Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Tutorial: Fara popup-uri

alex
post 3 Sep 2003, 22:47
Post #1


Membru autentic


Group: Admin
Posts: 749
Joined: 22 May 02
From: Bucuresti




Pentru ca toata lumea este suparata de popup-urile bagate pe gat de catre as.ro propun urmatoarele metode de aparare:

Pentru Internet Explorer
Solutia cea mai simpla este folosirea aplicatiei Google Toolbar 2.0. Aceasta poate fi downloadata de la http://toolbar.google.com. Dupa instalare, in browser va aparea o noua bara sub cea in care introduceti adresa. Din acest moment aveti un instrument cu ajutorul caruia puteti cauta mai usor si care va bloca popup-urile deranjante.

Pentru Opera
Se activeaza optiunea "Refuse Pop-ups" din meniul File>Preferences>Windows, categoria Pop-ups.
Atentie! In cazul acesta vor fi refuzate si popup-urile deschise la cererea dumneavoastra.

Pentru Mozilla/Netscape
Se deselecteaza optiunea "Open unrequested windows" din meniul Edit>Preferences>Advanced>Scripts and Plugins


--------------------
N/A N/A N/A
YO3IGC - Yaesu FT-450AT; Yaesu FT-817; Yaesu VX-8E
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex
post 4 Sep 2003, 09:23
Post #2


Membru autentic


Group: Admin
Posts: 749
Joined: 22 May 02
From: Bucuresti




Tutorialul continua cu Konqueror 3.1.0 (Linux)
Se deschide fereastra de configurare folosind secventa Settings>Configure Konqueror...
Mai departe se alege din meniul din stanga optiunea "Java & JavaScript" apoi tab-ul JavaScript.
Jos, la optiunea "JavaScript Web Popups Policy" se alege Deny


--------------------
N/A N/A N/A
YO3IGC - Yaesu FT-450AT; Yaesu FT-817; Yaesu VX-8E
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aviasol
post 4 Sep 2003, 10:42
Post #3


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 3 April 03
From: Bucuresti




am instalat google toolbar pe admin (win 2000) da nu imi apare pe user. ce sa fac ??? :shock:


--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 4 Sep 2003, 10:59
Post #4


Membru cu privire de ansamblu


Group: Members
Posts: 5.239
Joined: 14 April 03
From: Corbu




QUOTE
am instalat google toolbar pe admin (win 2000) da nu imi apare pe user. ce sa fac ???  :shock:

dupa cum zicea un amic care lucreaza la Microsoft Romania, la o discutie depsre erorile din Windows: "eu cind nu stiu ce sa fac, reinstalez Windows-ul!" Aviasol, reinstall ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif


--------------------
Gillette De unica folosinta - - B 99 NAM
Calatoriti spre orice destinatie din Italia numai cu papornite acceptate de toti operatorii rutieri. Cereti acum papornite "Italy compliant"!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex
post 4 Sep 2003, 11:01
Post #5


Membru autentic


Group: Admin
Posts: 749
Joined: 22 May 02
From: Bucuresti




S-ar putea sa nu fie activata. Cu un click-dreapta pe un toolbar (de exemplu pe cel unde introduci adresa dar nu faci click in zona de introducere a textului ci intro-o zona neutra) iti apare o lista in care trebuie sa fie si google.
Daca nu e de aici, sincer nu stiu ca nu ma pricep asa bine la win2000 si xp mai ales ca modul lor de organizare admin-user mi se pare foarte incalcit (probabil si datorita faptului ca sunt obisnuit cu linux).


--------------------
N/A N/A N/A
YO3IGC - Yaesu FT-450AT; Yaesu FT-817; Yaesu VX-8E
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aviasol
post 4 Sep 2003, 15:05
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 3 April 03
From: Bucuresti




desi am instalat google bar tot imi apare popup iar netu merge de 10x mai naspa deci il scot de nu se vede 166.gif


--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 4 Sep 2003, 15:12
Post #7


Stefan


Group: Moderatori
Posts: 2.702
Joined: 16 May 03
From: Bucuresti




Mie imi merge bine, tocmai am instalat Google Toolbar. Undeva in Options este "Popup blocker" si trebuie bifat. Mai este si un buton de la care poti sa zici sa permita mereu popup-uri de la un anumit site. Poate ai apasat pe el si de aceea iti tot apar....


--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alex
post 4 Sep 2003, 15:14
Post #8


Membru autentic


Group: Admin
Posts: 749
Joined: 22 May 02
From: Bucuresti




De pe site-ul google: "The pop-up blocker requires Internet Explorer 5.5 or later"
Cred ca iti recomand solutia propusa de Marty (mai ales ca o stie de la un specialist de la Microsoft smile.gif ). Eu unul folosesc google toolbar inca de cand a aparut si nu am avut niciodata probleme cu el.
"Netu merge de 10x mai naspa" - efectul placebo isi spune cuvantul. Google toolbar nu are nici o treaba cu conexiunea la net. El doar trimite comenzi la browser.


--------------------
N/A N/A N/A
YO3IGC - Yaesu FT-450AT; Yaesu FT-817; Yaesu VX-8E
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Bogdan
post 4 Sep 2003, 16:22
Post #9


Membru autentic


Group: Members
Posts: 214
Joined: 21 November 02
From: Timisoara




Eu cred ca totusi Google bar iti face ceva transger in plus. Cum ar fi de ex optiunea PageRanking care din cate imi amintesc e valabila pt orice pagina (spun imi amintesc, pt ca am folosit ff putin google bar-ul).

Va mai dau o idee; eu folosesc un browser care lucreaza cu motorul de IE, dar aduce ceva imbunatatziri. Sunt o gramada, am cautat destul de mult pana am gasit pe asta care mi se pare cel mai micutz ca dimensiune.

Potzi sa ii spui ce adrese sa blocheze, chiar folosind "*" (ex: http://www.bc.om/advertising/*), sau sa blocheze automat popup-urile.

Se poate ca intre timp sa fi aparut unele mai 'smechere', dar dupa ce te-ai obisnuit cu ceva...

Poza pe care o atasez e maricica, dar daca o faceam si mai mica nu se mai pricepea nimica.

Am mai scris pe undeva lucrul asta, sa nu ma injurati ca ii fac publicitate :oops: dupa cum arata sit-ul par sa fie ceva neam de chinez cei care il fac biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
myie.jpg ( Size: 66.54k ) Number of downloads: 339


--------------------
Renault Megane II.2 Sedan 2006, 1.6 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
aviasol
post 4 Sep 2003, 23:30
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 1.000
Joined: 3 April 03
From: Bucuresti




QUOTE


\"Netu merge de 10x mai naspa\" - efectul placebo isi spune cuvantul. Google toolbar nu are nici o treaba cu conexiunea la net. El doar trimite comenzi la browser.



Crede-ma cand iti zic ca merge mai nasol, nu e vorba de placebo si nici nu intru de ieri de azi pe net sa nu-mi dau seama pe ce lume sunt! Cred ca de la rankingu ala sau ceva pe akolo. daca accesez o pagina sta 3 sec pagian alba si dupa aia intra. fara google - instantaneu!!! si crede-ma ca am o tzeava de 1 tzol 8)

ceea ce zici tu e insa adevarat. conexiunea nu e afectata dar browserul merge mai rau. efectul vizibil pe ecran e insa acelasi !!!


--------------------
VW GOLF V 1.9 TDI 2006 - WTX
galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st March 2020 - 16:30
Dacia Server hosting