display bord climatronic
![]() ![]() ![]() |
display bord climatronic
andipreda |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 October 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
si dupa punctul ala critic?
ai reusit sa dai centrala afara pana la urma? atentie ca e vreo 3000 RON una noua... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
insane_laguna |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 November 08 ![]() |
auzi johnny...cand pun contactu,mi se aprind pozitiile fara sa le pun eu.pur si simplu se aprind singure.
asa imi face de vreo 3 luni de la c o fi? s la disply-ul d climatronic se vede in ceata rau d tot.cred ca ar trebui schimbat.unde as putea gasi unul nou? mersi This post has been edited by insane_laguna: 14 Nov 2008, 17:22 |
--------------------
renault
laguna 1
- ah001fm
1995
|
|
andipreda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 October 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
@ insane_laguna
e simpluuuu:Vechea problema a contactelor imperfecte. Ori se cheama ca ai un scurt pe undeva si cand pui contactul se alimenteaza smecheria, ori masina avea optiunea asta si acum "si-a revenit". In ambele cazuri, se impune o verificare si o reconstructie, unde e necesar, a instalatiei electrice. in ceea ce privestre display-ul, eu nu am la cunostinta sa vanda Renault asa ceva. Doar la SH, cu tot cu unitate. Sa imi fie cu iertare dar Lagunele de Italia sunt pline de belele... This post has been edited by Johnny78: 15 Nov 2008, 02:42 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
andipreda |
![]()
|
Salutare verybody. Iata punctul in care am ajuns. De aici nush ce drac sa mai fac sa ajung cumva la contactul acela al displyului.
Attached thumbnail(s) IMG_1318.JPG ( Size: 477.69k ) Number of downloads: 2015 |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
uhhhhh da ce-ai dat cu surubelnita pe acolo....ia o lanterna si uite-te sub climatronic sunt doua suruburi (de 8 sau 9 - o tubulara ar fi ideala ) le desfaci si dupa iese fara probleme . vezi ca are niste conectori in spate .
succes! p.s. - pozitia e un pic mai dubioasa ![]() |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
andipreda |
![]()
|
Da fuckin shit. am tot incercat sperind ca iasa fatza :0
Era sa-mi iasa mie pe ochi...Am tot pipait apropo de suruburilea de care tot ziceai. Mai incerc si miine ca acu e cam noapte ![]() |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu am zis sa fortezi usor langa grila senzorului, nu acolo unde ai bagat tu.
intre butoane si grila senzorului. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
andipreda |
![]()
|
Finally
Am reusit in sfirsit sa fac ceea ce mi-am propus. Si anume display-ul de la climatic sa fucntioneze. Asa cum sa amintit si mai sus intr-adevar din punctul de unde eram eu (cu carcasa si casetofonul da jos trebuia sa mai desurubes inca doua suruburi. Acestea intr-adevar sunt sub carcasa care infasoara climatronicul si merg desfacute cu tubulara de 7. Odata dat jos restul este usor de demontat. Se scoate carcasa, apoi invelisul de cauciuc, apoi se poate ajunge la displyul. Interesant este ca acesta (displyul) are lipiturile pe el. Am incalzit aceste lipituri. Posibil sa tina pina la vara (pt ca la temp. f mare mie a inceput sa o ia razna). Am observat ca sutn slabe sanse sa schimbi doar diplyuul. Daca vrea cineva sa incerce atunci rabdare multa si vreo 8 lipituri fine. Asamblarea e mai simpla ![]() Cert e ca acuma este ok. Ma asteptam la ceva mai complicat (la demontare). Daca faci odata demontarea consolei centrale a doua oara in max o ora este si inapoi cu reparatie cu tot . Va multumesc inca odata pt sfaturi. Ah...era sa uit . in cazul in care doriti sa schimbati becul ce lumineaza displyul nu trebuie sa demondati tot climtronicul. Acesta are un locas in care intra si cu un cleste cu cioc treaba se rezolva. Un bec costa 2 lei... ![]() Attached thumbnail(s) IMG_1333.JPG ( Size: 467.67k ) Number of downloads: 2302 |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Si ce anume trebuie sa demontez pentru beculetul ala???
|
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
andipreda |
![]()
|
QUOTE(CiPPtm @ 22 Nov 2008, 18:36) Nu e mare filozofie: se scot pe rind scrumiera. Apoi suportul de scrumiera (2 suruburi cu cap imbus). Apoi se scoate locasul de depozitare de sub casetofon (care este prins in cleme). Apoi se desurubeaza alte 2 suruburi care prind masca/carcasa in care intra cass-ul si suportul respectiv de depozitoare. Se scoate apoi casetofonul. Odata eliberata zona se poate scoate intregul ansamblu de plastic in care este inclusa si clapeta ce mascheaza consola centrala. Asadar se naste un spatiu gol. Apoi (cu o oglinda cel mai bine) se poate descoperi cele doua suruburi de care zicea vali1971ro. Se desfac cu tubulara ar fi bine sa aiba cricket de #7. Apoi intregul modul de climatronic iti cade in mina. Sunt 2 mufe in spate care se scot daca vrei sa lucrezi in interiorul climaticului. Daca vrei doar sa schimbi becul atunci cu un cleste cu cioc se scoate becul ar si se pune becul bun care costa 2 lei..(in TM la viva capio pe sagului). Eu am terminat astazi de facut miscarea cu schimbare de bec cu tot. Am deschis un topic unde deszbateam problema mea. Bafta Cam asta r fi procedura |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
CiPPtm |
![]()
|
![]() >>>>>>>> <<<<<<<< Group: Members Posts: 226 Joined: 20 April 08 From: TiMisoara/Wien. ![]() |
Merci mult de explicatie... da...
![]() Alta "scurtatura" nu-i doar pt. schimbatul becului? This post has been edited by CiPPtm: 25 Nov 2008, 00:29 |
--------------------
X(fostä)Laguna
1ph2/1.6/16v/107cp/'98/Liftback/RXT. (Actuala)
- KO 920 DU'
Laguna1ph2/1.9dti/98cp/`00/Liftback/Expression. "Prietenie înseamnă să fii alături de prieteni nu când au dreptate, ci când greșesc."
|
|
andipreda |
![]()
|
|
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
traiann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 June 07 From: Timisoara ![]() |
Mie mi s-a stins brusc display-ul de la climatronic. Este un bec cel care ilumineaza display-ul? Eu credeam ca un display se lumineaza la trecerea curentului prin el. Comenzile display-ului sunt luminate insa. Ce e de facut? Schimb acel bec de care se pomeneste mai sus si se rezolva? Sau trebuie schimbat dispay-ul? Scuze pt folosirea excesiva a termenului...
|
--------------------
Renault
Laguna I
- TM 29 NTS
1998/1.6 16V
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e vorba doar de bec
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
andipreda |
![]()
|
QUOTE(traiann @ 1 Dec 2008, 18:06) Mie mi s-a stins brusc display-ul de la climatronic. Este un bec cel care ilumineaza display-ul? Eu credeam ca un display se lumineaza la trecerea curentului prin el. Comenzile display-ului sunt luminate insa. Ce e de facut? Schimb acel bec de care se pomeneste mai sus si se rezolva? Sau trebuie schimbat dispay-ul? Scuze pt folosirea excesiva a termenului... Partial ai dreptate. Intr-adevar , acel dispaly are "curent" in el dat de pe un ciscuit integrat (o palca de baza daca vrei) care tine tot sistemul climatic. Cum spunea si Johnny, schimba becul si apoi o sa mearga. Pe de alta parta iliminarea acelui disply este continuua, atita doar ca becul cu pricina il face sa vezi tu "afara". adica becul este aplasat in spatele display-ului astfel incit lumina degajata de la el sa amplifice luminozitatea sa. Sper ca m-am facut inteles....mai pe scurt...schimba becul ![]() |
--------------------
renault/laguna
renault/laguna
2000/break
|
|
gramada.alex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 4 December 08 ![]() |
vezi ca e foarte simplu
dupa ce ei scrumieera jos 2 iei carcasa de la casetofon 3scoti casetofonul 4 ajungi la climatronic 5 in partea din fata are 2 suruburi stanga dreapta -sub margine/ care le vezi doar cu o oglinda mica 6 dupa ce le desfaci iti cade climatronicul in mana bafta ![]() |
--------------------
renault
laguna1
2001
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atentie cum prinzi climatronicul, sa nu trebuiasca sa schimbi toate becurile din el...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
daniellu |
![]()
|
![]() acum E91 M47 Group: Members Posts: 876 Joined: 30 October 07 ![]() |
La mine nu se mai aprinde becul da la tasta dezaburire si AC,ledul care indica functionarea merge.Ziua nu-i nici o problema,dar noaptea ... Alea cum se schimba?
|
--------------------
ex Mondeo TDCi(2006)
;Doblo 1.3 90 MJet (2016); Aprilia Pegaso 650GA;
- nr. de Bacau
ex. Kangoo dci 2012;ex.Laguna 2.0s RTI (1995).
|
|
hittch |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 17 September 08 From: Petrosani ![]() |
la mine sigur este un contact imperfect pentru ca merge doar cand vrea el
|
--------------------
Renault
Laguna1
- HD07GJO
1999/brek/1600.16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Zau ca nu stiu cum se schimba beculetele alea...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
lucma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 31 January 09 From: Timisoara ![]() |
Astazi mi s-a ars si mie becul ce lumineaza temperatura si ventilatia la climatronic, sau cel putin asa cred disply-ul de climatronic se vede in ceata rau de tot.A dat semne de oboseala de ceva vreme, pentru ca se stingea sau se aprindea dupa cum dorea. Datorita acestui topic sper sa reusesc sa-l schimb fara a face o paguba mai mare.
|
--------------------
Renault
Laguna I
- TM-79-*AL
1999 Concord
|
|
Johnny78 |
![]()
|
atentie la desfacere...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
comy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 October 08 ![]() |
am si eu o problema cu display-ul de la climatronic , si cu display-ul unde arata ceasul si temperatura de afara . cand nu am pozitia pusa merge perfect , lumineaza bine , cand pun pozitia becul de la amandoua display-uri nu mai lumineaza mai deloc ( adica foarte foarte incet ) . Oare ce ar putea avea ? ms !!
|
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
inalbi5m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 443 Joined: 8 April 06 From: Brasov ![]() |
In momentul in care pui pozitia trece pe "modul de noapte" daca pot sa-i spun asa. Adica reduce din intensitatea luminoasa.Oricum vezi ca ai buton pentru reglarea intensitatii.
|
--------------------
Renault
Laguna
2006 1,6 16V
|
|
comy |
![]()
|
Daca nu te superi , care e butonu de reglare a intensitarii ?
![]() |
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
cum stai la volan ... sub acesta si putin in dreapta e o rola cu sensul sus/jos ... de acolo reglezi intensitatea luminii in bord .. dar sa nu te sperii daca martorii nu raspund la tratament ... ei sunt mai ai draq !:P
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
comy |
![]()
|
ms mult !! deci pentu aia e rotita aia
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna 1
01/07/1999 1.9 dti
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(comy @ 1 Feb 2009, 17:54) ms mult !! deci pentu aia e rotita aia ![]() ![]() ![]() ![]() rezultatele se vad doar cu pozitia pusa ( si indicat seara, sa iti dai seama ) ![]() fara pozitia pusa nu are nici un efect. This post has been edited by cridaia: 2 Feb 2009, 09:39 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:10 |