forum.reno boutique - oferta completa pe pag.1, super oferta! ultimele lanyard-uri Renault F1 Team
![]() ![]() |
forum.reno boutique - oferta completa pe pag.1, super oferta! ultimele lanyard-uri Renault F1 Team
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Absolut corect. Suportii primiti au meritat fiecare banut, la fel, laudabila initiativa. Cui nu-i place nu cumpara. Si nu se imbogateste nimeni din asta, stai linistit. Astea-s valori?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
In primul rand, cred ca esti paranoic daca ai impresia ca vreau sa ma razboiesc cu cineva in general, respectiv cu tine in particular.
Apoi, la orice reprezentanta Renault am vazut expuse asemenea snururi. Deci, le-as putea lua fara probleme cu 10 lei. (Am cumparat acum ceva vreme o sapca dintr-o reprezentata Renault pentru a o face cadou cuiva. Am platit exact pretul scris pe site -ul Renault. Deci nu are cum sa fie diferenta la snururi.) Si daca snururile tale sunt facute in Franta, sunt mai smechere decat cele de pe site -ul Renault? Eu stau linistit, fii fara grija. Doar ca, daca vrei sa faci afaceri, adu ceva ce nu se gaseste in reprezentanta. 25 Apr 2010, 14:18: QUOTE(BZN @ 25 Apr 2010, 14:16) Absolut corect. Suportii primiti au meritat fiecare banut, la fel, laudabila initiativa. Cui nu-i place nu cumpara. Si nu se imbogateste nimeni din asta, stai linistit. Astea-s valori? Au spus eu ceva de suporti? M-am referit strict la snururi. Si as fi facut-o si cu mapa, daca as fi cautat mai atent sa vad ce pret are la Renault (si daca ar fi fost cazul, evident). This post has been edited by sorin_f39: 25 Apr 2010, 14:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mapa pe site-ul renault-merchandising e 30 de lei...insa nu mai sunt. Asta ca si informatie, tu ne mai avand rabdare sa cauti si grabindu-te sa ma ataci pe acest topic!
Ok, asta e... Eu tot ce-am propus aici spre vanzare (suporti, pixuri, stickere, snurulete, insigne, etc.) le-am cumparat de la firme de profil cu factura. In unele reprezentante se mai gasesc/gaseau anumite produse, insa in nici un caz aceste lanyarduri luate in discutie. Si nu toata lumea are acces la aceste reprezentante. Daca vrei un pont, dar sigur nu te intereseaza pt ca tu cu mine ai o problema, uita-te cu atentie pe forum, altii fac afaceri cu...stickere reno, spre exemplu. ![]() Si cu acest post topicul se inchide deoarece produsele nu mai sunt la vanzare. Multumesc celor care au cumparat. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:15 |