Zgomot hayon hatchback, Scartait sacaitor
![]() ![]() ![]() |
Zgomot hayon hatchback, Scartait sacaitor
Dj_captainu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
2003 , 1.9DCI, 120CP Laguna 2 Dynamique
|
|||
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
daca chiar este din cauza chederului, probabil ca ai ceva gen praf sau o mizerie care sa produca asta = cureti cheder si rama hayhonului
sau o fi imbatranit cauciucul chederului = schimbat cheder. |
--------------------
Renault
Laguna III
- BV 24 ___
2011 2.0dci
|
|
piratul002 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 2 November 09 From: constanta ![]() |
am avut si eu "deranjul"asta si dupa multe sapatamani de chin,circulat cu persoana in portbagaj,scostot tot din portbagaj etc.am dat cu un spray(brunox) in incuietoarea portbagajului si de atunci liniste
|
--------------------
renault
laguna 3 1,5 dci, cu GPS-carminat tomtom
- CT
2009
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 362 Joined: 14 June 08 From: Bucuresti ![]() |
O sa incerc si eu sa dau cu wd 40 in incuietoarea porbagajului...dar la mine pare zgomot de cauciuc...am fost mai devreme si am mai studiat...chederul arata bine, am miscat de el nu scartaie, nu e imbatranit...m-am gandit sa nu cumva sa se fi deplasat putin partea fixa de la incuietoare si sa nu se mai apropie usa portbagajului destul si sa se frece de cheder.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
posibil sa sune din cauza ca este prea strans haionul la inchidere,si la mine suna dapai n-am timp sa o fac
mai de mult am reglat inchiderea la haion sa il tina tras cand ie inchis si nu a mai sunat o bucata de vreme This post has been edited by bad_x: 31 Jul 2011, 18:39 |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
fazer |
![]()
|
![]() Rider and Driver! Group: Members Posts: 429 Joined: 1 November 09 From: TIMISOARA ![]() |
Ungeti chederele cu ulei de ricin,se gaseste in farmacii(vreo 4 ,5 ron sticluta),face bine la cauciuc il inmoaie,nu mai scartaie si iarna nu mai ingheata,am aflat si eu de la un preten ...Numa bine!
|
--------------------
Renault Megane
III 1.5 dci 110 cp Grandtour
- De ...TM.
2012, K9K 636, Bose, Honda VFR 800 Fi
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
la masina mea imi scartie scaunul de la sofer si pasager ..dar arcurile de sub ele cum pot rrezolva problema .... sa dau scaunul jos nu stiu ca nu vad nimik surub ceva la laguna2 ma refer ...cu ce sa dau si cum .. ca wd 40 miroase cam urat ... dupa ce dau
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
2003 dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Partea orizontala a hayonului se sprijina pe caroserie prin 2 tampoane mici care se regleaza fiecare dintr-un surub, daca bine imi aduc aminte. Poti incerca si acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
m am uitat la hayon si mie imi lipsesc plasticele alea din stanga si dreapta am gauri cred ca daia am zgomot in hayon la denivelri ce sa fac ...st raspuns mss
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
Dj_captainu |
![]()
|
Dupa ce am dat cu WD40 in incuietoarea portbagajului am scapat de zgomot multumita lui piratul002.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- IL-16-RYN
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
ady.sandu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 18 November 10 From: resita ![]() |
in ultima instanta dak nu scapati de greieri sa nu uitati sa cautati in haion unde este antena radio
|
--------------------
renault
laguna 2
- cs12aas
2001/privilege/1.8,16v
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
are cineva idee de unde fac rost de tampoanele de la hayon pt laguna 2 berlina cele de jos ca de sus le am ...tampoanele acelea de opresc hayonul si il tin fix,, ast rasp. ms
![]() ![]() ![]() 6 Apr 2012, 17:25: up This post has been edited by daniLaguna2: 6 Apr 2012, 17:25 |
--------------------
renault
laguna2
- B-200-DNI
|
|
blongro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
vin si eu cu un greier personal. la mine sa aude in partea dreapta spate din interior un scartait gen plastic pe metal. am scos suportul acela de plastic pentru roata de rezerva (pe care n-o mai am) si nimic. acelasi scartait puternic la denivelari.
a avut cineva experienta similara? |
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 12:35 |