Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

159 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

IT&C intrebari si raspunsuri, calculatoare, retele, internet

the_tavi
post 13 Apr 2009, 13:18
Post #1


Membru


Group: Members
Posts: 406
Joined: 10 April 08
From: Timisoara




Topic dedicat rezolvarii diferitelor probleme de IT - computere, retelistica, internet. Hai sa ne ajutam si impartasim experienta.

13 Apr 2009, 13:23:
Am conformatie tehnica si as vrea sa-mi fac o pagina web. Ce software ar trebui sa folosesc pentru debut, avand in vedere ca nu am mai lucrat in web? Daca se poate si ceva cu o animatie minimala, pentru inceput.

This post has been edited by the_tavi: 13 Apr 2009, 13:23


--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DrK
post 13 Apr 2009, 14:37
Post #2


Lapins Creed Assassin


Group: Members
Posts: 2.132
Joined: 5 January 07
From: From: From:




Poti sa iti iei situri deja facute si gratuite. (PHP Fusion, Joomla, e107)
Daca sunt prea complicate, poti incerca un template de la templatemaster

Soft pentru editarea templateurilor html: Dreamweaver si Flash
Pentru animatii flash super simplu de facut: Swish si Swift 3D


--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
the_tavi
post 13 Apr 2009, 15:52
Post #3


Membru


Group: Members
Posts: 406
Joined: 10 April 08
From: Timisoara




O sa incerc, multam fain Radu. Oricum, e de sapat si in functie de cat de complex este site-ul. Deocamdata o iau incet.


--------------------
Opel Signum 2.0 T Suzuki SV650 -
Being dead right doesn't make you any less dead!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
L!nuX
post 13 Apr 2009, 18:25
Post #4


Membru decent


Group: Members
Posts: 1.316
Joined: 4 January 08
From: Bucuresti




era mai usor cu gugal ...


--------------------
Renault Megane 1.6 16v - 2007 - Numar personalizat !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 17 Apr 2009, 08:16
Post #5


CGB


Group: Members
Posts: 2.265
Joined: 4 May 05
From: behind




ia sa-i vad pe specialisti, ce parere au de mesajul asta. de ce apare?



Attached thumbnail(s)
DSC03762_1.JPG ( Size: 226.37k ) Number of downloads: 1751


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alumoi
post 17 Apr 2009, 08:30
Post #6


Membru incepator


Group: Members
Posts: 95
Joined: 12 March 07
From: Bucuresti




Apare din cauza sistemului de operare. In momentul in care intra in greva iti da un mesaj asemanator.
Cauzele pot fi diverse: ai schimbat setari din bios (eventual pe la placa grafica) sau din system settings, ai pus vreun echipament USB mai 'exotic', ai instalat drivere noi sau ai lasat sistemul de operare sa faca singur update la drivere, etc.


--------------------
Renault Laguna Estate 1.9dCI - 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bonzai
post 17 Apr 2009, 08:38
Post #7


Membru autentic


Group: Members
Posts: 694
Joined: 15 April 05
From: Bucuresti




As paria problema de memorii. Recomand un Memtest.
Mai multe informatii nu strica: apare la intrarea in Windows sau aleator cand lucrezi?


--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 17 Apr 2009, 08:53
Post #8


CGB


Group: Members
Posts: 2.265
Joined: 4 May 05
From: behind




am intrat in bios si-am dat un test la memorii. a zis ca-i ok.

e vorba de-un laptop hp 550.

This post has been edited by cristib: 17 Apr 2009, 08:54


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 17 Apr 2009, 08:56
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 784
Joined: 6 November 03
From: Spermezeu




se da asa:

1.ruter adsl conectat la priza telefonica
2.network drive extern, care nu poate sta langa al de mai sus
3.al 2-lea ruter wireless

Se doreste conectarea hardiskului in network-ul care da si internet. Nu se doreste tragerea unui fir intre cele doua rutere.

Sugestiile sunt bine-venite.


--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Apr 2009, 09:03
Post #10


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Cristi, in Safe Mode poti sa intri?


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 17 Apr 2009, 09:14
Post #11


CGB


Group: Members
Posts: 2.265
Joined: 4 May 05
From: behind




n-am incercat.
care-i faza cu safe mode?


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Apr 2009, 09:18
Post #12


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Intri in safe mode si cu putin noroc citesti in event manager ce a cauzat problema.


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 17 Apr 2009, 09:18
Post #13


CGB


Group: Members
Posts: 2.265
Joined: 4 May 05
From: behind




incerc cand oi ajunge acas'.


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex0507
post 17 Apr 2009, 09:22
Post #14


Membru autentic


Group: Members
Posts: 402
Joined: 28 January 07
From: BV




cristianco2002: cam scump dar or fi si alte metode.


--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 17 Apr 2009, 09:27
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 784
Joined: 6 November 03
From: Spermezeu




eu speram sa se poata folosi un ruter wireless in scopul asta...


--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Apr 2009, 09:29
Post #16


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti






--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bonzai
post 17 Apr 2009, 09:35
Post #17


Membru autentic


Group: Members
Posts: 694
Joined: 15 April 05
From: Bucuresti




@cristib Recomand totusi un Memtest. Testul din BIOS nu stiu cat de relevant este.


--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 17 Apr 2009, 09:46
Post #18


Membru autentic


Group: Members
Posts: 784
Joined: 6 November 03
From: Spermezeu




QUOTE(R19/16v @ 17 Apr 2009, 10:29)


am deja ruterul wireless fara port usb

Solutia actuala e sa ma deconectez de la wlanul cu internetul si sa ma conectez la ala cu harddiskul. Ruterele se pot vedea intre ele prin cablu, dar nu stiu daca si prin wlan.


--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Apr 2009, 09:47
Post #19


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Si ia unul cu usb!


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex0507
post 17 Apr 2009, 09:52
Post #20


Membru autentic


Group: Members
Posts: 402
Joined: 28 January 07
From: BV




De linksysul ala legi hddul apoi prin cablu il legi de router sau chiar de modemu adsl. Nu e bine asa?


--------------------
Renault Megane 2002 Classic Expression, 1.9 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 17 Apr 2009, 10:18
Post #21


Membru autentic


Group: Members
Posts: 784
Joined: 6 November 03
From: Spermezeu




ok, dupa ceva search pe internet, se contureaza solutia:

trebuie flashuit DD-WRT pe routerul secundar, WRT54GS, care va fi folosit ca "client bridge" pentru routerul primar.

firmware-ul standard nu suporta client bridging pe wireless.

@alex0507, solutia ta inseamna sa m-apuc de tras cabluri prin casa, ceea ce nu prea vreau... asa as putea baga direct network drive-ul in primul router, al doilea ramanand nefolosit.
Network drive-ul are atasat de el un media player pe usb (deci portul usb e ocupat oricum), si de-asta sta langa TV biggrin.gif


--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 17 Apr 2009, 11:18
Post #22


CGB


Group: Members
Posts: 2.265
Joined: 4 May 05
From: behind




QUOTE(bonzai @ 17 Apr 2009, 08:38)
As paria problema de memorii. Recomand un Memtest.
Mai multe informatii nu strica: apare la intrarea in Windows sau aleator cand lucrezi?
*



apare in timp ce lucrez.
taman terminai si cu memtestul. totul ok.

sper sa fie ceva din soft si sa nu fie placa de baza.

inca ceva: e posibil sa fie de la un mouse. adica pana acu n-am folosit mouse la laptop. inainte sa-mi apara mizeria aia, am pus un mouse prin usb. mouseul mergea, dar nu era vazut de sistem (in control panel, hardware, mouse). adica aparea ceva ciudat acolo. am luat niste drivere ptr mouse, le-am instalat. dupa asta totu ok. apareau toate informatiile despre mouse (producator, model...etc). dupa ce-am pus drivere la mouse n-a mai aparut bluescreen. sa fie asta cauza?

This post has been edited by cristib: 17 Apr 2009, 11:25


--------------------
renault symbol dci 4 roti & suzuki SV650S 2 roti
_______________
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 17 Apr 2009, 12:06
Post #23


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Foloseste system restore.


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 17 Apr 2009, 17:46
Post #24


Membru autentic


Group: Members
Posts: 2.427
Joined: 4 July 07




Am una bucata problema....mare.
Am o placa video Leadtek A 400 GT TDH adica cu chiset 6800 GT, pe AGP ... A fost stricata o vreme, timp in care am folosit una mai veche FX5700, tot Leadtek. Cand am luat televizorul acum vreo patru luni am scos semnal pe televizor cu placa asta veche printr-un cablu DVI --> HDMI fara mari probleme si nu mi s-a parut deloc complicat...mi l-a vazut frumos...Toshiba bla bla. Am setat acolo dual view, i-am declarat pe ce iese semnalul adica pe DVI si asta a fost tot ....sau aproape tot ca am senzatia ca imi scapa ceva deoarece nu mai reusesc cu nici un chip, dupa ce am incercat cu asta mai noua si mai buna reparata, pe nici una din placi, sa scot semnal pe TV..nici pe DVI, nici pe S-video nici pe nimic. Nu imi detecteaza tv-ul (e un toshiba 42XV501 care cred ca se vinde numai pe la noi pe aci prin est ca pe site-ul toshiba nici nu apare ca model) iar la sursa semnalului nu am ca optiune decat s-video insa oricum nu se vede nimic chiar daca ii pun cablul corespunzator pe mufa respectiva. Am incercat si cu drivere de la Leadtek si de la nVidia...nimic.
Luminati-ma va rog...ce ar trebui sa fac si imi scapa?

This post has been edited by Dan73: 17 Apr 2009, 18:11


--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
neumann
post 17 Apr 2009, 21:24
Post #25


Membru autentic


Group: Members
Posts: 784
Joined: 6 November 03
From: Spermezeu




QUOTE(cristianco2002 @ 17 Apr 2009, 11:18)
ok, dupa ceva search pe internet, se contureaza solutia:

trebuie flashuit DD-WRT pe routerul secundar, WRT54GS, care va fi folosit ca "client bridge" pentru routerul primar.

firmware-ul standard nu suporta client bridging pe wireless.
Network drive-ul are atasat de el un media player pe usb (deci portul usb e ocupat oricum), si de-asta sta langa TV biggrin.gif
*



Problema oarecum rezolvata ca in citat... adica totul merge ok, doar ca harddriveul nu stie sa faca automat trecerea intre conexiune USB si ethernet sau vitseversa, si are nevoie de restart la switchul intre cele 2 interfete.

Acum am si un bridge de wairless in casa, deci am dublat acoperirea biggrin.gif


--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Kr3atorU
post 18 Apr 2009, 16:50
Post #26


Membru autentic


Group: Members
Posts: 306
Joined: 10 May 07
From: Alba Iulia, via Alexandria




@cristib
Am patit si eu ceva asemanator. Problema mea a fost la cablul IDE, nu mai faceau toti pinii contact. Dupa schimbarea IDEului totul a decurs normal.

Attached thumbnail(s)
27.06.2007__1.jpg ( Size: 626.35k ) Number of downloads: 1433
27.06.2007__2.jpg ( Size: 809.94k ) Number of downloads: 1291
27.06.2007__10.jpg ( Size: 563.37k ) Number of downloads: 1191


--------------------
Renault Symbol phase 4 2007 Expression 1.4 8V | GPL
►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
shteffanivlad
post 20 Apr 2009, 18:58
Post #27


Membru cu ESP/ASR


Group: Members
Posts: 691
Joined: 2 July 07
From: Bucuresti




Numai ca la el este pe laptop smile.gif


--------------------
Renault Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi Ianuarie 2008 / LMSE - B-81-LXV
iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bebecool
post 20 Apr 2009, 22:13
Post #28


Doctor de oase


Group: Members
Posts: 549
Joined: 26 October 06
From: Pa scaun




Ceva de genu asta patesc si eu cu un Laptop Fujitsu Amilo-( ecran albastru). I-am schimbat windowsuri , memorii, dar tot se restarteaza din senin. Cu mem test da erori la greu...


--------------------
Renault/Opel Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009 2007 - B-08-BBM
Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)

User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 20 Apr 2009, 22:50
Post #29


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.591
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Si atunci unde ti-e dilema?


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexandruadi
post 21 Apr 2009, 20:47
Post #30


Membru


Group: Members
Posts: 113
Joined: 4 February 09




poate fi chiar banalul diver la mouse, orice e posibil. am patit anul trecut ceva f haios dupa un update la windows nu mai puteam accesa laptoul se tot restarta cu acelasi ecran albastru, problema era driverul de placa video instalat la update, scos in safe mod si merge si acuma fara nici o problema. deci dupa cum ai spus si tu e chiar lipsa driverului problema cel generic impartea memoria cu placa video sau cu ramul si de aceea.


--------------------
Renault Megane sedan 2.2 1.5dci 63KW privilege /2009
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


159 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th April 2020 - 01:08
Dacia Server hosting