cum ajung moderator?
![]() ![]() ![]() |
cum ajung moderator?
UXE |
![]()
|
||
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce-ar fi sa citesti REGULAMENTUL INTERN al acestui forum? Asta inainte sa deschizi 100 topicuri pt o simpla intrebare la care gasesti raspuns apasand pe al 2-lea buton din bara superioara...
"f) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta. d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. " This post has been edited by track3r: 2 Jan 2007, 17:44 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
l-am citit si am inteles ca administratorii aleg pe cineva fara ca nimeni altcineva sa poata face ceva. Dar intrebarea mea era pe ce criterii... Stiu ce responsabilitati au moderatorii ca am citit regulamentul dar nu am inteles pe ce criterii sunt alesi de catre admini....
PS: si numai judeca omu la superlativ This post has been edited by UXE: 2 Jan 2007, 17:46 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(UXE @ 2 Jan 2007, 17:45) ![]() ![]() ![]() Ce vrei sa spui cu asta? foarte ciudata semnificatie trebuie sa aiba pentru tine cuvantul "superlativ"...poate incerci sa reformulezi... se scrie NU MAI in contextul tau ![]() Ai deschis deja 2 topicuri pt a intreba ceea ce gaseai scris in regulament... This post has been edited by track3r: 2 Jan 2007, 17:53 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Tu debia ai 85 de postari si vrei deja sa fii moderator ? Sunt altii cu 2-3000 de postari si nu sunt moderatori....
|
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Nu contează numărul de posturi, în regulament scrie clar că nu se face nicio distincție între cei cu post-uri multe și cei cu post-uri puține.
UXE uite ceea ce cer administratorii de la un moderator. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=47475 Dacă te simți în stare, capabil și ai abilități de moderare poți ajunge moderator, dar îți spun că a modera un forum nu e floare la ureche. This post has been edited by EUROPE_: 2 Jan 2007, 19:37 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
pai da! trebuie sa dai o spaga buna la MAI si una sanatoasa la cotroceni sa-ti puna baselu o pila buna, precum si exclusivitatea la importul de masini lui tariceanu, sa fii sigur ca nu te lasa baselul pentru udrea
![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
moderatorii sunt alesi dupa ureche, insa nu asta conteza ci numai sa fie patru per topic, am auzit ca vor sa puna 5 mod/topic sa aiba control mai "bun"
|
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Unde-ai auzit ma? Au dat la stiri?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Zvoneri rai, au mintit poporu cu netu'
Frate, ala de vrea moderator, daca vrei sa fii injurat de citeva mii de oameni fara sa-i cunosti, doresteti asta ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cred ca ne-am lamurit cu totii cum se ajunge moderator ....
Eu inchid aici pentru a nu se mai derapa in off-topic .. cei care vor redeschiderea topicului sunt invitati sa imi trimita mesaj pe PM. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 06:13 |