Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Modul de "autotest" ceasuri bord la Scenic II, Stiti de asa ceva

dan22y
post 25 Apr 2007, 13:00
Post #1


Membru autentic


Group: Members
Posts: 5.499
Joined: 7 June 06
From: Heindenfeld




Asa cum e si numele topicului, va rog sa-mi spuneti daca stiti de un astfel de autotest pentru masinile noastre. Ma refer la cel pentru bord (ca si la Logan, Laguna II, Megane II, si altele etc) cand afisajul de pe bord intra intr-un autotest.
De ex. la Logan se apasa butonul dintre ceasurile de pe bord (cel care regleaza ora si minutele dar si jurnalierul) pe urma se pune contactul, se elibereaza butonul si acele de ceasornic incep sa oscileze ritmic intre o anumita gradatie de pe turometru si kilometraj si urmeaza alte etape daca se apasa acest buton dintre ceasuri.
Deci daca stie cineva pentru Scenic II asa ceva astept o confirmare. Va multutmesc. Am citit incolo incoace dar nu am gasit.


--------------------
R M 8 - HD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ciprian burlacu
post 25 Apr 2007, 18:22
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 201
Joined: 21 February 05
From: Constanta




Confirm, este la fel în cazul Scenic-ului RX4.


--------------------
Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
C a t a l i n
post 25 Apr 2007, 18:30
Post #3


______________________


Group: Members
Posts: 12.177
Joined: 21 August 06




Ce confirmi? smile.gif

Daca ai computer de bord, ține apăsat pe butonul din capul manetei de stergătoare (cea din dreapta) și pune contactul...


--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dan22y
post 26 Apr 2007, 07:51
Post #4


Membru autentic


Group: Members
Posts: 5.499
Joined: 7 June 06
From: Heindenfeld




Tin sa reamintesc ca Scenic II nu are ceasuri cu ace indicatoare. Dar oricum dupa cautari am gasit asta in cartea de service a masinii:
"Tous les modeles sont diagnosticables par l’outil de diagnostic. Les tableaux de bord ne possedent pas d’autodiagnostic."
Deci nu are modul de autotest. Multumesc oricum.

This post has been edited by dan22y: 26 Apr 2007, 07:52


--------------------
R M 8 - HD
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th February 2020 - 09:03
Dacia Server hosting