Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

R-Link Captur, probleme, recomandari

knukels10
post 7 Aug 2015, 00:28
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 7 August 15




Doar ce am achizitionat un Captur si ma gandeam poate primesc niste raspunsuri de la oameni care il au de ceva mai mult timp. E vorba in primul rand de navigatie dupa cum spune si topic-ul. Am avut niste problemute in sensul ca nu mai imi detecta telefonul, i-am dat revenire la setarile din fabrica si vad ca a mers dar vreau sa stiu de unde aceasta problema si care ar fi solutia ca sa nu se mai intample. O a doua intrebare ar fi daca pot sa accesez R-Link Store direct de pe navigatie fara sa iau SD-ul sa-l bag in calculator. Banuiesc ca ar trebui sa ii dau cumva acces la net dar nu stiu cum. Dupa aceea as vrea sa mai stiu daca si cum pot accesa Tom Tom Live, weather si cum pot descarca R-SOUND EFFECT (aplicatia care iti schimba sunetul motorului). In final as vrea sa adaug ca sunt foarte multumit de masina, chiar mi-a depasit asteptarile.


--------------------
Renault Captur 1.5 dCi XMod 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 8 Aug 2015, 21:28
Post #2


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.303
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




Felicitari pentru achizitie!

Din ce zici este vorba de R-Link care contine si partea de navigatie.
Am constat ca daca nu este activat bluetooth-ul la telefon cand pornesc R-Link si activez bluetooth-ul la telefon mai tarziu nu se face legatura. Atunci apas pe iconita de la telefon (unde arata ca nu este conectat), se intra in meniul telefon in care iconitele sunt dezactivate. Dupa putin timp (cateva secunde) se face legatura cu telefonul si iconitele pentru telefon devin active. M-am obisnuit sa-i dau drumul la bluetooth-ul telefonului inainte de a ma urca in masina.
O singura data mi s-a intamplat sa nu se inteleaga R-Link-ul cu telefonul in momentul efectuarii unui apel si s-a rezolvat cu un restart la telefon (o mai ia prin balarii cateodata).

Masina am primit-o cu accesul activat. Prima data am scos SD-ul si l-am bagat in calculator, s-a actualizat datele, am instalat aplicatii. Apoi am putut instala si mici aplicatii direct de pe R-Link. Am dat la un moment sa instaleze o aplicatie si nu a vrut ca e prea mare (daca tin bine minte zicea ca are vreo 4 mega) si ca trebuie instalat prin intermediul unui calculator.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
knukels10
post 24 Aug 2015, 07:57
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 7 August 15




Am si eu o dilema si as vrea sa o rezolv. Pe navigatie a venit preinstalala si aplicatia The Weather Channel dar nu pot sa o accesez. Cand incerc sa intru in ea imi da eroare de conexiune. La RLink Store merge sa ma conectez in masina deci nu ar trebuie sa fie de la conexiune. Stie cineva cum as putea sa rezolv asta?


--------------------
Renault Captur 1.5 dCi XMod 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 26 Aug 2015, 08:27
Post #4


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.303
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




Ciudat. La mine merge. Se deschide greu si dureaza cateva secunde pana aduce datele. Am incercat in mai multe locuri si merge, aplicatia foloseste localizarea pentru a aduce informatiile meteo din locul in care te afli.

Eu am patit o chestie ciudata cu bluetooth-ul si conexiunea la telefon. R-Link-ul arata ca este conectat la telefon desi nu era si nu am reusit sa-l fac sa nu mai apara ca fiind conectat (am oprit bluetooth-ul din R-Link, am deconectat toate dispozitivele). Telefonul avea bluetooth-ul oprit. Am inchis masina si a redeschis, a doua zi la fel. Am vrut sa incerc sa scot siguranta de la R-Link sa fortez o resetare, dar fiind in deplasare si neavand codul la mine am renuntat. Dupa vreo doua zile am observat ca aparea neconectat la R-Link si de atunci si-a revenit.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 26 Aug 2015, 10:56
Post #5


Membru autentic


Group: Members
Posts: 9.885
Joined: 5 October 06
From: Bucuresti




Poate era conectat un vecin.


--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
huawei P20 lite cu here, maps, viamichelin, waze.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 26 Aug 2015, 20:38
Post #6


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.303
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




Nu era conectat niciun vecin. Doar daca m-a urmarit in jurul Iasului timp de vreo doua zile smile.gif).
A fost o problema la deconectare.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Antonyo
post 12 Aug 2016, 18:13
Post #7


Membru autentic


Group: Members
Posts: 307
Joined: 3 March 08
From: Bucuresti




Vreun posesor de captur cu R-link? Sau stie cineva cum pot sa sincronizez din contul my renault ultimul update pt harti cu R-Link Tool Box? cum se face sincronizarea sa pot face update-ul?

This post has been edited by Antonyo: 12 Aug 2016, 18:16


--------------------
Renault Captur XMOD 1.2 Tce - 120 CP XMOD - Iulie 2016 - B-136-PEZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Antonyo
post 14 Aug 2016, 12:05
Post #8


Membru autentic


Group: Members
Posts: 307
Joined: 3 March 08
From: Bucuresti




Chiar nimeni nu are r-link??


--------------------
Renault Captur XMOD 1.2 Tce - 120 CP XMOD - Iulie 2016 - B-136-PEZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 15 Aug 2016, 11:08
Post #9


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.303
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




Poti sa faci un singur update gratuit, apoi costa.

De pe myrenault alegi ce vrei sa instalezi. Bagi cardul SD in calculator si dai drumul la R-Link Toolbox (Launch my downloads). Dupa ce termina scoti scardul si-l introduci in masina. Pornesti masina si el termina de actualizat/instalat.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Antonyo
post 1 Oct 2016, 17:25
Post #10


Membru autentic


Group: Members
Posts: 307
Joined: 3 March 08
From: Bucuresti




Am mai descoperit o mica problema la rlink. Cand folosesc navigatia,dupa ce aleg destinatia,imi arata numarul de km,darrr ora este inainte cu 3 ore. Adica daca plec la 12 si ajung la 13:00 el zice ca ajung la 15:00 am testat asta pe mai multe destinatii si nu se pupa ora. Ora masinii este setata corect. Aveti idee de vreo rezolvare ?
Multumesc


--------------------
Renault Captur XMOD 1.2 Tce - 120 CP XMOD - Iulie 2016 - B-136-PEZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dil
post 10 Oct 2016, 18:52
Post #11


Membru verde


Group: Moderatori
Posts: 1.303
Joined: 7 December 04
From: Corbeanca, Ilfov




La inceput asa aparea si la mine, cu o diferenta de doua ore. (la tine e diferenta tot de doua ore: 15-13)
Acum arata corect. Nu i-am facut nimic. Probabil ca s-a rezolvat la vreo actualizare.


--------------------
- - - - -
Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015)
ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BestROC
post 13 Feb 2017, 23:07
Post #12


BulaDriver


Group: Members
Posts: 14
Joined: 23 November 08
From: Bucuresti




Stie careva de ce nu se activeaza conexiunea de date de pe R-link? In "My renault" apare cu status "in asteptare" dar deja are cateva zile si tot nu merge sad.gif


--------------------
Renault Clio RS 220 Trophy 2017
Mondeo Titanium 4x4 180CP
Ford Fiesta ST 2007
________________________
IF IT HAS TITS OR WHEELS IT WILL GIVE YOU PROBLEMS !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Antonyo
post 23 Feb 2017, 09:40
Post #13


Membru autentic


Group: Members
Posts: 307
Joined: 3 March 08
From: Bucuresti




Suna la Vocea Clientului si acolo sa o sa vb cu un domn Alexandru Tomescu care este specialistul lor pe R-link,un baiat foarte de treaba si saritor.


--------------------
Renault Captur XMOD 1.2 Tce - 120 CP XMOD - Iulie 2016 - B-136-PEZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gabi87
post 17 Mar 2017, 21:09
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 10
Joined: 18 October 16




Salutare! Sunt posesorul unui Captur 1.5dci 110cp, de 2 luni. Si am observat in meniul servicii nu sunt active, rlink store, coyote, email, the weather channel, rlink tweet, servicii de ghidare si actualizare aplicatii. Stiti cumva cum sa le activez. Am incercat cu myrenault dar imi spune ca in romania nu exista aplicatie? radmasa.gif multumesc


--------------------
Renault Captur 2017 - Ks22msa
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Antonyo
post 18 Mar 2017, 12:16
Post #15


Membru autentic


Group: Members
Posts: 307
Joined: 3 March 08
From: Bucuresti




Suna la vocea clientului. Pe partea de r-link au un baiat foarte bun Alexandru Tomescu,el m-a ajutat si pe mine.


--------------------
Renault Captur XMOD 1.2 Tce - 120 CP XMOD - Iulie 2016 - B-136-PEZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jedimisu
post 28 Apr 2017, 08:59
Post #16


Membru autentic


Group: Members
Posts: 244
Joined: 24 October 08
From: Bacau




Bună. La mine s-a întâmplat în felul următor: nu erau activate, desigur, de la început. Am făcut cont pe myrenault și nimic, dar, după vreo săptămână, s-au activat toate. blink.gif


--------------------
Renault Captur, TCe EDC 2015
Energy flows where attention goes.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ynoionut
post 22 Jun 2017, 07:00
Post #17


Membru incepator


Group: Members
Posts: 1
Joined: 15 February 17




Am și eu o laguna 3 din 2010 și am dat revenire la setările de fabrica a navigației și din acel moment nu mai pot accesa absolut deloc funcțiile radio-cd-ului inclusiv bt. Nu îmi mai apare pe ecran nimic în afară de funcțiile și setările navigației. Posturile radio le prind dar nu mai vad ce post ce frecvente și altele chestii esențiale zic eu. Va rog o mana de ajutor dacă de poate


--------------------
renault laguna 2010 laguna 3
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian ilie
post 14 Jul 2017, 16:47
Post #18


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 14 July 17




Salut!
Sunt nou venit pe forum si am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv: am un renault captur 1.5 model 2015, cu navigatie full europa, dar nu am harta Frantei din fabricatie. Cei de la Renault au spus ca nu o pot instala deoarece are 8 giga si nu este memorie suficienta. Ce ma sfatuiti sa fac?


--------------------
renault captur 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 14 Jul 2017, 16:57
Post #19


Unique like everyone else


Group: Members
Posts: 3.952
Joined: 19 January 08
From: Bucuresti




sa stergi tarile din europa care nu te intereseaza... ?


--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian ilie
post 14 Jul 2017, 17:00
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 14 July 17




Mi-au spus ca nu se poate, merg in aceasta luna in Franta si le-am spus ca e jenant sa am toata Europa si sa nu am tocmai tara-mama! I-am rugat sa scoata Norvegia, Finlanda sau alte tari, au spus ca sunt la pachet si nu se poate... sad.gif


--------------------
renault captur 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 14 Jul 2017, 17:07
Post #21


Unique like everyone else


Group: Members
Posts: 3.952
Joined: 19 January 08
From: Bucuresti




stiu ca am intrat random pe siteul de la media nav si acolo puteai sa alegi ce tari vrei sa pui la navigatie, puneai un stick si ar trebui sa le incarce si sa stearga unde e cazul ( ma gandesc )


arunca un ochi...

https://renault.naviextras.com/shop/portal

p.s. ca parere personala.. dupa ce m-a invartit navigatia azi in jurul cozii ( biggrin.gif ) cauta alternative. waze pe telefon si net in roaming de exemplu.

This post has been edited by rtBK: 14 Jul 2017, 17:12


--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adrian ilie
post 15 Jul 2017, 08:42
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 14 July 17




mulțumesc, rtBK!


--------------------
renault captur 2015
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tannu
post 18 Jul 2017, 10:33
Post #23


Membru


Group: Members
Posts: 164
Joined: 28 April 15




QUOTE(adrian ilie @ 14 Jul 2017, 16:47)
Ce ma sfatuiti sa fac?
*



Sa nu mai postezi acelasi lucru in mai multe topicuri. Nu te va ajuta sa primesti un raspuns mai rapid si nici sa rezolvi problema.


--------------------
Renault Captur 1.5 dCi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Thaddaus
post 18 Jul 2017, 21:51
Post #24


Membru autentic


Group: Members
Posts: 240
Joined: 23 November 14




Si eu am tot model din 2015 si am harta Frantei(sau cel putin harta Parisului).


--------------------
- - - - -
The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Black5gram
post 19 Jul 2017, 20:21
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 20
Joined: 30 December 13




Salutare! Eu am renuntat sa ma mai bazez pe hartile TomTom. Inca de la inceput nu mi-au placut fiindca nu-mi pareau exacte, fata de cele igo sau mio. Am avut chiar experiente mai putin placute in Italia, unde m-a bagat pe niste drumuri de munte care se terminau, dar satul in care voiam sa ajung era de cealalta parte a versantului. Stiu ca se crede SUV capturul, dar nici chiar s-o ia pieptis... :-) Impresia mea e ca hartile nu prea stiu sa-ti faca distinctie intre drumuri principale si tot felul de ulite. Iarasi, imi pare anevoioasa toata partea asta cu actualiarea hartilor. Stiu ca e oarecum frustrant sa ai navigatorul, si sa nu te folosesti de el. Pentru concediul de anul acesta care urmeaza in Croatia, scot GPS-ul IGO de la naftalina. Clar!


--------------------
Renault Captur 2013 / Expression / TCe 90
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 19 Jul 2017, 22:22
Post #26


-


Group: Members
Posts: 2.524
Joined: 18 April 03
From: Ireland




QUOTE(ynoionut @ 22 Jun 2017, 06:00)
Am și eu o laguna 3 din 2010 [...] Va rog o mana de ajutor dacă de poate
*


Posteaza la sectiunea de Laguna 3, poate ca acolo cineva te poate ajuta.


--------------------
Lexus IS300H Executive Plus
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jedimisu
post 26 Jul 2017, 07:52
Post #27


Membru autentic


Group: Members
Posts: 244
Joined: 24 October 08
From: Bacau




QUOTE(Black5gram @ 19 Jul 2017, 20:21)
Pentru concediul de anul acesta care urmeaza in Croatia, scot GPS-ul IGO de la naftalina. Clar!
*


Eu am un Garmin cu actualizări forever care nu a dat greș niciodată. Cu navigtorul de la Captur însă am pățit-o acum două săptămâni pe la Ploiești înspre Buzău. M-a dus printr-un sat ca să taie drumul principal, numai că a intervenit un râu peste care era o punte pe care mașina nu încăpea sau oricum fără zgârieturi nu scăpam. Văzând așa, nu m-am încumetat să merg mai departe și am mers cum am crezut eu că e mai bine.
Cu toate acestea, în rest nu am avut probleme cu el, dar în străinătate pun Garminul în bagaj.

This post has been edited by jedimisu: 26 Jul 2017, 07:53


--------------------
Renault Captur, TCe EDC 2015
Energy flows where attention goes.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 4 Aug 2017, 10:08
Post #28


un om


Group: Members
Posts: 715
Joined: 1 November 07
From: CT




Doar ce am primit mailul ăsta. Cand ajung acasă văd care e treaba căci am trecut de mult de cele 3 luni de update moka.

Screenshot_20170804_110312.jpg ( Size: 415.22k ) Number of downloads: 591


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
torquemada
post 4 Aug 2017, 11:24
Post #29


torquemada


Group: Members
Posts: 1.273
Joined: 17 January 05
From: Bucuresti




E 8.0.5, old news deja


--------------------
DACIA Logan II 2012 / 0.9 TCe Laureate - B-xxx-xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
koldun
post 4 Aug 2017, 11:39
Post #30


un om


Group: Members
Posts: 715
Joined: 1 November 07
From: CT




Ceva interesant sau doar cosmeticareala?

LE: Nu vad nimic deosebit fata de versiunea anterioara.
@adrian ilie
Nici la mine nu e Franta. ph34r.gif

This post has been edited by koldun: 4 Aug 2017, 15:50


--------------------
Renault Captur TCe 0.9 2016
Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th October 2019 - 23:20
Dacia Server hosting