Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages « < 11 12 13 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Imbunatatiri Renault Fluence, Cazuri concrete, proiecte....ce ati schimba voi ?

adrian_79_andrei
post 21 Oct 2018, 19:10
Post #361


Membru incepator


Group: Members
Posts: 78
Joined: 5 November 15




1. Multam pt corectie (Hill Start Assist) poate asta a creat confuzie.
2. Daca sti care tip de calculator ABS are activ HSA sau suporta HSA ar ajuta, poate poti da un exemplu cu ce ai tu daca ai.
3. Am vazut si eu ca apar acolo mai multe tipuri de calculator acum nu stiu daca sunt versiuni de software diferite sau si hardware.

Dupa ce a dat scan la mine a gasit calculator care avea optinuea de activare nu a selectat un calculator de pe alt tip masina .


Ideea ar fi daca exista solutii pt a activa HSA cu ceva exemple din experienta sau detalii tehnice daca aveti.

PS: Spre exemplu pe Dacia se activeaza fara alte modificari harware doar din soft su ddt2000.


--------------------
Renault Fluence 2015 DCI 1.5 95CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
silvanu96
post 22 Oct 2018, 19:10
Post #362


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.620
Joined: 21 April 15
From: Ploiesti




Nu stiu cum e la Fluence dar la Megane3 pentru a activa hsa trebuie bloc esp plus senzor giroscopic cu hsa. Probabil de aceea a dat eroare dupa activare.
Daca verificati cu catcar.info vedeti ca senzorul este triplu ESPHSA.
Schimbati senzorul apoi activati functia.


--------------------
Renault Megane 3 2009 Hatch 1.5 dCI 78kw - PH__CSR
Tesla. NicolaTesla.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian_79_andrei
post 22 Oct 2018, 21:00
Post #363


Membru incepator


Group: Members
Posts: 78
Joined: 5 November 15




ESP are masina.
Acest senzor giroscopic cu hsa se poate cumpara separat sau vine inglobat in blocul esp.
Tu ai activat hsa pe megane 3 ?
Este complicat de montat sau mai trebuie si calibrat sau alte operatiuni facute ?
Ati putea va rog sa ma ajutati cu un cod pt acest senzor , cred ca nu mzam descurcat sa in gasesc in catcar.info.

Multumesc mult,
Adrian


22 Oct 2018, 23:02:
Senzorul giroscopic ar trebui sa fie ca cel din poze sau acela e ESP ?

This post has been edited by adrian_79_andrei: 22 Oct 2018, 22:02

Attached thumbnail(s)
74a5723b4a3b80ed57991180f96e.jpg ( Size: 361.3k ) Number of downloads: 293
441386_HSA_sensor.jpeg ( Size: 93.54k ) Number of downloads: 285
hsa_5.jpg ( Size: 46.88k ) Number of downloads: 279


--------------------
Renault Fluence 2015 DCI 1.5 95CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 22 Oct 2018, 22:38
Post #364


torquemada


Group: Members
Posts: 1.270
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Poți să ai și mama senzorului, dacă softul din ABS-ESP nu știe de HSA nu ai ce activa.

E exact ca la Dacia Logan II, Renault Logan II și Duster ph3, toate au fizic același calculator dar:

Dacia Logan II : ABS-ESP-ASR-HSA
Renault Logan II : ABS-ESP-ASR fără HSA și pe unele variante și fără ESP
Duster ph3 : ABS-ESP-ASR-HSA-HDC(hill descent control)


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian_79_andrei
post 23 Oct 2018, 08:29
Post #365


Membru incepator


Group: Members
Posts: 78
Joined: 5 November 15




@torquemada eu am vazut pe un site la rusi cum se activeaza doar din soft.

https://www.drive2.ru/l/467432905488991151/

Acum daca tu ai incercat si nu a mers sau sti chestii tehnice mai in amanunt asa o fi.

@silvanu96 a instalt ESP si a zis cel mai probabil nu am cel senzor giroscopic cu hsa.

Ar trebui sa vad intai ce tip de senzor am. Se paote vedea cumva fara sa desfac cotiera ?




--------------------
Renault Fluence 2015 DCI 1.5 95CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
silvanu96
post 23 Oct 2018, 08:57
Post #366


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.620
Joined: 21 April 15
From: Ploiesti




479300584R 479303320R senzori ESPHSA.

23 Oct 2018, 09:00:
Eu am spus de ce da eroare dupa activare. Daca senzorul nu stie.

This post has been edited by silvanu96: 23 Oct 2018, 09:00


--------------------
Renault Megane 3 2009 Hatch 1.5 dCI 78kw - PH__CSR
Tesla. NicolaTesla.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian_79_andrei
post 23 Oct 2018, 10:42
Post #367


Membru incepator


Group: Members
Posts: 78
Joined: 5 November 15




Salut silvanu96,

Merci mult pentru ajutor.

Mai am o intrebare.

Acest senzor are si calculator , ziceai tu ca sa iei de pe o masina cu mai putini km decat sunt pe ceasuri.

Sau e doar un senzor si nu are lewgatura cu calculatorul ESP.

O zi buna,
Adrian


--------------------
Renault Fluence 2015 DCI 1.5 95CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
chivereanumarian
post 13 Jan 2019, 22:29
Post #368


Membru autentic


Group: Members
Posts: 490
Joined: 22 June 15




Poți monta drl cum sunt cele la megane 2015,sunt pe olx

Attached thumbnail(s)
2019_01_07_21_30_02.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 204


--------------------
megane 3 bose 2013 Laguna 2014 2.0 130 ,megane 3 2015 95 cp euro 6 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucian_alex20
post 20 Jan 2019, 15:03
Post #369


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 29 July 12
From: Iasi




QUOTE(zoli60 @ 4 Oct 2018, 07:08)
Am navitatie originala Tom Tom,  nu Android aftermarket.
Nu stiu ce vrei sa zici cu navigatie din aia mica.
Mai mare nu am vazut la niciun Fluence.

Dupa o luna de utilizare sunt super multumit de camera spate si Android Auto.
In schimb mirroring merge aiurea. Aplicatii care apar pe telefon (waze, gmap,..) nu mai apar cand conectez telefonul la masina. Mai sap aici.
*




Salut,

Ma poti ajuta cu activarea camerei? Am defacut monitorul si am probat dar din pacate nu functioneaza.


--------------------
Renault Fluence 2015, 1.6 CVT, Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucian_alex20
post 28 Jan 2019, 00:36
Post #370


Membru incepator


Group: Members
Posts: 14
Joined: 29 July 12
From: Iasi




Am rezolvat activarea camerei si android auto.

PS: cine imi zicea ca nu merge cu camera din China, doar cu origine, ii zic ca se inseala.


--------------------
Renault Fluence 2015, 1.6 CVT, Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


13 Pages « < 11 12 13
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st September 2019 - 19:48
Dacia Server hosting