Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Problema senzor kilometraj

danromania2002
post 7 Apr 2010, 23:53
Post #31


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




npc de asta suntem aici sa ne ajutam unul pe altu


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yooo
post 10 Apr 2010, 10:04
Post #32


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 5 April 10




Salut fratilor! am si eu acceas problema. nu imi merge vitezometrul, dar imi inregistreaza kilometrii. sper sa fie acceas problema, sa nu fie una mai grava. problema este...unde gasesc si eu un senzor d'asta..daca stiti un magazin mai mare si mai cunoscut de piese auto...


--------------------
Renault Megane an 2005, Sedan, 1.5dci - DB 89 VLA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danromania2002
post 10 Apr 2010, 10:25
Post #33


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




daca inregistreaza nu cred ca e de la senzor...


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yooo
post 10 Apr 2010, 11:49
Post #34


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 5 April 10




uite acu am fost sa ma uit la senzor. l-am gasit dar...in poza pe care am gasit-o pe net are un fir atasat de el.al meu nu are nimic.e pur si simplu senzorul infipt acolo in cutie..fara nik altceva..nu stiu daca asa trebuie sa fie sau nu..astept un raspuns...daca nu ii dau de cap, cred ca ma duc la un service renault si gata..

Attached thumbnail(s)
index.php1.jpeg ( Size: 172.29k ) Number of downloads: 1792


--------------------
Renault Megane an 2005, Sedan, 1.5dci - DB 89 VLA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danromania2002
post 10 Apr 2010, 18:09
Post #35


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




la noi la clio e sub masina si intra direct in cutie fara fir , direct nu stiu la megan...


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yooo
post 10 Apr 2010, 18:40
Post #36


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 5 April 10




nu nu nu. am si un clio in 2 usi din 2000 1.2 benzina. e luat de curand pentru mama.si m-am uitat azi si nu avea fir..in sfarsit..daca zici ca asa e la clio, inseamna ca asa e biggrin.gif. o sa vad cum fac sa il schimb.multumesc


--------------------
Renault Megane an 2005, Sedan, 1.5dci - DB 89 VLA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gxg_coman
post 12 Apr 2010, 00:10
Post #37


Membru autentic


Group: Members
Posts: 413
Joined: 17 February 09
From: Bucuresti




si la mine are fir. si m am mai uitat la un symbol 1.4 8v din 2007 si ala avea fir. diferenta e ca la benzina este foarte foarte dar foarte accesibil iar la motorina este foarte foarte dar foarte GREU accesibil.


--------------------
renault laguna 1.5 dci/ 110 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danromania2002
post 12 Apr 2010, 00:50
Post #38


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




gxg_coman ai rezolvat probleama ?


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gxg_coman
post 12 Apr 2010, 11:24
Post #39


Membru autentic


Group: Members
Posts: 413
Joined: 17 February 09
From: Bucuresti




nu. astept un raspuns de la cineva care mi a zis ca e posibil sa imi faca rost de un senzor cu codul 7700414694. daca nu merge nici ala nu stiu ce sa mai fac. e posibil sa fie schimbata cutia? stii cumva cum vad tipul cutiei?


--------------------
renault laguna 1.5 dci/ 110 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danromania2002
post 12 Apr 2010, 11:58
Post #40


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




trebuie sa aiba o serie si cutia , nu stiu pe unde ar trebui sa fie ...dar nu cred ca e schimbata cutia..


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gxg_coman
post 12 Apr 2010, 13:14
Post #41


Membru autentic


Group: Members
Posts: 413
Joined: 17 February 09
From: Bucuresti




pai si atunci de ce nu se potriveste cu un senzor de pe o masina de acelasi an? sa fie diferenta intre benzina si motorina?


--------------------
renault laguna 1.5 dci/ 110 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
gxg_coman
post 13 Apr 2010, 17:51
Post #42


Membru autentic


Group: Members
Posts: 413
Joined: 17 February 09
From: Bucuresti




astazi am primit minunata veste ca nu se mai gaseste decat codul ala cu 919 la sfarsit. danromania2002 tu de unde esti?


--------------------
renault laguna 1.5 dci/ 110 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danromania2002
post 13 Apr 2010, 21:05
Post #43


Membru autentic


Group: Members
Posts: 323
Joined: 12 June 06




bucuresti o sa iti las adresa de la magzinul de unde am luat eu senzoru poate au ei ce-ti trebuie


--------------------
Renault Clio 1.5 DCI , Clio 3 2004 Symbol, 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Yooo
post 17 Apr 2010, 12:42
Post #44


Membru incepator


Group: Members
Posts: 4
Joined: 5 April 10




am fost cu ea la renault si mi-am comandat senzorul. nu am fir pentru ca merge pe senzorul de la abs. masinile care nu au abs au fir.oricum sper sa o rezolv sa nu fie altceva




17 Apr 2010, 19:48:
da-mi u id

This post has been edited by Yooo: 17 Apr 2010, 19:48


--------------------
Renault Megane an 2005, Sedan, 1.5dci - DB 89 VLA
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 31 Aug 2010, 18:56
Post #45


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




daca aveti un captor 7700418919 as fi eu interesat de el. ms


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Studebaker
post 19 Sep 2010, 13:02
Post #46


Membru


Group: Members
Posts: 138
Joined: 30 December 06




Iaca mi-a facut si mie masina prima buba...semn ca nu mai e tocmai noua. S-a dus vitezometru si kilometrajul (mai prinde viata doar ocazional) . Viteza mi-o stiu dupa turometru, insa faptul ca nu mai inregistreaza kilometrii ma irita. Vazand chinurile de pe acest topic, am ajuns la concluzia ca nu am de ales (fiind si diesel)si trebuie sa ma predau la un service autorizat Renault.


--------------------
Renault Clio Symbol 1,5 dci 2005 Expression
Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Studebaker
post 22 Sep 2010, 20:04
Post #47


Membru


Group: Members
Posts: 138
Joined: 30 December 06




Am fost la doua service-uri.......primul, care desi i-am spus clar care e problema a zis ca intai sa verifice masina , dar sa revin peste 2 ore ca are mecanicii ocupati (si nu am mai revenit), iar al doilea, care m-a crezut si a comandat piesa fara sa comenteze prea mult....si am fost programat dupa 2 zile.
Piesa, senzorul , a costat 178 lei, iar manopera 47 de lei, minus o reducere 5%.


--------------------
Renault Clio Symbol 1,5 dci 2005 Expression
Am avut candva stramosul lui Clio: Dacia 1100.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
eu2006fcs
post 30 Sep 2010, 14:20
Post #48


Membru incepator


Group: Members
Posts: 7
Joined: 5 September 08




Salutare.
Am aceeasi problema cu vitezometrul (functioneaza doar la primul km. de la pornire ) si cu inregistrarea kilometrilor parcursi, implicit .
Astazi am fost la mecanic, am dat senzorul jos, am notat codul ( 7700418919 ), am comandat piesa ( 170 lei - made by renault ) si urmeaza s-o primesc .
Dupa montare vom vedea daca senzorul a fost de vina .


--------------------
renault clio symbol 2005 - 1,5 dci 80 cp
eu!?
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 30 Sep 2010, 15:53
Post #49


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




pacat ca ai dat atatia bani, piesa pe care o ai tu e identica ca cea de pe logan, mai bine luai de la dezmembrari una, 1 mil te costa.


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adytzuady
post 4 Oct 2010, 11:17
Post #50


Membru incepator


Group: Members
Posts: 43
Joined: 28 September 10




e identica cu cea de l care versiune de logan benzina sau motorina? si eu am megane 1 dti din 97 am dat jos senzorul si vad ca are aceeasi seria cu cea de la clio cea cu 414694. Am luat unul din dezmembrari si l-am pus si tot nu imi indica nimic. Oare sa fie si asta stricat? sau o fi altceva...?

This post has been edited by adytzuady: 4 Oct 2010, 11:19


--------------------
renault megane classic 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adytzuady
post 6 Oct 2010, 10:31
Post #51


Membru incepator


Group: Members
Posts: 43
Joined: 28 September 10




am probat 2 senzori cu aceeasi serie din deezmembrari si am probat si alte ceasuri ....tot nu imi o functionat kilometrajul si nici km pe care ii parcurg, oare ce o defect de nu merge?


--------------------
renault megane classic 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 6 Oct 2010, 10:34
Post #52


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




logan 1.4 benzina, esti sigur ca ai senzor separat si nu senzor in ABS?


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adytzuady
post 6 Oct 2010, 11:40
Post #53


Membru incepator


Group: Members
Posts: 43
Joined: 28 September 10




da nu am abs la masina masina e megane 1.9 dti din 97, cel de logan benzina se poptriveste la clio? sau megane?, ca cel de la clio e putin diferit cu cel de megane si nustiu ce sa mai fac, nici la renaultt nu mas duce sa imi ia 2 mil doar sami spuna ce are. Am probat deja cu alti 2 senzori din dezmembrari si nimic am schimbat si ceasurile din bord si nimic.

This post has been edited by adytzuady: 6 Oct 2010, 11:42


--------------------
renault megane classic 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Euu90
post 25 Nov 2010, 17:18
Post #54


Membru


Group: Members
Posts: 101
Joined: 6 October 08
From: Timisoara




Stie cineva cum se da jos acest senzor? Am tras de el, am incercat in mai multe feluri, dar nu vrea sa iasa. Mie frica sa nu il rup.
Multumesc.


--------------------
Renault Megane ST 2011, 1.9 dci / Ex. Clio 1.4 2003
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 25 Nov 2010, 19:24
Post #55


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




vezi ca e posibil sa aiba o siguranta sub forma de sarma, cauta pe forum la twingo ca e si o poza cu sarma aia, daca nu o ai trage de el stanga dreapta si apoi in sus si iese smile.gif


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zerillos
post 30 Nov 2010, 16:36
Post #56


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 24 September 05




Am si eu probleme. Nici nu indica, nici nu inregistreaza decat f. rar. Cum scot senzorul?... Cum deschid capota ... in fata langa radiator, in spate dupa filtru de aer sau stanga , dreapta ??? e o poza pe aici dar sa nu fie de la modelul pe motorina .... poate fi de la altceva? ... sa nu dau aiurea bani pe senzor ...


--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 8V 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 30 Nov 2010, 18:04
Post #57


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




tu ai ABS? daca ai ABS e alta problema, vezi ca pe forum la twingo e un topic dedicat, cu multe, multe sfaturi si sunt si poze cu locatia senzorului. Bafta


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zerillos
post 3 Dec 2010, 20:51
Post #58


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 24 September 05




da am abs ... poate pui un link ..

This post has been edited by zerillos: 3 Dec 2010, 20:52


--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 8V 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexmitzu
post 3 Dec 2010, 22:54
Post #59


Membru autentic


Group: Members
Posts: 203
Joined: 27 January 10
From: Popești-Leordeni




si link-ul:
http://www.reno.ro/INLOCUIRE-SENZOR-VITEZA...7F-t133844.html

pe mine m-a ajutat foarte mult, sper sa va ajute si pe voi!


--------------------
Renault Scenic 3 1.9 dci 131 cp 2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zerillos
post 6 Dec 2010, 19:43
Post #60


Membru autentic


Group: Members
Posts: 263
Joined: 24 September 05




Am gasit senzorul .... am scos alimentarea si am curatat-o ... nu merge ... tot asa face.... cand merge cand nu ... senzorul nu l-am scos ca nu am stiut cum.... am zis sa nu trag ... sa intreb intai ... asa ca ... se trage senzorul sau daca e cu cleme se apasa cu mana sau trebuie apasat cu ceva ?.... si cel mai important ... de unde stiu ca e de la el ? .. il scot dar daca il schimb si face tot asa ? ...

This post has been edited by zerillos: 6 Dec 2010, 19:43


--------------------
Renault Clio Symbol 1.4 8V 2000
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


6 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th February 2020 - 03:21
Dacia Server hosting