Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

A instalat careva Medi@Skin?

babanu5
post 10 Aug 2015, 14:45
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 7 April 06




A instalat careva Medi@Skin?
Am incercat aseara, imi face update dar dupa nu mai face nimic, nu porneste Medi@Skin.
S-a mai confruntat careva cu asta?
Clio IV 1.5 75 CP


--------------------
Dacia logan laureat + - B 49 MKM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sisifjunior
post 18 Aug 2015, 10:28
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 275
Joined: 8 February 12




da, am eu pus peste 4.0.3

ai sters de pe stic acel fisier .lgu dupa instalare pe medianav?
ai inserat la loc sticul in medianav? numai asa va merge mediaskin.
ti-a aparut iconita rosie de accesare mediaskin?


--------------------
RENAULT CLIO 4 2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV
Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
babanu5
post 19 Aug 2015, 09:20
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 7 April 06




Da, am urmat întocmai pașii.
Am instalat update-ul, am scos stick-ul, am șters fișierul și nu îmi apare acea iconita roșie.
Poate nu am fișierul care îmi trebuie, cu toate ca l-am luat direct de pe site-ul tipului.
Ma poti ajuta cu un link de unde l-ai luat sau sa mi-l dai în privat?
Multumesc


--------------------
Dacia logan laureat + - B 49 MKM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Florin_Matei
post 20 Aug 2015, 21:08
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 63
Joined: 10 August 08
From: Bucuresti




Ai procedat EXACT ca in continuare:

1.Dezarhivat MrdiaSkin pe un stick USB 2.0, formatat in prealabil in FAT32.
2.Pus in IGO 8 de pe stick hartile si POI-urile.
3.Cu motorul oprit,introdus stickul in Medianav
4.Pornit motor,facut upgrade de firmware
5.Oprit motor NUMAI dupa terminarea procesului de upgradare si revenire la functiile initiale.
6.Lasat stickul in Medianav.La orice pornire,vei vedea pe ecran cum se incarca fisierele de pe stick.

Eu utilizez varianta cu rulatrea Mediaskin de pe stick.A aparut si varianta mai noua,dar nu am testat-o ,pentru ca aceasta ma multumeste pe deplin.

This post has been edited by Florin_Matei: 20 Aug 2015, 21:09


--------------------
Dacia+Renault Logan 1,2+Clio 0,9 TCE 2012/ Laureate+2015 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
babanu5
post 23 Aug 2015, 08:28
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 7 April 06




Gata, am reușit. Am pus varianta care se instalează în sistem. Ca sa o activez trebuie apăsat pe volum + și - (de la volan), alternativ, de mai multe ori.


--------------------
Dacia logan laureat + - B 49 MKM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuneam
post 24 Aug 2015, 12:02
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 610
Joined: 1 March 04
From: Bucuresti




Intreb si eu ca un profan: Ce este mediaskin si de ce e nevoie de el.


--------------------
Renault Clio IV / vW Pasat b6 , 2014 / 2008 - bucuresti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Darian01
post 24 Aug 2015, 14:25
Post #7


Membru


Group: Members
Posts: 102
Joined: 7 July 13
From: Hunedoara




Alternativa economica de actualizare a hartilor (adica gratis) + posibilitatea de folosire rear camera pe Media Nav.
In sectiunea ,,Navi LG Stock De Pe Logan 2 - Discutii Generale", a celor de la LoganClub, vei afla mai multe.
Lectura placuta!


--------------------
Renault Clio 4 Estate / 0.9TCe 2013 / EXPRESSION - hd 063138
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tuneam
post 24 Aug 2015, 15:34
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 610
Joined: 1 March 04
From: Bucuresti




Multumesc


--------------------
Renault Clio IV / vW Pasat b6 , 2014 / 2008 - bucuresti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
partner
post 1 Nov 2015, 14:07
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 433
Joined: 20 June 13
From: Bucuresti




L-am instalat si eu, sunt de laudat cei care l-au facut si apoi lasat la liber http://www.mediaskin.ovh/

La tutorialul de mai sus, al lui Florin_Matei, mai trebuie spus ca la final, dupa pasul 5, trebuie sa stergi de pe stick fisierul upgrade.lgu


--------------------
Renault Captur 2013 / TCe120
EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Florin_Matei
post 1 Nov 2015, 18:05
Post #10


Membru incepator


Group: Members
Posts: 63
Joined: 10 August 08
From: Bucuresti




Confirm ceea ce a completat partner.


Fac o treaba foarte buna francezii astia pasionati de programare si ne scutesc de o ceva bani care ar fi trebuit dati pentru actualizarile de harti ale sistemului cu care a fost echipata masina. valuri.gif

This post has been edited by Florin_Matei: 2 Nov 2015, 17:17


--------------------
Dacia+Renault Logan 1,2+Clio 0,9 TCE 2012/ Laureate+2015 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sisifjunior
post 2 Nov 2015, 16:35
Post #11


Membru autentic


Group: Members
Posts: 275
Joined: 8 February 12




De acord cu voi, mai trebuie menționat că merge doar pe versiunile 4.0.2 și 4.0.3.


--------------------
RENAULT CLIO 4 2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV
Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Florin_Matei
post 2 Nov 2015, 17:23
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 63
Joined: 10 August 08
From: Bucuresti




Exista solutii si pentru firmware cu versiuni superioare, furnizate de aceleasi persoane care au creat MediaSkin.
N-a fost cazul la mine, deoarece aveam versiunea veche.


--------------------
Dacia+Renault Logan 1,2+Clio 0,9 TCE 2012/ Laureate+2015 Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sisifjunior
post 4 Nov 2015, 05:52
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 275
Joined: 8 February 12




o soluție ar fi pentru 4.0.5 (cu trecerea la 4.0.3) și pentru 5.2.7(o versiune beta)
dar, mai nou, avem medianav cu 4.0.6 si chiar 5.2.8() care nu suportă, încă, mediaskin.

This post has been edited by sisifjunior: 4 Nov 2015, 05:58


--------------------
RENAULT CLIO 4 2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV
Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andrei.TUT
post 16 Dec 2015, 21:55
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 69
Joined: 10 November 15




Pentru 4.0.6 eu am facut in felul urmator si a rulat perfect:
-Am descarcat Medi@skin de pe site-ul oficial, am preferat varianta care ramane pe stick nu pe cea care se instaleaza in sistem(pentru cei care nu inteleg, cand downloadati de pe site-ul oficial aveti 2 foldere in link-ul respectiv, unul care are in denumire USB si altul MediaNav eu l-am folosit pe cel cu USB)
-in folderul Medi@skin_v2_Clé_USB\Installation este un fisier cu extensia .lgu(are ~ 429kb)-atentie sa nu il luati pe cel din folderul cu MediaNav, acela are ~98,010kb
-am luat un stick gol formatat FAT32
-am copiat pe stick fisierul cu extensia .lgu
-bagat stick in media nav
-pornit masina
-pornit media nav
-aparent nu mi l-a luat, am asteptat sa se aprinda media nav-ul dupa care am scos stick-ul si l-am introdus iar apoi mi-a aparut actualizarea, am dat actualizare.
-dupa instalare m-am dus iar la pc cu stick-ul respectiv, am sters .lgu si am bagat ce era in CLE_USB direct pe stick(fara alte folere)
-m-am dus la masina am bagat stick-ul am pornit media nav apoi am intrat la media(muzica) si este o melodie 1AMuet, in timp ce canta acea 'melodie' apasati + si - la sunet(pe navi) pana intra in Medi@skin
-cam asta este tot, hartile le-am descarcat dupa toata treaba asta de pe internet(Igo8)


--------------------
Renault Captur 2015
Mercedes Sprinter 315-2009
Renault Master 150cp2012
Renault Trafic-2013
Hyundai Santa Fe 2.2 197cp-2010
Fiat Doblo 1.3-2012
2xClio IV 1.5dci2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NorbertS
post 11 Feb 2016, 20:38
Post #15


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 11 February 16




As incerca si eu ca sa scap de updateurile scumpe ale hartilor dar am cateva intrebari:
1. chiar daca folosesc versiunea care ruleaza de pe USB vad ca trebuie totusi facut un update cu acel log file ... cam cum afecteaza asta softul original ? conteaza pe urma la o eventuala problema de garantie ca am facut acel update "dubios" ?
2. pachetul standard vad ca are igo care nu pare sa aiba harti si doar voice in franceza de unde sa iau o varianta in engleza si harti cat mai actuale posibil ?


--------------------
Renault Clio IV 2015 - CS-07-FXE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baban sergiu
post 11 Feb 2016, 20:44
Post #16


Membru autentic


Group: Members
Posts: 361
Joined: 22 March 07




l-am instalat, dar nu am reusit sa fac igo sa mearga si am renuntat
ce am mai vazut este ca daca pornesc muzica si incerc sa deschid alceva ex. igo sau alta aplicatie - muzica se opreste
poate nu stiu eu sa il fac sa mearga cum trebuie - dar in final am renuntat si asta este

hartile sunt scumpe si nu merita - adica pe mine ma costa 100 de lire harta pe Europa sa pot merge in Romania si ai update la o data sau de 2 ori

cu 110 lire am luat un gps garmin cu full Europa si traffic cu update gratuity pe viata


--------------------
Rebault Megane IV EDC + Clio IV 2007 - 2015 - YC07OCW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
partner
post 15 Feb 2016, 09:44
Post #17


Membru autentic


Group: Members
Posts: 433
Joined: 20 June 13
From: Bucuresti




Harti se gasesc la o cautare pe dupa "harti igo primo"

Eu am sters toate fisierele care tin de voci si nu se opreste sunetul de la radio sau mp3-player.


--------------------
Renault Captur 2013 / TCe120
EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baban sergiu
post 27 Mar 2016, 10:47
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 361
Joined: 22 March 07




spre marea mea uimire este ca m-am trezit cu media skinu-l ramas instalat . si al dracu ca merge si muzica si chiar pot sa o schimb

acuma daca imi zice si mie cineva cum fac sa pun igo sa si functioneze as fi tare recunoscator

da mai asa ca la oameni batrani


--------------------
Rebault Megane IV EDC + Clio IV 2007 - 2015 - YC07OCW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zeus85
post 7 Jun 2016, 12:14
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 50
Joined: 28 May 07




Un tutorial pentru mediaskin cu igo ar fi binevenit de la cei care au instalat pe clio 4.


--------------------
Renault Laguna 3 Estate/Clio 4 2008/2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zeus85
post 13 Jun 2016, 15:21
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 50
Joined: 28 May 07




Am instalat Mediaskin cu hartile Igo pe versiunea de medianav 4.0.6
Din pacate nu poti asculta radio, dar poti asculta muzica daca o pui in folderul 'video' in timp ce e pornit mediaskin.

De asemenea nu am reusit sa playez muzica in timp ce ruleaza Igo.

IMG_1465296524556_V.jpg ( Size: 2.92mb ) Number of downloads: 1277

IMG_1465296563861_V.jpg ( Size: 2.97mb ) Number of downloads: 1259

IMG_1465300065770_V.jpg ( Size: 3.03mb ) Number of downloads: 1224


--------------------
Renault Laguna 3 Estate/Clio 4 2008/2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
citizen
post 14 Jun 2016, 18:43
Post #21


Membru incepator


Group: Members
Posts: 83
Joined: 3 June 15
From: Constanta




Poti lasa un link cu arhiva pe care ai instalat-o? L-am instalat si eu dupa ce am facut un downgrade dar nu imi merge iGo. In rest functioneaza cum trebuie. Cum adaug hartile pe iGo si de unde le instalez? Ma gandesc ca poate asta e problema...


--------------------
Renault Clio Expression Energy 1.5 dCi 2015
Tehnologia moderna pedepseste omul prost
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sisifjunior
post 15 Jun 2016, 06:11
Post #22


Membru autentic


Group: Members
Posts: 275
Joined: 8 February 12




Dacă aveți puțină răbdare vă pot ajuta cu fișierele de la mine(pt 4.0.3). Mai pe seară sau chiar mâine dimineață, acu' sleep.gif


--------------------
RENAULT CLIO 4 2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV
Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ssilviu
post 15 Jun 2016, 08:58
Post #23


F1 Man


Group: Members
Posts: 8.042
Joined: 11 June 04
From: Nicaieri




Voi puteti sa faceti multitasking cand sunteti in igo? Fara sa folositi satelitul de comanda? Adica vreau sa ies din Igo, sa schimb melodia si apoi sa intru iar, fara sa trebuiasca sa incarc iar tot.


--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
citizen
post 15 Jun 2016, 09:46
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 83
Joined: 3 June 15
From: Constanta




Comenzile de pe volan nu merg, sau care-i faza? La mine sunt functionale indiferent de ce fac in mediaskin. Deocamdata nu am reusit sa fac iGo sa mearga dar toate celelalte functioneaza (inclusiv cateva jocuri, total commander, etc)


--------------------
Renault Clio Expression Energy 1.5 dCi 2015
Tehnologia moderna pedepseste omul prost
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zeus85
post 15 Jun 2016, 14:32
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 50
Joined: 28 May 07




QUOTE(citizen @ 14 Jun 2016, 18:43)
Poti lasa un link cu arhiva pe care ai instalat-o? L-am instalat si eu dupa ce am facut un downgrade dar nu imi merge iGo. In rest functioneaza cum trebuie. Cum adaug hartile pe iGo si de unde le instalez? Ma gandesc ca poate asta e problema...
*



Am descarcat de aici
http://www.mediaskin.ovh/telecharger-mediskin/
Apesi pe 'Download now' sau pe 'Ou ici'

Am urmat pasii lui Andrei.TUT din postul #14 din acest topic.

Hartile europei sunt pentru iGo 2015 Q4 HERE luate de pe torent.
Nu pot atasa fisierul torent pentru descarcare aici
NUmele acestuia :iGO.2015.Q4.HERE.Europe.Maps - Filelist

This post has been edited by zeus85: 15 Jun 2016, 14:35


--------------------
Renault Laguna 3 Estate/Clio 4 2008/2013
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sisifjunior
post 16 Jun 2016, 05:23
Post #26


Membru autentic


Group: Members
Posts: 275
Joined: 8 February 12




https://www.asuswebstorage.com/navigate/s/3...D5F81AD50EA6D84

Aici veți găsi igo8 cu limba română.
@citizen = mediaskin

Spor

Edit: hărțile vor fi în igo8/ content/Map.
Dacă mai ai probleme, atunci ai nevoie și de wolfncu cu skinurile corectate. Să dai de știre!

This post has been edited by sisifjunior: 16 Jun 2016, 05:27


--------------------
RENAULT CLIO 4 2014 Estate 1.5dCi Expression 75CV
Renault Clio IV are ...93.000 km și povestea continuă!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
citizen
post 16 Jun 2016, 18:06
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 83
Joined: 3 June 15
From: Constanta




Multumesc mult! Cum ajung acasa fac o proba.


--------------------
Renault Clio Expression Energy 1.5 dCi 2015
Tehnologia moderna pedepseste omul prost
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
baban sergiu
post 17 Jun 2016, 12:15
Post #28


Membru autentic


Group: Members
Posts: 361
Joined: 22 March 07




instalat... testat:
eu am instalat mediaSkin direct in MediaNav
iGo este pus pe USB unde am si muzica ce o ascult in masina
Functioneaza dar cu urmatoarele chesti ce mai am de verificat si eventual gasit rezolvare

- ascult radio pe MN (MediaNav) - lansez MS (MediaSkin)
- am setat ca in momentul in care pornesc MS sa imi lasnseze automat iGo - lucru care merge de minune
- se aude radio dar nu se aude directile din iGo
- dupa ce ies din iGo si inchid MS - merg inapoi in MN si vreau sa ascult muzica de pe USB - merge muzica dar nu se aude nimic
- mut pe radio - se aude de pe USB - nu se aude
- am sa incerc mai tarziu sa pornesc muzica de pe USB si apoi sa lansez MS si implicit iGo sa vad daca merge sunetul
- o sa verific sa vad daca pot pune muzica de pe telefon prin BT si daca merge sunetul in iGo


--------------------
Rebault Megane IV EDC + Clio IV 2007 - 2015 - YC07OCW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Mytusin
post 7 Sep 2016, 19:50
Post #29


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 16 August 14




Salutare, am vrut sa pun si eu acest MediaSkin pe un Sandero cu mediaNav versiunea 4.0.3 si am urmat toti pasii ce ii descria pe site, adica:
1) Formatat FAT32 stickul
2) Copiat fisierul de upgrade .lgu singur pe stick
3) Efectuat update-ul pe masina fara probleme
4) Formatat din nou stickul in FAT32
5) Copiat fisierele din CLE USB pe stick
6) Introdus stickul iarasi in masina si cand porneste acea melodie, am tot dat vreo 2 minute + si - si tot degeaba, nu vrea sa porneasca acel skin nici sa-l bati.

Oare unde gresesc eu daca ma puteti ajuta?

Multumesc!!


--------------------
LOGAN DACIA LOGAN 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 8 Sep 2016, 08:04
Post #30


torquemada


Group: Members
Posts: 1.311
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




Când vrei să meargă din prima folosești firmware menavrus.

Dacă vrei să te chinui poți încerca mediaskin cu mențiunea că fără franceză și cunosțințe temeinice de IT și winCE ești 100% în plop.

P.S. skinul ăla nu e skin e un program


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


5 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th February 2020 - 12:44
Dacia Server hosting