Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Montare Ceasuri cu CB pe symbol Ph3

augustinel64
post 25 Feb 2011, 13:23
Post #61


Membru


Group: Members
Posts: 102
Joined: 5 February 07
From: la mal de mare




la varianta Authentique a symbolului in mufa rosie eu am 5 fire cel mov fiind cel care vine de la maneta stergatoare iar in bord este la mufa rosie pinul 6


--------------------
renault laguna 3 2013 facelift gris platine 1,5 dci 110cp - ct 64 ela
renault clio symbol phase 4 1,4 8v 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexxxh86
post 1 Mar 2011, 13:38
Post #62


Membru incepator


Group: Members
Posts: 73
Joined: 15 May 09
From: Timisoara




am desfacut azi cochilia de la volan sa vad daca am fir tras de la maneta si se pare ca nu am :Imagine0083.jpg ( Size: 249.11k ) Number of downloads: 2644


banuiesc ca nu am nici de la ECU tras. nu am mai desfacut tot bordul sa ma uit in mufa rosie. intrebarea e de unde sa fac rost de pini? din cate am inteles eu mi-ar trebui 2 mai subtiri pt mufa rosie si doi putin mai grosi pt maneta si ECU


--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasilecool
post 15 May 2011, 15:00
Post #63


Membru autentic


Group: Members
Posts: 274
Joined: 25 March 09
From: Bucuresti




buna ziua . am schimbat ceasurile d bord pe masina din semnatura .dar am observat o neconcordanta .cel montat de mine imi arata eronat viteza de deplasare ,adica mai mare decat cea reala .cum nu doresc sa fac filmulete cu viteze astronomice si sa le postez pe youtube , va rog sa imi sugerati solutii (cat mai simple) pentru a inlatura acest neajuns .atases si pozele ,ceasul original fiind ca cel din prima imagine . in a doua imagine este chiar ceasul montat pe masina de mine ,care provine de pe un megane 1 ,dar colegul de la care l-am achizitionat a spus ca a fost montat pe un symbol 2004 . va multumesc anticipat ,si totodata ,va rog sa spuneti daca a mai observat cineva aceasta anomalie .

Attached thumbnail(s)
P1000068.JPG ( Size: 438.32k ) Number of downloads: 2825
IMAG0502.jpg ( Size: 156.91k ) Number of downloads: 2813


--------------------
renault symbol 2005 - B-46-ANU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 15 May 2011, 18:21
Post #64


FrontYard Motorsport


Group: Moderatori
Posts: 5.596
Joined: 25 April 04
From: Dieppe




Posibil sa-ti fi cumparat niste ceasuri scumpe si gata stricate. Doar nu te apuci sa-l crezi pe cel care ti le-a vandut ca lui ii arata corect.
Cu cat arata mai mult?...e secret?
Ai umblat cu manuta la ace?..intreb sa mai lamurim din situatii...le-ai facut un test control acelor?...se tine apasat butonul de derulare din maneta stergatoarelor si se pune contactul.


--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasilecool
post 15 May 2011, 21:58
Post #65


Membru autentic


Group: Members
Posts: 274
Joined: 25 March 09
From: Bucuresti




eu nu am umblat in ceas .la test pare ok ,lucreaza toate acele si revin la zero . nu pot sa ma pronunt foarte tare cu privire la diferenta am mers doar prin oras si nu puteam sa urmaresc si bordul si GPS-ul consecutiv pentru ca era destul de aglomerat . dar eu schumb treapta a3a cu a4a pe la 50 si acesta imi arata vreo 60 si ceva . am sa fiu mai atent maine dimineata ,can nu e asa de aglomeratie si eventual sa notez valorile ca sa nu dau date eronate .eu m-am gandit ca nu e compatibil cu masina mea ,pentru ca vechiul cadran era inscriptionat pana la 210 ,iar acesta e pana la 250 si la aceeasi pozitie a acului ,acesta este in dreptul altei valori...nu stiu daca ma intelegeti .atasez pozele

Attached thumbnail(s)
P1000068.JPG ( Size: 442.49k ) Number of downloads: 2641
IMAG0502.jpg ( Size: 158.8k ) Number of downloads: 2224


--------------------
renault symbol 2005 - B-46-ANU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 16 May 2011, 15:59
Post #66


FrontYard Motorsport


Group: Moderatori
Posts: 5.596
Joined: 25 April 04
From: Dieppe




Mda, posibil sa nu existe o rezolvare a problemei...semnalul pentru viteza e electronic, iar acest semnal pe megane 1 e diferit fata de symbol, de aici si interpretarea gresita a vitezei pe ceas.


--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Costi.88
post 16 May 2011, 18:14
Post #67


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.090
Joined: 16 September 07
From: Pitesti




Nu stiu ce sa zic despre interpretarea gresita a vitezei unsure.gif , eu mi-am schimbat ceasurile la Symbol-ul din semnatura cu unele de duba Renault Master din 2000 si imi indica la fel ca inainte cu toate ca sunt diferente de gradatii intre aceasta. Le-am schimbat pentru ca ma saturasem de gradatiile neverosimile ale vechilor ceasuri.
Legat de afisarea vitezei, acestea indica corect. Am ca etalon viteza raportata la turatie: in regim de autostrada la 110 km/h motorul este la 2500 rot/min, iar la 135 km/h am 3000 rot/min. Ceasurile de fabrica, cat si actualele ceasuri indica acelasi lucru. Mai jos sunt poze cu ceasurile. In prima poza sunt ceasurile care le-am avut din fabrica, iar in pozele 2 si 3 apar ceasurile care le am acum montate. Am modificat si iluminarea acestora, am trecut-o pe alb.

Attached thumbnail(s)
Imagine0197.jpg ( Size: 188.98k ) Number of downloads: 795
Imagine0198.jpg ( Size: 203.32k ) Number of downloads: 952
Imagine0199.jpg ( Size: 240.87k ) Number of downloads: 985


--------------------
Dacia Logan 1.6 mpi 2008 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Takashi
post 16 May 2011, 20:09
Post #68


Membru autentic


Group: Members
Posts: 301
Joined: 18 May 10
From: Bucuresti




La clio 1.4 16v din 2004 echipare expressions parca se pot monta ceasuri cu CB?
Mentionez ca acum nu am CB


--------------------
Renault Clio 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vasilecool
post 17 May 2011, 07:39
Post #69


Membru autentic


Group: Members
Posts: 274
Joined: 25 March 09
From: Bucuresti




mda . in primul rand tin sa va multumesc pentru raspunsuri . am rezolvat . acele erau puse aiurea ,si neavand nici un punct de referinta ,eu am luat pozitia ca fiind cea fireasca . nu era .asa ca am scos acele si le-am repozitionat pana am gasit pozita corecta .acum totul e ok si la viteza(le-am nimerit cu 2km/h mai putin ,ceea ce cred ca e bine) si la turometru .turometrul l-am calibrat la o statie ITP ,cu aparatura de acolo . asa am aflat ca 1.5dci are la ralanti 860r/min .oricum acum la pozitia buna ,zic eu ,a acelor ,la testul sugerat de hellcat ,turometrul sare din 1000 in 1000 ,iar vitezometrul din 40 in 40 la valori fixe .verificat pe sosea cu GPS . valori reale . ma sperie "instantul ohmy.gif . una peste alta ,am urmat instructiunile detaliate din acest tutorial si cu putina rabdare ,putina atentie ,putina pricepere ,putine injuraturi ,multe promisiuni in fata lui Dumnezeu(ca nu voi mai fi rau ,desigur) am reusit ! am bord cu turometru ,CB si CI pe "blonda "mea . sper ca nu am suparat pe nimeni cu aceasta postare ,iar la final tin sa mentionez ca acei controversati papuci ,de care se sperie toata lumea ,sunt niste banali papuci de calculator . eu am pus 2 in mufa rosie(poz 6 -buton si poz 7-CI) papucii proveniti de la mufa spikerului din placa de baza . la calculatorul de injectie (poz 4),s-a potrivit un papuc din mufa de alimentare a floppy .posibil sa fie la fel toti trei ,nu am bagat de seama pentru ca mufa rosie o asamblasem deja .eu ,a trebuit sa fac o punte intre pinii 30 si 28 ,in mufa gri pentru ca la symbol 28 este (-) pentru frana de mana ,iar la megane este liber,pentru derulare ,am cumparat un butonas metalic cu un mot rosu ,pe care l-am montat pe cochilia volanului ,langa maneta stergatorului de parbriz.e usor accesibil .poate pe viitor schimb maneta ,daca gasesc una la pret rezonabil .si am sa scriu si kilometrii reali . pret ceasuri 200 lei .pret butonel 3 lei .cam asta e tot .atasez si poze ,ultima fiind cu "fostul " .
la fel ma gandisem si eu ,hellcat .imi era teama de o neconcordanta intre senzorul de viteza si ceas .ma gandisem chiar la o schimbare a serigrafiei ,cu una pana la 110km/h .dar nu eram sigur de km parcursi . 1 km ,mai era 1 km ? din fericire exista compatibilitate totala .
@Costi.88 ,dragute ceasurile tale

Attached thumbnail(s)
DSCF2445.JPG ( Size: 190.93k ) Number of downloads: 1131
DSCF2454.JPG ( Size: 212.32k ) Number of downloads: 942
DSCF2469.JPG ( Size: 224.55k ) Number of downloads: 948
DSCF2471.JPG ( Size: 150.2k ) Number of downloads: 988


--------------------
renault symbol 2005 - B-46-ANU
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 17 May 2011, 15:45
Post #70


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




ceasurile de bord sunt setate din fabrica sa arate mai mult cu aprox 5km/h.
instantul e normal sa fie asa, gandeste-te ca iti arata in L/100, cum ar fi sa mergi 100 km cu pedala la podea? ca idee, in treapta a 3-a consuma cel mai mult.

Reiau putin ideile de la inceput.

Symbol 1.4 8v si 1.4 16V K7J si K4J

ECU Siemens Sirius 32 -> Pinul 11

Symbol 1.5 dCi

ECU Delphi -> Pinul D4

Maneta stergatoare

Pinul B7

Computer Bord - Mufa rosie

Pinul 6 -> derulare informatii, se conecteaza la maneta stergatoare
Daca se opteaza pentru buton separat se poate pune la +12V sau la masa.

Pinul 7 -> semnal injectie, se conecteaza la ECU

This post has been edited by lucianm: 17 May 2011, 17:47


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Costi.88
post 17 May 2011, 22:16
Post #71


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.090
Joined: 16 September 07
From: Pitesti




@vasilecool, ma bucur ca ai rezolvat problema cu ceasurile.

Eu am diesel deci a mers la fix sa imi pun aceste ceasuri de duba. Nu au computer de bord, dar nici nu imi trebuie. Le-am pus pentru ca mi-au placut foarte mult. Imi fac consumurile cu metoda "plin la plin". E cea mai buna metoda zic eu smile.gif


--------------------
Dacia Logan 1.6 mpi 2008 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 18 May 2011, 09:09
Post #72


FrontYard Motorsport


Group: Moderatori
Posts: 5.596
Joined: 25 April 04
From: Dieppe




Zici tu pentru ca nu ai CB. Insa si informatiile din CB sunt foarte precise.


--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Costi.88
post 18 May 2011, 10:15
Post #73


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.090
Joined: 16 September 07
From: Pitesti




Ideea este urmatoareaa. Eu la Symbol-ul meu am tras firele necesare pentru CB. Inainte sa trec la aceste ceasuri, am avut unele de Symbol 2010. Nu le-am tinut pentru ca aveau 2 probleme: una peste care puteam cat de cat sa trec si anume gradatiile neverosimile ale ceasurilor si CB-ul era foarte imprecis chestie care mi-a pus capac. Am facut un drum Pitesti - Bucuresti si retur + ceva umblatura prin Bucuresti. Cand am ajuns acasa, bilantul a fost urmatorul: CB - consum mediu 3.6 si 12 litri consumati. "Plin la plin" - 4.7 consum mediu si 15 litri consumati. Tin sa mentionez ca am mers incet pe autostrada ( 100 - 110 km/h)
Daca abatarea era de cel mult 0.5 litri mai ziceam dar asa mi s-a parut mult.

This post has been edited by Costi.88: 18 May 2011, 10:16


--------------------
Dacia Logan 1.6 mpi 2008 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hellcat
post 18 May 2011, 10:28
Post #74


FrontYard Motorsport


Group: Moderatori
Posts: 5.596
Joined: 25 April 04
From: Dieppe




Ai uitat sa introduci in peisaj pompa de la care ai alimentat. wink.gif
Daca ai sti metoda prin care se calculeaza consumul mediu afisat in CB, ai realiza ca e imposibil sa ofere informatii eronate.


--------------------
Renault Clio bicorp 1.4 16v 2002 expression
Commencal Premier HD1
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 18 May 2011, 15:51
Post #75


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




in cazul meu CB arata foarte exact, verificat si prin metoda plin-plin, au dat acelasi rezultat.

cel mai mare avantaj al CB in opinia mea este afisarea autonomiei.

This post has been edited by lucianm: 18 May 2011, 15:52


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Costi.88
post 18 May 2011, 16:34
Post #76


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.090
Joined: 16 September 07
From: Pitesti




@ hellcat ai perfecta dreptate. Unele pompe sunt "cam mincinoase"


--------------------
Dacia Logan 1.6 mpi 2008 Laureate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Andrei LGN
post 23 May 2011, 13:34
Post #77


Membru autentic


Group: Members
Posts: 278
Joined: 12 September 06
From: Ploiesti




Intentionez sa-mi montez tablou de bord de logan cu CB, pentru ca e mai usor de procurat. Difera pinii ca si amplasament insa nu e o problema- ma leg in paralel pe mufele masinii cu toate firele pe care le voi lipi direct pe tabloul de bord logan(sau imi fac rost de mufe cu pini in genul celor de date la HDD-uri ATA; mufele cablajului de masina nu le tai pentru a putea reveni oricand si la varianta originala)

Impedimentele ar fi:

-martori semnalizare, care la symbol sunt separati stanga/dreapta iar la logan unul singur care ilumineaza cele 2 sageti apropiate.
-indicatori temperatura apa si nivel combustibil care pe symbol sunt cu ac iar pe logan digitali; cred totusi ca ar functiona corect, mai ales ca pompa de benzina/senzor nivel si rezervorul sunt identice cu cele de logan din cate stiu si nu exista retur de benzina.

A incercat cineva? Ma intereseaza partea de indicatori analogici daca sunt compatibili cu cei digitali. Martorii semnalizare se rezolva.

Sau as putea merge pe varianta care ma atrage mai mult. aceea a pastrarii tabloului original si conectarii in paralel a celui de logan dezmembrat la strictul necesar si trase fire doar pentru alimentare si semnal debit carburant, viteza, turometru?(i-o trebui pentru CB), buton derulare, semnal sonda nivel carburant. Toata placa pitita pe undeva, si facut un cablaj pentru conectarea/prelungirea LCD-ului, pus intr-un suport undeva pe bord.

This post has been edited by Andrei LGN: 23 May 2011, 13:56


--------------------
Renault Symbol Fidji 2006 1.4 MPi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 23 May 2011, 16:25
Post #78


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




Conectori tablou de bord Logan

Conector GRI

1 Neutilizat
2 Neutilizat
3 Martor luminos inhibare airbag pasager
4 Neutilizat
5 Neutilizat
6 Neutilizat
7 Neutilizat
8 Neutilizat
9 Neutilizat
10 Neutilizat
11 Neutilizat
12 Martor luminos ușă deschisă
13 Masă (fără ABS)/Martor luminos defect repartitor electronic de frânare (cu ABS)
14 Neutilizat
15 Neutilizat
16 Masă (fără ABS)/Martor luminos defect ABS (cu ABS)
17 Neutilizat
18 Neutilizat
19 Semnal info consum carburant
20 Neutilizat
21 Neutilizat
22 Neutilizat
23 Neutilizat
24 Neutilizat

Conector NEGRU

1 Comandă martor luminos antidemaraj
2 Martor luminos temperatură apă
3 Neutilizat
4 Martor luminos defect depoluare
5 Martor luminos lumini de ceață spate
6 Martor luminos lumini de ceață față
7 Masă
8 Semnal - jojă carburant
9 Alimentare + baterie
10 Alimentare după contact
11 Alimentare + lumini de poziție
12 Semnal + temperatură apă
13 Martor luminos încărcare baterie
14 Martor luminos presiune ulei
15 Martor luminos semnalizator de direcție
16 Martor luminos frână de mână +nivel de lichid
17 Martor luminos lunetă spate cu dezghețare
18 Martor luminos lumini de drum
19 Martor luminos lumini de întâlnire
20 Martor luminos defect airbag
21 Semnal turometru
22 Semnal viteză vehicul
23 Comandă derulare (Calculator de bord)
24 Semnal + nivel de carburant


Indicatorii digitali de temperatura / nivel carburant primesc acelasi semnal ca si cele cu ace.

Pentru semnalizare se poate face cu 2 diode cu anodul la firele de semnalizare iar catodul comun la ceasurile de bord.

This post has been edited by lucianm: 23 May 2011, 16:28


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ClioRs
post 27 May 2011, 13:20
Post #79


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 2 May 09
From: Bacau




Buna ziua..
Scuzati de deranj
Am si eu un Clio symbol din 2003 1.5dci Varianta Expression..
Am vazut ca sunt 2 feluri de calculatoare de injecti ( sau nu stiu exact:) )..este ala cu 3 Mufe si ala dintr-o singura bucata...
Eu il am pe ala cu 3 mufe...
Imi puteti spune si mie unde leg firul pt Maneta?
O zii buna


Attached thumbnail(s)
IMG_0250_1_.jpg ( Size: 571.38k ) Number of downloads: 935
IMG_1596.jpg ( Size: 144.57k ) Number of downloads: 624


--------------------
Renault Clio Expression 10.08.2003 - BC.05.TWS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 27 May 2011, 15:06
Post #80


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




vezi postul #70, la diesel este pinul D4

firul de la menata nu are treaba cu ECU, se duce direct in ceasuri.

This post has been edited by lucianm: 27 May 2011, 15:08


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spike 2
post 31 Aug 2011, 19:17
Post #81


Membru incepator


Group: Members
Posts: 35
Joined: 23 August 07
From: Bucuresti




Masina este Clio II Symbol 1,4 8V an 2002
Ceasurile cu cod P8200072506 s-au ars.
Am decis sa pun ceasuri cu CB.Am pus ceasurile cu cod P8200487227.Am tras cele doua fire asa cum se arata in acest topic.Ceasurile afisaza Km totali.La derulare informatii CB arata KM zilnic si viteza medie restul sunt pe "0" sau
"_ _ _,_".In modul test si cu butonul de reset apasat nu afisaza "_ _ _ h":revin la KM totali.
Ce se intimpla,ce am gresit,ce nu am facut: sa fie ceasurile defecte?
Help!!! Multumesc.

This post has been edited by spike 2: 31 Aug 2011, 19:20


--------------------
Renault Clio Symbol 2002 1,4 8V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pin
post 31 Aug 2011, 22:12
Post #82


Membru incepator


Group: Members
Posts: 28
Joined: 15 March 07
From: Bucuresti/Focsani




NU ai facut bine legatura cu firul care vine de la ECU.. asa se manifesta si la mine pana sa trag firul din ecu

31 Aug 2011, 22:15:
QUOTE(pin @ 14 Feb 2011, 09:28)
Gata am reusit  D4 era pinul..
ma lamurit un coleg pe alt topic

multumesc
http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=62&t...60#entry2864087
*




QUOTE(ClioRs @ 27 May 2011, 13:20)
Buna ziua..
Scuzati de deranj
Am si eu un Clio symbol din 2003 1.5dci Varianta Expression..
Am vazut ca sunt 2 feluri de calculatoare de injecti ( sau nu stiu exact:) )..este ala cu 3 Mufe si ala dintr-o singura bucata...
Eu il am pe ala cu 3 mufe...
Imi puteti spune si mie unde leg firul pt Maneta?
O zii buna
*




This post has been edited by pin: 31 Aug 2011, 22:15


--------------------
renault clio symbol 19.08.2006 1.5 dci 80 cp fidji - B 7 7 P I N
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spike 2
post 1 Sep 2011, 18:44
Post #83


Membru incepator


Group: Members
Posts: 35
Joined: 23 August 07
From: Bucuresti




Gata am rezolvat.Trebuia sa misc masina ,eu testam doar cu motorul pornit.
VA rog ,in ce ordine apar informatiile CB (ce semnifica in ordinea aparitiei).

This post has been edited by spike 2: 1 Sep 2011, 18:46


--------------------
Renault Clio Symbol 2002 1,4 8V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
soryn_ufp
post 4 Sep 2011, 22:06
Post #84


Membru incepator


Group: Members
Posts: 5
Joined: 12 March 10




Salutare
Am montat si eu pe clio meu ceasuri cu CB ,problema e ca sunt luate de pe o masina de anglia si afisajul compiuterului e in mile.La test am observat ca are si km dar nu stiu cum sa-l setez ?
Alta problema ar fi ca la aceste ceasuri sta aprins martorul de la AIRBAG ,SERV si un martor care arata de forma unui volan care nici nu stiu ce semnifica ,faza e ca atunci cand apas dezaburirea se stinge ,cei drept martori la aceste ceasuri sunt dispusi in alta ordine fata de ceasurile mele originale si pe langa toate aste nu functioneaza nici kilometrajul si turometrul decat in modul de test .E posibil sa fi ramas blocate din cauza inpactului tanponarii si sarirea airbagului?
Cam multe belele cu ceasurile asteadar poate le aduc la adevar sper eu.
ceasurile sunt de bricop credad7c_1.JPG ( Size: 26.57k ) Number of downloads: 760
si martorul din cadranul turometrului care nu stiu ce semnifica


--------------------
renault clio 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Val3ntin0
post 8 Sep 2011, 23:07
Post #85


Membru autentic


Group: Members
Posts: 259
Joined: 8 September 11
From: Ploiesti




de ore intregi citesc forumul pe aici... si sunt uimit ce fac altii ..misto asta cu schimbatul ceasurilor, eu am din acela cum si-a pus vasilecool , recunosc ca mi-ar place sa am din acesta mai nou cu CB , dar nu as avea curaj sa umblu pe acolo singur ..as merge fara ele 1-2 zile pana gasesc pe cineva radmasa.gif , si m-ar interesa cat costa nou ... nu mana a doua, nu pe incredere, ci nou!


--------------------
Renault Clio Expression 2004~1.4 / Megane 2007~1.6 16v 82kv
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spike 2
post 24 Sep 2011, 08:28
Post #86


Membru incepator


Group: Members
Posts: 35
Joined: 23 August 07
From: Bucuresti




Ce leduri se folosesc pentru schimbarea iluminari(albe si rosii),cite bucati?
Consumul instant se afisaza numai in mers, se poate modifica ca sa fie afisat si cu motorul pornit?
Presupun ca dysplai-ul nu este compatibil de la un model la altul.As vrea sa schimb placa frontala (cea cu CB este gri cu gri deschis si alb cu cifre negre;cea veche gri inchis cu cifre albe iar cu iluminare alba se vede foarte bine).
Cum este montat dysplai-ul :prin spatele placi frontale sau prin fata si apoi pus colantul cu cifrele ?
Pentru Val3ntin0, este destul de scump unul nou ,eu am luat SH cu maneta la 200 lei la ~82000 Km eu avind ~100000 km. Am fost la SH cu masina cu bordul demontat si l-am probat acolo.

This post has been edited by spike 2: 24 Sep 2011, 11:03


--------------------
Renault Clio Symbol 2002 1,4 8V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pisicutzu
post 26 Sep 2011, 11:50
Post #87


Membru incepator


Group: Members
Posts: 31
Joined: 30 April 08
From: BRASOV




QUOTE(lucianm @ 14 Oct 2010, 17:51)
descrierea pinilor din ceasurile de bord
[attachmentid=1627664547]

pentru legaturi

1. din mufa manetei stergatoarelor pinul B7 in mufa rosie ( 15 pini ) pinul 6 ( ADAC scroll buton )
2. din ECU pinul 11 in mufa rosie pinul 7  ( flow signal )
*




Firele sunt aceleasi indiferent de model? Am un clio 2005 (cred ca II) benzinar si am luat o folie "ceasuri plasma" ce trebuie legata pe "plus si minus" ( banuesc ca + este pozitia 16 iar - este pozitia 9 sau ....?) cel de la care le-am luat m-a asigurat ca au instructiunile in pachet... nu erau decat instructiuni de demontare a bordului radmasa.gif electric nimic dar telefonic "mi-a explicat" . oare m-am prins sau mi-am prins urechile ? smile.gif) mersi


--------------------
Megane 2 2006 1.6 - 16v - GPL - BV-13-Z(A)NU
As cumpara da' n-am de unde :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 26 Sep 2011, 12:02
Post #88


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




da, ceasurile de symbol au aceiasi conectori indiferent de model.

16 este + cu contactul pus
4 este + permanent
24 este masa

This post has been edited by lucianm: 26 Sep 2011, 12:03


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pisicutzu
post 26 Sep 2011, 21:36
Post #89


Membru incepator


Group: Members
Posts: 31
Joined: 30 April 08
From: BRASOV




QUOTE(lucianm @ 26 Sep 2011, 12:02)
da, ceasurile de symbol au aceiasi conectori indiferent de model.

16 este + cu contactul pus
4 este + permanent
24 este masa
*





o mica precizare, tinand cont ca ar trebui sa se aprinda cand aprind pozitia, plusul nu ar trebui sa fie pe pinul 9 - "main beam headlights indicator lights"? si daca mai poti sa imi dai un sfat cum sa fac "legatura" cu firele , exista o modalitate de a scoate pinul din mufa? sau ce altceva m-ai sfatui sa fac. mersi frumos si cand ajungi pe la Brasov dau si eu cel putin o bere smile.gif mersi

This post has been edited by pisicutzu: 26 Sep 2011, 22:06


--------------------
Megane 2 2006 1.6 - 16v - GPL - BV-13-Z(A)NU
As cumpara da' n-am de unde :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
lucianm
post 27 Sep 2011, 19:27
Post #90


Membru autentic


Group: Members
Posts: 799
Joined: 13 December 06
From: Iasi




pinul 9 este martorul de faza lunga aprinsa.

pinul 27 este la pozitii.

mufa aia se desface, partea gri iese, apoi ai acces la pini si cu un varf de ac ii poti scoate usor afara.


--------------------
VW Golf 6 1.4 TSI 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


8 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st October 2020 - 19:07
Dacia Server hosting