Group: Members
Posts: 42
Joined: 11 April 11




Am rezolvat problema vitezometrului legandu-ma la senzorul de la ABS. La REDAC Craiova, 130 lei.


--------------------
Renault Symbol DCI 2006/Fidji - DJ 10 XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreic21
post 11 Mar 2013, 02:27
Post #70


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 23 October 10




Dupa cum zicea si Mr.NiceGuy nu are relevanta ABS-ul, senzorul tahometric este intotdeauna pe cutie pentru ca trebuie sa preia invartirea pe arborele final al cutiei catre diferential printr-un angrenaj simplu (pinion).
Iata cateva poze cu pozitia lui de aproape catre departe pentru a fi gasit usor si cateva imagini cu senzorul in sine. Eu personal am masurat pe el capacitati si impedante si nu am gasit nimic... n-am idee cum merge senzorul asta, daca stie cineva exact cum este realizat intern sunt curios... ?

PS si al meu face figuri ocazional, 10km nu merge 200km merge si tot asa... cand nu merge jucandu-ma cu mufa nu rezolv nimic, daca-l scot din cutie si-l bag inapoi merge din nou, n-am idee ce poate fi exact, el ca senzor sau priza cu pinionul sau ce are el dedesupt. Dar in general la 1000km vreo 100-150 nu merge (nu ca m-ar deranja, ca viteza o stii oricum dupa rpm si treapta de viteza, dar intinereste masina "furand" km parcursi tongue.gif )

This post has been edited by andreic21: 11 Mar 2013, 02:31

Attached thumbnail(s)
IMG_5831.JPG ( Size: 273.59k ) Number of downloads: 1332
IMG_5832.JPG ( Size: 297.21k ) Number of downloads: 1502
IMG_5833.JPG ( Size: 643.36k ) Number of downloads: 1493
IMG_5834.JPG ( Size: 323.39k ) Number of downloads: 1489
IMG_5838.JPG ( Size: 292.42k ) Number of downloads: 1426
IMG_5840.JPG ( Size: 201.08k ) Number of downloads: 556


--------------------
Renault Clio 1.4 8v Symbol 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andr3i84
post 12 Mar 2013, 17:23
Post #71


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.110
Joined: 22 March 09
From: Bucuresti




Dupa codul din poza ta (care e acelasi ca la mine) am gasit 2 modele pentru Logan la pretul de 30 lei (nu mai stiu marca) respectiv 90 lei de Pitesti.

Oare sunt bune?
Presupun ca merg pe Symbolul meu daca au acelasi cod, nu?


--------------------
Renault Clio Symbol 2003 1.4 16V expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreic21
post 15 Mar 2013, 22:04
Post #72


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 23 October 10




QUOTE(andr3i84 @ 12 Mar 2013, 18:23)
Dupa codul din poza ta (care e acelasi ca la mine) am gasit 2 modele pentru Logan la pretul de 30 lei (nu mai stiu marca)  respectiv 90 lei de Pitesti.
Oare sunt bune?
Presupun ca merg pe Symbolul meu daca au acelasi cod, nu?

Teoretic da, sunt si eu curios pe unde se gaseste in Bucuresti unul dinala ieftin, nu conteaza marca cat timp da semnalul oki. Vreau sa vad daca el e devina pentru ocazionalele disparitii de indicatie sau e altceva.


--------------------
Renault Clio 1.4 8v Symbol 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
emy_v1p
post 18 Mar 2013, 09:11
Post #73


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 7 April 10




Pentru cine mai are probleme si e interesat cum sa o rezolve,va spun din propria experientza pentru ca tocmai am reparat aceasta problema clasica. Exista un senzor de viteza aflat in melcul din cutie care intra in motor.Arata ca un injector doar ca e din plastic.M-a costat 150Ron piesa. Nu recomandat a se incerca acasa pentru ca locul este foarte stramt si necesita ridicarea pe elevator.Intradevar nu dauneaza cu absolut nimic masinii sau mersului acesteia doar ca cel putin la diesel(cum am eu) se intampina mici socuri cand trece de la decelerare la accelerare brusca(in mod normal acum nu mai face asa,o ia lin).
Sper ca a fost de folos raspunsul meu !!


--------------------
renault clio 2005 1.5 85cp - B 07 AEI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreic21
post 18 Mar 2013, 09:28
Post #74


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 23 October 10




QUOTE(emy_v1p @ 18 Mar 2013, 10:11)
Pentru cine mai are probleme si e interesat cum sa o rezolve,va spun din propria experientza pentru ca tocmai am reparat aceasta problema clasica. Exista un senzor de viteza aflat in melcul din cutie care intra in motor.Arata ca un injector doar ca e din plastic.

Daca te uiti vreo 4 mesaje mai sus, adica aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=464...dpost&p=3743016 o sa il vezi pozat de mine smile.gif

QUOTE(emy_v1p @ 18 Mar 2013, 10:11)
M-a costat 150Ron piesa.

Scump, au bagat adaos la greu. Nu trebuie sa coste mai mult de 100-120 original brand si 30-70 lei clonele low brand (care merg ok si ele o vreme, pana se strica... precum si originalele).

QUOTE(emy_v1p @ 18 Mar 2013, 10:11)
Nu recomandat a se incerca acasa pentru ca locul este foarte stramt si necesita ridicarea pe elevator.

Ce sa faca, elevator, sa dai jos si scutul ? No way... bagi mana il scoti si pui altul... mare lucru smile.gif E putin mai usor de schimbat decat un bec de far (si nu zic la modelele unde scoti aripa sa ajungi la far), nu se insurubeaza are doar 2 cleme de plastic dublus sens, intra usor si iese putin mai greu, il hatani intr-o parte si alta in raport cu axa poaralel cu axa motorului pana scapa clemele si iese bine mersi.

This post has been edited by andreic21: 18 Mar 2013, 09:33


--------------------
Renault Clio 1.4 8v Symbol 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andr3i84
post 18 Mar 2013, 10:37
Post #75


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.110
Joined: 22 March 09
From: Bucuresti




@andreic21

Gasesti pe Pantelimon magazine cu piese Dacia, sunt chiar mai multe pe partea dreapta, dupa interseactia cu Fundeni inspre Cora.


--------------------
Renault Clio Symbol 2003 1.4 16V expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luckas_itd
post 18 Mar 2013, 15:42
Post #76


Membru autentic


Group: Members
Posts: 266
Joined: 21 April 08
From: Moreni




Merg reparate destul de simplu daca aveti un letcon,este o problema de fabricatie la ele(pe placa cu circuitul apasa partea mobila si in timp lipiturile cedeaza,pur si simplu ramane contact imperfect)Cat despre schimbat,atat la diesel cat si la benzina se schimba in cateva minute prin partea de sus.


--------------------
Renault Clio symbol 2004,1.5 dci 65 - db-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 23 Mar 2013, 13:05
Post #77


NEWSMAN


Group: Moderatori
Posts: 11.042
Joined: 9 March 05
From: Bucuresti/Targu Mures




Pur si simplu se trage de el sau trebuie si rotit ?


--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
luckas_itd
post 23 Mar 2013, 15:08
Post #78


Membru autentic


Group: Members
Posts: 266
Joined: 21 April 08
From: Moreni




Se trage de el,dar cu grija.Trebuie tras perpendicular pentru a distribui bine forta si a nu-l rupe.El are un mic joc stanga-dreapta,si inainte de a trage misca-l putin asa,pentru a-l mai destinde.Este mult praf intre el si cutie,si daca nu este scos de ceva timp pare ca si sudat.Mai poti da cu wd-40 sau ceva asemanator pentru a inmuia mizeria.Astea spuse mai sus sant valabile pentru captorul de viteza model cu cleme laterale(Symbol),mai este un model cu o agrafa prins ,din cate stiu nu a fost pus pe symbol,este regasit pe bicorp.Bafta.


--------------------
Renault Clio symbol 2004,1.5 dci 65 - db-
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 25 Mar 2013, 09:49
Post #79


NEWSMAN


Group: Moderatori
Posts: 11.042
Joined: 9 March 05
From: Bucuresti/Targu Mures




Merci mult de info smile.gif


--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andreic21
post 25 Mar 2013, 10:13
Post #80


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 23 October 10




QUOTE(cmandrei @ 23 Mar 2013, 14:05)
Pur si simplu se trage de el sau trebuie si rotit ?
*


Nu trebuie rotit ca este excentric, se trage si in acelasi timp se clatina perpendicular pe axa longitudinala a masinii, adica asa cum sunt clemele de blocare dispuse.


--------------------
Renault Clio 1.4 8v Symbol 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 26 Mar 2013, 10:55
Post #81


NEWSMAN


Group: Moderatori
Posts: 11.042
Joined: 9 March 05
From: Bucuresti/Targu Mures




Merci smile.gif


--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cbardan
post 15 Apr 2013, 12:51
Post #82


Membru incepator


Group: Members
Posts: 32
Joined: 25 October 06




Salut,

Intr-un final am identificat si eu senzorul de viteza (era si protejat cu o tabla cu rol de protectie termica ma gandesc), la 1.5 dci e undeva in spatele motorului pe la mijloc, in partea de jos, f. greu accesul pe sus (sunt multe furtune pe acolo). L-am schimbat la mecanic pe canal. La final a si uitat sa puna si protectia aia de tabla, sper ca, vorba romanului: "merge si asa..." smile.gif
Am luat senzor de Logan: 77 00 418 919, cost 135 lei.
Sper sa tina...


--------------------
Renault Clio Symbol 2003 Authentique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
navonflorin
post 2 Dec 2015, 19:31
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 2 December 15




Nu mai merge vitezometru. Am montat player nou. Dupa ce am luat ca boul un nou senzor de viteza si nici ala nu a mers , m-am gandit eu asa sa sting playerul. Hopa , mergea vitezometrul. Ceva este in neregula in firele care le-am inadit la casetofon sau mufa comanda radio volan lasata libera. Nu stiu, daca insa cineva a descoperit buba sa-mi spuna si mie. Deci inainte de a-ti schimba senzorul , daca ti-ai montat player nou, stingel si mai incearca o data...nu da bani aiurea. Plus , eu am si un martor luminos, check engine in bord care nu dispare nici cand sting casetofonul. mai mult ca sigur am legat fire aiurea, cu toate ca casetofonul merge ok


This post has been edited by navonflorin: 2 Dec 2015, 19:39


--------------------
Renault Symbol 2006 - CT 75 NAV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
verde
post 3 Dec 2015, 09:15
Post #84


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.089
Joined: 5 September 06
From: Pitesti




Verifica legaturile , corespondenta de la cel vechi la cel nou. Originalul primeste semnal de viteza , pentru reglarea dinamica a volumului: mai tare cand viteza e mai mare ca sa compenseze zgomotul din masina. Deci presupun ca firul cu semnal viteza l-ai pus in masa.
Da acu vad ca deja esti la curent cu problema.

This post has been edited by verde: 3 Dec 2015, 09:19


--------------------
symbol 4 /clio 4.. ..dci 65/1,2aspirat 2006 /2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
karaoche
post 4 Mar 2016, 12:46
Post #85


Membru autentic


Group: Members
Posts: 279
Joined: 2 July 09
From: Braila




salutare,
din ianuarie am si eu aceasta problema.
ieri am incercat sa il schimb in regim propriu. dar nu am reusit. wacko.gif
nu am putut scoate mufa care vine in capul senzorului. am vazut ca senzorul are un lacas in care ar trebui sa intre vreun dinte al acelei mufe, dar nu am reusit sa o deconectez.

cum ati procedat, cei care l-ati inlocuit? cum ati deconectat acea mufa? blink.gif
cu respect.


--------------------
renault clio symbol 1 2000 1.4 8v - BR-23-NES
29-01-2009 _ 83950 km
28-03-2011 _ 110001 km
14-11-2012 _ 132000 km
24-11-2013 _ 150582 km
07-11-2014 _ 172850 km
10-05-2016 _ 207400 km
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
z_fdd bacau
post 4 Mar 2016, 14:59
Post #86


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.101
Joined: 16 April 10
From: Bacau




mai toate mufele de la senzori au niste urechiuse de care sa tragi inainte de a scoate senzorul...


--------------------
Renault Symbol 2006 - 1.4 8v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ayden_CJ
post 4 Mar 2016, 23:20
Post #87


Membru autentic


Group: Members
Posts: 562
Joined: 28 February 07
From: Cluj




mufa se scoate prin tragere, cu grijă să nu rupi firele


--------------------
Renault Symbol 2006 EX1,4 16V - CJ-x5-DXM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nykysor
post 25 Jun 2016, 14:39
Post #88


Membru incepator


Group: Members
Posts: 10
Joined: 8 October 13




Salut colegi ! Astazi m-am simtit in forma rezolvand schimbarea curelei de accesorii la un clio 1,4 / 16 v , si daca tot am reusit fara sa-mi prind unghiile cum ma avertiza un coleg am zis sa rezolv si problema vitezometrului care in ultimi trei - patru ani cand merge cand nu dupa calculele mele scotandu-ma lipsa la inventar vreo 40.000 de km. Am cautat pe forum sa vad unde este amplasat senzorul, mi -a luat cam cinci minute sa il demontez , o jumatate de ora sa il repar comform unui tutorial de pe youtube si cinci minute sa il montez la loc . Reparatia consta in desfacerea senzorului in cele trei parti conponente , curatarea cu benzina si o periuta si refacerea celor trei lipituri ale mufei electrice pe placa de circuite . Rezultatul .... am vitezometru la masina !!! Atasez si cateva poze .... este simplu , usor si nu necesita scule speciale !!!

Attached thumbnail(s)
IMG_20160625_123740.jpg ( Size: 289.85k ) Number of downloads: 159
IMG_20160625_123757.jpg ( Size: 286.32k ) Number of downloads: 108
IMG_20160625_123808.jpg ( Size: 340.26k ) Number of downloads: 108
IMG_20160625_130317.jpg ( Size: 331.94k ) Number of downloads: 106


--------------------
renault clio 1,4 16v 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yan78
post 18 Jul 2016, 18:39
Post #89


Membru autentic


Group: Members
Posts: 418
Joined: 31 July 10




Ca sa confirm si eu ce s-a mai scris aici.

Clio Symbol, echipata cu ABS are senzor de viteza masina.

Se scoate relativ usor si se poate repara.

Poze aici

//www.reno.ro/index.php?showtopic=168470&view=findpost&p=4524727

This post has been edited by Yan78: 18 Jul 2016, 19:04


--------------------
Renault Clio Symbol 2008 1.5 dci
[URL=http://www.reno.ro/Folositi-functia-CAUTARE-t40668.html]Search cu incredere![/URL]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cosmin Ionut
post 1 Dec 2016, 02:13
Post #90


Membru incepator


Group: Members
Posts: 33
Joined: 3 August 16
From: Bucuresti




Pe 1.5Dci , senzorul este pe cutie. Te pregatesti cu tricou maneca scurta si rabdare. Este situat deasupra acelei placute metalice, nu protejat de ea.
Bafta!


--------------------
Renault Symbol 2006 - B183MCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd November 2017 - 07:25
Dacia Server hosting