Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Probleme la AC

Gabriel-David
post 24 Jun 2017, 08:04
Post #1


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 24 June 17
From: Bucuresti Salajan




Salut colegii si bine v am gasit.
Am luat de curand o buburuza pt sotie si pe scurt am urmoatoarea problema.
Nu porneste Ac ul de la buton.Compresorul daca pui direct pe el cupleaza,altfel nimic.Am luat releele la rand,nimic.Am citit pe forum ,pt ca vroiam sa l pun prin buton ,dar cu releu,pt a evita 112,dar vad ca nu prea e ok.
Cum gasesc si eu problema,sau un electrician bun prin Bucuresti...
Multumesc anticipat


--------------------
Renault Twingo 2002 Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
stefandinescu70
post 24 Jun 2017, 08:46
Post #2


Membru autentic


Group: Members
Posts: 828
Joined: 4 September 16




Daca nu ai cantitate ( presiune la sensor minima presiune in sistemul AC ) suficienta de FREON in instalatie , nu iti cupleaza compressorul si nici ventilatorul electric nu porneste. In general asta este problema ,adica lipsa freonului , dar mai poate fi si senzorul de presiune defect/lovit , deconectat etc..

This post has been edited by stefandinescu70: 24 Jun 2017, 08:48


--------------------
Talisman . 2016
1.6dCI160 EDC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gabriel-David
post 24 Jun 2017, 08:49
Post #3


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 24 June 17
From: Bucuresti Salajan




Am bagat freon,instalatia este ok.Compresorul ok,partea electrica ma omoara
Sunt nou aici dar ma ocup cu masinute de mult timp,chestiile de baza sunt verificate.Poate fi din ecu dar nu stiu cum sa verific chestia asta.

This post has been edited by Gabriel-David: 24 Jun 2017, 08:52


--------------------
Renault Twingo 2002 Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Gabriel-David
post 25 Jun 2017, 13:03
Post #4


Membru incepator


Group: Members
Posts: 6
Joined: 24 June 17
From: Bucuresti Salajan




Acum am rezolvat.Am dat farul jos,sa ma uit la senzorul de presiune.Am scos mufa,am invartito si curatato cu spray contacte si ce sa vezi,baga de rupe.
Multumesc oricum si aviz celor cu probleme de genul.
Toate bune


--------------------
Renault Twingo 2002 Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dangeorge007
post 19 Mar 2019, 18:26
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 36
Joined: 8 March 19
From: Bucuresti




daca mai te uiyi pe forum si vezi meassjul meu, vad da te pricepi..am si eu urmatoarea chestie : baga numai rece la climatronicul meu de megane 2, 2007 hatchback hidramat. am schimbat compresorul, radiatorul de ac, butelia sau cum ii zice , garnituri de 2 ori..a mers pana am dat de o groapa in asfaltul pmb dupa care am aceasta problema..oare ce se intampla..bineinteles ca cei de la renault m au facut sa schimb toate aceste pise aprox degeaba..in gine, stim cu totii mizeria din serviceurile romanesti, nu mai conteaza..daca ai vreun sfat, idee..de ce nu mai vrea decat pe rece?!


--------------------
renault megane 2 2007 - B 08 NYG
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th October 2019 - 03:19
Dacia Server hosting