dragOn moderator
![]() ![]() ![]() |
dragOn moderator
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Sa inteleg ca doar tu ai votat pt. tine? ("scorul" e 1 la 10)
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
nu am votat!
se poate vedea in imaginea atasata! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
... care lipseste cu desavarsire
![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
dragOn |
![]()
|
o mai pun odata!
:wink: Attached thumbnail(s) moderator.jpg ( Size: 120.89k ) Number of downloads: 98 |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
dragOn |
![]()
|
acest topic nu isi mai are rostul asa ca ar trebuit inchis, dar cum eu nu mai am puterea
![]() |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
te ti de scaun ca un pcr-ist
![]() |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
dragOn |
![]()
|
poftim?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
DragOn, nu fa ochii mari :shock: , asta este impresia pe care ai creat-o cu toata agitatia asta in jurul moderarii.
De asta ti-am zis sa ma scoti de pe lista de moderatori. Nu vreau sa dau impresia ca imi doresc sa am PUTEREA de a taia si spinzura. Prefer sa ma comport ca intre prieteni si sa incerc sa dau o mina de ajutor la rezolvarea problemelor pe care le avem toti cu minunata Dacie. Succes :wink: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
ce putere???? atzi inebunit cu totzii! vedetzi, tocmai aici e problema, de aceea s-a ajuns aici, pentru ca avetzi impresia ca e vorba de vre-o putere!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai atunci ce naiba e cu atitea chestionare, topicuri, deschise de tine.
Money si Asarban s-au impacat (pupat Piata Independentii), Alex s-a suparat ca ne agitam ca niste copii, Aviasol crede ca te tii de ciolan (care ciolan nu stiu...) eu nu stiu ce sa mai cred despre forum. Cred ca ar fi cazul sa terminam cu toate astea si sa revenim la atmosfera de vineri. Ce zici? |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai.... nu e vorba de nici o putere, dar tu te-ai suparat in momentul in care ti-a spus Alex ca ramai moderator doar pe CLT. Cel putin asa intelesesem eu (si vad ca nu numai eu) . Din punctul meu de vedere, nu am nimic de comentat la adresa nici unui moderator, pina in prezent. Faza e ca ne cunoastem in marea noastra majoritate, fapt care a "determinat" impiedicarea unui episod gen catapro de pe forumul vechi.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
sincer si io am inteles la fel, ca te-ai suparat...sau ca nu ti-a picat bine...
hai sa terminam cu chestiile astea... martinez ia mai scoate tu o poza de-a ta sa ne speriem bine sa ne treaca bazdacii din cap, hehe.. |
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
in fine...
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
da mai hai sa o lasam mai moale ca nu suntem copii. Cred ca forumul ar trebui sa fie un lok unde sa evadam din trebile de la birou, un lok unde sa vorbim ca intre prieteni. asa ca topicuri pt cine si ce modereaza, corecturi gramaticale...etc nu isi au rostul dupa mine. MODERATORUL TRE SA ASEZE POSTURILE PUSE AIUREA SI SA TEMPEREZE ANUMITE EXPRIMARI dar nu sa fie JANDARM. Moderatorul nu are puterea in mana si nu e altceva decat un alt membru (prieten) care are un pic mai mult de munca ca sa mearga forumu bine! De aceea cred ca e mai mult o corvoada sa fi moderator (unu bun) dekat o placere (sau un avantaj). Nu cred ca a fi moderator e un semn de recunoastere a calitatilor din partea celorlalti (asta se obtine prin calitatea posturilor).
(PS> UMORUL E CALITATEA ABSOLUT NECESARA A UNUI MODERATOR) |
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
2006
- WTX galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
paulp |
![]()
|
Subscriu la cele spuse de Aviasol (mai ales ca unii dintre noi au copii si pot vedea cum e).
Mi-a venit o idee, dar ma duc la chestionare s-o postez |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
dragOn |
![]()
|
atunci sa inteleg ca nu mi-am facut treaba klumea!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
eu am impresia ca topicul asta nu isi are rostul .. da' chiar deloc
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dragOn |
![]()
|
io am zis da nu se iau masuri!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
uite bey ca si aviasol zice bine cateodata, hehe...
|
-------------------- |
|
dragOn |
![]()
|
QUOTE atunci sa inteleg ca nu mi-am facut treaba klumea! mai zic odata! |
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
paulp |
![]()
|
Propun sa se inchida toate topicurile, chestionarele referitoare la moderare si moderatori.
domnu' Alex se audeeee |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Intr-adevar cred ca sondajul din capul paginii este concludent asa ca topicul asta se inchide.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
mi-am permis sa mai postez si eu un raspuns aici deoarece seara stau si discut cu alex ce naiba sa facem sa impacam capra si varza.
voiam doar sa spun ca avisol a punctat foarte bine. bravo. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:12 |