Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Megane-NU porneste

tomacristian29
post 25 Nov 2018, 23:36
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 25 November 18




Salut, am un Renault Megane 2 1.5dci din 2005, masina a ramas fara motorina si s-a oprit,dupa am pornit-o cu greu dar se oprea imdediat, am adus-o acasa pornea 10minute si se oprea. Acum nu mai porneste deloc, nici nu da semne ca ar incerca sa porneasca, se aprinde bordul si ventilatorul de racire al motorului. A avut cateva mufe topite, le-am facut, a pornit s a turat singura si s-a oprit, de atunci nu reusesc sa o mai pornesc deloc(doar ventilatorul si bordul porneste), pe tester imi spune "scurtcircuit pe injectoare" si "problema la senzorul de rampa". Ma gandesc ca poate este o problema pe partea electrica, nu mai am nicio idee.
I s-a mai intamplat cuiva? Daca da, rog sa ma ajute si pe mine cu cateva sfaturi, daca nu si e in cunosctinta de cauza la fel.
Va multumesc !!

IN BORD IMI APARE "INJECTION FAULT"

This post has been edited by tomacristian29: 25 Nov 2018, 23:41


--------------------
Renault Megane 2 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th December 2019 - 08:46
Dacia Server hosting