Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Defectiune - Senzor captor axul cu came

19vik
post 14 Nov 2012, 18:19
Post #31


Membru


Group: Members
Posts: 3.071
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Depinde cat este decalata. La motorul asta de 1,6 pinionul de pe vilbroken este fara pana, se poate decala si cu o fractiune de dinte.


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
hanz
post 23 Nov 2012, 18:52
Post #32


Membru incepator


Group: Members
Posts: 21
Joined: 8 April 09
From: sibiu




da imi cer scuze ptr intarzierea raspunsului,dupa 10 km mi se aprindea check engine (service e aprins din cauza panglicii duse de la airbag deci nare legatura cu check engine).
astazi am schimbat kitul de distributie Gates + pompa de apa Valeo la un service si iam intrebat dupa operatiune daca a fost sarita de la punct distributia si au zis ca nu.Acuma daca masina trage mai bine nu pot sa spun nu prea imi dau seama,dar check engine inca a ramas aprins nu s-a stins.Si acum sa recapitulez :bujii,bobine(TOATE 4),electrovana decalor,senzor ax came(original din reprez),kit distributie +pompa apa schimbate .Deci eroarea e DF119 senzor ax cu came e memorat nu activ asa mi s-a spus.normal nu trebuia sa nu se mai aprinda check engine daca disparea defectul?daca trebuie stearsa eroarea o sa sterg sapt viitoare,DAR daca apare iar,iar pomenesc tot calendarul si mi numa sa nui sparg parbrizul la ce nervi ma apuca,ca ajung de imi fac abonament la tester computerizat.Daca iar se aprinde martorul check engine(doamne fereste) si imi da aceeasi eroare DF119 de la ce poate sa fie ?precizez ca nu imi face zgomot la pornire(doar de 2 ori mia facut da nu ca tractorul cum se spune ci ca si cum electromotorul nu sa cuplat un zumzait asa bzzzzzzzzzzzzz),si daca sa zicem ca ar fi fulia defazoare dusa nar trebui sa imi dea eroare df080 circuit decalor?astept raspunsuri nerabdator ca nu fierb de nervi.alta varianta ar fi sa nu fie bun senzorul de la ax cu came(defect din fabrica),cum pot verifica senzorul daca e bun sau nu ?sebastian mersi ptr raspuns.


--------------------
Renault Megane 2.1 1.6 16v K4M-T7 2005 - SB-09-ZWU
I'm gonna make him an offer he can't refuse
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rino
post 14 Sep 2013, 09:02
Post #33


Membru autentic


Group: Members
Posts: 903
Joined: 9 December 07




Cam dupa 50 m de la pornire mi-a aparut check engine cu service aprins (fara mesaje informative). La tester a iesit senzor ax came prezent intermitent si performanta scazuta. Am inlocuit senzorul, am sters eroarea insa dupa cateva porniri (probabil 3) eroarea a reaparut. Contactele senzorului au fost curatate. Masina se comporta la fel ca inainte. Eu nu sesizez probleme in rulare.

A rezolvat civeva problema asta?


--------------------
Renault Megane 2005, 2009
DIY / open source fan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zqxwce
post 15 Sep 2013, 07:31
Post #34


Membru incepator


Group: Members
Posts: 47
Joined: 10 November 12




Salut,

Nu tin sa impun nimanui parera mea dar dau si eu o sugestie si anume :

Megan 2 are 7 calculatoare din care 6 secundare si unul central ,atat la pornire cat si in functionare cele 6 calculatoare verifica parametrii si dau comenzi care la randul lor sunt administrate de calculatorul central si pe acelasi principiu functioneaza si senzorii efectiv citesc parametri se verifica unul pe altul prin intermediul celor 6 calculatoare dar este posibil ca unul sau mai multi senzori sa nu fie in parametrii iar la test Can Clip sa nu se vada nimic sa fie totul ok dar masina are anomalii in functionare (pornire grea,relantiu instabil,lipsa putere,etc).

Mecanicii de la Renault Romania nu sunt mecanici sunt schimbatori de piese,ca sa fi un mecanic bun trebuie sa gandesti putin sa fii pe jumatate inginer si sa ai experienta pe domeniu plus cinste, corectitudine si pasiune pt. ceea ce faci.

Asa cum spuneam daca dupa curatare si sprey contact nu se rezolva este necesar schimbarea in bloc a senzorilor si anume:

Faza 1 :

-se inlocuieste senzor oxigen(lambda),senzor ax came(captor),bujii (folositi cele cu Iridium ),senzor turatie.Asta in prima faza si atentie se pun toti de la acelasi producator(ex:Denso-Japonia)si cumparati de la o reprezentatie Japoneza sau Coreana(Toyota,Hunday,etc).De ce ? Piata romaneasca geme de produse contrafacute.

-Nu cumparati de pe net sau magazine chiar daca sunt mari frumoase cu multa publicitate ( 99% vand produse contrafacute chiar daca piesele arata ca si originalele dar nu sunt in realitate si nu se incadreaza in parametrii) .

Daca tot nu merge treceti la faza 2

Inlocuirea bobinelor de inductie,pompa de benzina si regulatorul de presiune,electrovana.

Nu uitati sa curatati clapeta de acceleratie .

Dca tot nu merge se inlocuieste si clapeta.

Nu trebuie schimbat tot ce am enumerat mai sus dar se inlocuiesc pe rand in ordinea expusa .Dar la faza 1 se inlocuiesc in bloc toti odata.

Cost ? .....estimativ ? Nu este asa mare dar ar trebuii sa nu mai aveti probleme multi ani.

Am avut un vecin care a facut peste 400.000 mii km fara sa schimbe nimic in afara de consumabile(ulei,filtre)si un bec ars. Este real si pe bune .Deci se poate.


--------------------
Renault Megane II 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rino
post 15 Sep 2013, 19:28
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 903
Joined: 9 December 07




Am curatat clapeta acceleratie si toti senzorii/contactele ce mi-au iesit in cale. Senzorul ax came nou este valeo. Bujiile sunt cu iridiu (ngk cred).
Mai mentionez ca inainte cu o zi am avut trepidatii in rulare in zona 70km/h (de la 75 in sus totul era ok chiar si la 130km/h) ....


--------------------
Renault Megane 2005, 2009
DIY / open source fan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
re5pect_4all
post 16 Sep 2013, 21:48
Post #36


Membru incepator


Group: Members
Posts: 34
Joined: 24 September 11
From: Bacau




Aceiasi eroare apare si la mine....pe tester imi apare la fel...senzor ax came,performanta scazuta.
La fel am schimbat senzorul ax came(Valeo)..dar degeaba.
Eroarea merge stearsa dar reapare dupa un anumit timp.E drept ca si dispare din senin.
Poate e vreun contact imperfect la tine,dar,la mine cred ca mai degraba e de la catalizator pentru ca la mine se aud vibratii din zona aceasta(zornaie la orice turatie) si da eroare la sonda din cauza emisiilor ineficiente..
Oricum nu stiu daca se merita investitia unui catalizator nou la ce pret au aceste masini.



--------------------
Renault Megane 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mumus
post 2 Oct 2013, 21:03
Post #37


familist :)


Group: Members
Posts: 697
Joined: 13 July 10
From: Brasov




Intru si eu n cercul celor cu probleme...si sper sa si ies repede.

De cateva zile mi sa aprins simbolul service si simbolul ala ca un motor, azi la tester a iesit senzor ax came, dupa ce sa scos mufa si sa bagat la loc, eroarea a disparut, am ajuns acasa, eroare inca disparuta, am scos mufa, am curatat si inauntru bine cu spay de contacte, acum ramane sa vad daca mai reapare eroarea, mentionez ca masina tragea super ok, doar ca consuma mai mult cu vreun litru decat deobicei... mai dadea in gat, dar doar 1 minut dupa pornire la rece...da asa facea de cand am cumparat-o...

atasez poza cu defectele stocate, poate ma lumineaza cineva care stie sa o citeasca, mentionez ca am schimbat recent si o bobina de pe o bujie, probabil si aia se vede pe poza...

Ps: daca mai apare eroarea, cum se schimba acel senzor, ma ajuta cineva cu o schema? poze??

Multumesc anticipat.

3 Oct 2013, 09:11:
nu vreau sa cobesc, sper sa tina minunea, dar la mine doar prin simpla curatare a mufei sa rezolvat problema, am alta masina, consumul a scazut vazand cu ochii, masina urca in ture extrem de usor, si nu a mai dat in nas deloc dimineata. smile.gif

This post has been edited by mumus: 3 Oct 2013, 09:11

Attached thumbnail(s)
IMG_20131002_203935.jpg ( Size: 630.24k ) Number of downloads: 1752


--------------------
Seat Toledo 2014
No more renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Alex1987
post 4 Oct 2013, 17:31
Post #38


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 6 March 12




Am si eu aceeasi problema. Se opreste la relanti. Dupa ce merg cu ea circa 500 metri isi revine la normal. Am schimbat bujiile.
Am curatat: senzor volanta
clapeta+reinitializare. Dupa ce am facut reinitializarea clapetei a mers bine 2 zile, iar acum are aceleasi "simptome".
Am un Renault Megane 2.1, 1.6 16v.

This post has been edited by Alex1987: 4 Oct 2013, 17:35


--------------------
Renault megane II 2004 LM0C - AG87WMW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mumus
post 4 Oct 2013, 20:25
Post #39


familist :)


Group: Members
Posts: 697
Joined: 13 July 10
From: Brasov




la mine relantiul este normal, si nu se opreste motorul, doar consuma mai mult, si urca un pic mai greu in ture.

This post has been edited by mumus: 4 Oct 2013, 20:25


--------------------
Seat Toledo 2014
No more renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
19vik
post 2 Nov 2013, 20:12
Post #40


Membru


Group: Members
Posts: 3.071
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Tocmai am schimbat captorul axa cu came, ocazie cu care am demontat galeria de admisie si am facut curat cat de cat deasupra capacului de chiulasa (ulei + praf adunat). Pe parcursul operatiei am sprijinit galeria cu gura in jos si dupa ce am terminat treaba, cand dau sa o iau si sa o montez la loc... o cantitate impresionanta de ulei, cel putin 100 ml, s-au scurs din galerie pe jos. Motorul nu consuma ulei, am 10000km de la ultimul schimb si nivelul e la maxim. Banuiesc ca e vorba de ulei rezultat din condensarea vaporilor recirculati si adunat in timp in "burta" (partea din spate) galeriei de 1,6/16v. Ati mai intalnit asa ceva?

This post has been edited by 19vik: 2 Nov 2013, 20:13


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mumus
post 8 Nov 2013, 16:31
Post #41


familist :)


Group: Members
Posts: 697
Joined: 13 July 10
From: Brasov




la mine buba a fost senzorul axei cu came, schimbat, sters eroarea si totul e ok.


--------------------
Seat Toledo 2014
No more renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rino
post 1 Dec 2013, 19:58
Post #42


Membru autentic


Group: Members
Posts: 903
Joined: 9 December 07




Noutati? Ca inca nu i-am dat de cap!


--------------------
Renault Megane 2005, 2009
DIY / open source fan.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
spawnrulls99
post 16 Feb 2014, 10:58
Post #43


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 23 November 13




salut am si eu o intrebare va rog.unde este pozitinat exact acest senzor,am schimbat senzorul lambda pt ca,il scosesem odata l-am curatat si mi'a disparul martorul din bord,reaparand am decis sa il schimb pe ala dar nici o schimbare si as vrea sa schimb si senzorul ax cu came.....multumesc anticipat!!


--------------------
renault megane 2005 sedan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jupit3r
post 18 Feb 2014, 10:42
Post #44


Membru


Group: Members
Posts: 171
Joined: 15 November 08
From: Bacau




Salutare ,
A mai schimbat cineva recent? De unde l-ati achizitionat ca eu unul am intrebat la reprezentanta Renault din Iasi (bras) si mi au dat un pret de 214 lei avand in vedere ca pe site uri de profil (cel cu garajul ) am gasit Valeo la 187 si Facet la 164 . diferenta destul de mare fata de preturile vehiculate pe aici de colegii de forum.

Multmesc anticipat pentru raspuns.


--------------------
renault megane 2 bicorp 1.6 16 v 2003 - BC 86 BRO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mumus
post 18 Feb 2014, 11:00
Post #45


familist :)


Group: Members
Posts: 697
Joined: 13 July 10
From: Brasov




reprezentanta tot valeo are, dar la pret mult umflat, eu o suta si un pic am dat.


18 Feb 2014, 11:01:
reprezentanta tot valeo are, dar la pret mult umflat, eu o suta si un pic am dat.


This post has been edited by mumus: 18 Feb 2014, 11:01


--------------------
Seat Toledo 2014
No more renault
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Diac
post 18 Feb 2014, 12:37
Post #46


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.453
Joined: 18 April 05
From: Bucuresti.




Zice lumea ca Facet nu e bun.


--------------------
Renault Megane break 2005 Authentique 1.6 16v - HAN/AIZ
Alexandru.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CBb
post 19 Sep 2014, 14:46
Post #47


Membru incepator


Group: Members
Posts: 37
Joined: 26 April 11




Salut! Am si eu o problema. Astazi am scos electrovana decalor si senzorul de pe volanta si le-am curatat cu WD40 si cu o carpa. Dupa ce le-am montat, la anumite porniri, nu la toate, invarte electromotorul in gol si nu porneste. Dupa ce iau contactul si ii dau a doua oara, o ia. Aveti idee de la ce ar putea sa fie? A mai curatat cu WD40 si doua mufe ce se afla in partea dreapta sus a motorului, intre motor su baterie.. Multumesc!


--------------------
renault megane sedan 2.1, 1.6 16v, 2004, 115cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oanavas
post 19 Sep 2014, 15:00
Post #48


Membru autentic


Group: Members
Posts: 534
Joined: 14 April 09
From: Bacau




n-are nici o treaba ce ai curatat tu cu electomotorul masinii.
La tine intradevar e treaba din electomotor culmea e ca sa dectat in aceiasi zi cand ai umblat la masina. e vorba de bendixul alternatorului nu-ti lucreaza cum trebuie.
inca ceva masina e mai ceva ca femeia, cum o mangai stergi de praf bagi in seama cum te f--e:)))


--------------------
skoda fabia Renault megane 2007 1,6 16 valve GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jarr
post 19 Sep 2014, 18:29
Post #49


Membru autentic


Group: Members
Posts: 206
Joined: 5 November 08
From: Braila




Salut cineva cu motor 2.0 16 v renault a schimbat senzorul axa cu came ca la mine e metalic are culoare aurie iar mufa e verticala nu orizontala ca la 1.6


--------------------
renault laguna privilege 2002 - 2.0 16v 135 cp
Mai bine vultur un an decat soarece o viata
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionutzv
post 9 Dec 2014, 12:09
Post #50


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 28 October 14




salutari. cine ma ajuta si pe mine cu o parere. pe test apare eroarea DF112 circuit captor de referinta cilindru. ce inseamna asta ? cei de la reprezentanta au zis senzor axa cu came dar vad aici pe forum ca eroarea pt senzor ax came e df119....nu 112 ce mi da mie. in fine am schimbat senzorul si tot apare eroarea la test. au verificat distributia si e ok... asta a fost tot unul din diagnosticele puse de ei. care e problema.... in mers la 2000 turatie imi apare INJECTION FAULT si schimb viteza. nu stiu ce se intampla daca urc peste 2000 nu am vrut sa risc. practic schimb la 2000 fiecare treapta de viteza de frica acelui mesaj cu injection fault.
au verificat injectoarele..sunt bune... distribuție ok... senzor ax came schimbat.... ce poate fi. as aprecia raspunsuri rapide pt ca sunt cun masina pe rampa in reprezentata si astia se uita la ea si ridica din umeri.... smile.gif


--------------------
renault megan h 1.5 dci 2005 1.5 dci - tr 04 vli
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
meggeo81
post 9 Dec 2014, 23:34
Post #51


Membru autentic


Group: Members
Posts: 465
Joined: 29 April 11




QUOTE
ce poate fi. as aprecia raspunsuri rapide pt ca sunt cun masina pe rampa in reprezentata si astia se uita la ea si ridica din umeri.... smile.gif

asta mi se pare foarte tare!!!
ia-o de acolo cit mai repede ca cine stie ce iti mai "repara" aia pe acolo.

in fine, ai o problema pe partea de injectie. verifica returul la injectoare in ml/min , nu altfel.
si vezi ca rola pompei de injectie nu e pusa pe pozitia corecta. de aici ai defectul cu senzorul bla bla bla.


--------------------
reno megane s 2008 - DB-67-GEO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
argon
post 7 Jan 2015, 14:31
Post #52


Mesaj semiautomat


Group: Members
Posts: 34.986
Joined: 15 August 05




1.4 16v are captor din asta?


--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
andri1940
post 7 Jan 2015, 23:32
Post #53


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.673
Joined: 23 March 08
From: Pitesti




Nu, pentru ca nu are fulie defazoare si nu ii trebuie.


--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16v Dynamique 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Arete
post 7 Aug 2015, 09:53
Post #54


Membru incepator


Group: Members
Posts: 19
Joined: 19 June 12




Hanz, ai rezolvat problema?

7 Aug 2015, 09:53:
Hanz, ai rezolvat problema?

This post has been edited by Arete: 7 Aug 2015, 09:53


--------------------
Renault Megane II 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Catalinlungu
post 31 Aug 2015, 15:57
Post #55


Membru incepator


Group: Members
Posts: 53
Joined: 26 December 14




Salut, a rezolvat careva problema cu tremuratul motorului si scaderea turatiei? E clar ceva legat de aprindere zic eu sau ceva electric\electonic caci la mine face la fel si pe benzina si pe gpl...

<span class='edit'>31 Aug 2015, 17:36:</span>
QUOTE(19vik @ 2 Nov 2013, 20:12)
Tocmai am schimbat captorul axa cu came, ocazie cu care am demontat galeria de admisie si am facut curat cat de cat deasupra capacului de chiulasa (ulei + praf adunat). Pe parcursul operatiei am sprijinit galeria cu gura in jos si dupa ce am terminat treaba, cand dau sa o iau si sa o montez la loc... o cantitate impresionanta de ulei, cel putin 100 ml, s-au scurs din galerie pe jos. Motorul nu consuma ulei, am 10000km de la ultimul schimb si nivelul e la maxim. Banuiesc ca e vorba de ulei rezultat din condensarea vaporilor recirculati si adunat in timp in "burta" (partea din spate) galeriei de 1,6/16v. Ati mai intalnit asa ceva?
*



Yes! Si eu am gasit ulei in galeria de admisie dar nu stiu daca a fost vorba de 100 ml. Masina 2.1 la 100K km la bord neumblat acolo. Am lasat sa se scurga, apoi turnat benzina in ea, agitat si golit din nou. La remontare am pus ermetic Reinz de 300 grade pe cele 4 oringuri de la admisie si pe cel de la epurator (aici era ulei scurs pe capacul de la culbutori ca si cum nu etansa corect).
Am facut aceeasi treaba si la a lui tata (2.2 cu 80k km la bord) fix la fel si parca mai putin ulei in galerie.

31 Aug 2015, 17:57:
QUOTE(Alex1987 @ 4 Oct 2013, 17:31)
Am si eu aceeasi problema. Se opreste la relanti. Dupa ce merg cu ea circa 500 metri isi revine la normal. Am schimbat bujiile.
Am curatat: senzor volanta
                  clapeta+reinitializare. Dupa ce am facut reinitializarea clapetei a mers bine 2 zile, iar acum are aceleasi "simptome".
Am un Renault Megane 2.1, 1.6 16v.
*


Salut Alex, ai gasit cumva rezolvarea problemei?
Multumesc.

This post has been edited by Catalinlungu: 31 Aug 2015, 17:57


--------------------
Renault Megane 2 1.6 16v GPL/Megane1 1.6 16v GPL 2005/2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corin78
post 24 May 2016, 13:50
Post #56


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 24 May 16




Salutari! Ajutati-ma va rog cu o parere. Al meu este megane 2, 2007, 1,6 benzina. S-au aprins martorii ceck engine+service si mesajul ceck emission dar in tot acest timp motorul a functionat perfect. A inceput sa porneasca greu iar dupa doua zile nu mai porneste deloc, doar invarte. Pe tester mi-a dat defectiune senzor ax cu came. Mai poate fi si altceva? Nu mai pot intelege masina asta nici cum. Multumesc.


--------------------
renault megane 2 2007 - AR69NIO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
budspencer07
post 24 May 2016, 14:24
Post #57


Membru autentic


Group: Members
Posts: 688
Joined: 11 December 14
From: Suceava




Bobine inductie ,bujii.


--------------------
Renault megane ll bicorp 1.6 2007 extreme . Suzuki GSR 600 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
corin78
post 26 May 2016, 05:54
Post #58


Membru incepator


Group: Members
Posts: 3
Joined: 24 May 16




Am schimbat senzorul ax cu came si nimic. La fel, invarte dar nu porneste si pana nu scot cartela se aude un tiuit subtire. Intre timp am dus-o la service tractata. Cu tractarea am avut alte aventuri.

26 May 2016, 05:55:
Am schimbat senzorul ax cu came si nimic. La fel, invarte dar nu porneste si pana nu scot cartela se aude un tiuit subtire. Intre timp am dus-o la service tractata. Cu tractarea am avut alte aventuri.

This post has been edited by corin78: 26 May 2016, 05:55


--------------------
renault megane 2 2007 - AR69NIO
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dreamer
post 26 May 2016, 08:49
Post #59


Un visator hoinar ...


Group: Members
Posts: 1.441
Joined: 23 September 05
From: Brasov




Verifica si senzorul de la volanta. Acel tiuit se aude de la clapeta de acceleratie, este normal.


--------------------
Renault Megane 2.1 2004, 1.6 16V, Estate
Renault Megane 1.2 Estate, 2002, 1.9L dCi
Esti liber sa faci ce vrei dar NU ii deranja pe cei de langa tine!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
TomachE
post 26 May 2016, 19:18
Post #60


Membru autentic


Group: Members
Posts: 354
Joined: 20 August 15
From: Bucuresti




Acum 4 zile cand am pornit.o dimineata fara nici o problema,dar cam la 1 minut mi.a aparut "robinetul" + service ! Am mers 2 zile cu el asa,nu a avut nici un simptom cidat,absolut nimic, doar martorii aprinsi ! MIercuri dimineata am pornit.o si au disparut,fara sa ii fac ceva. Ulterior am pus si testerul sa vedem daca mi.a ramas ceva memorat si aveam senzor axa cu came....Acum nu stiu ce sa mai cred,urmarim daca mai apare..


--------------------
Megane II 1.6/16v 82kW 112 cp Break 2005 - B 301 AAT
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th February 2017 - 17:37
Dacia Server hosting