Utilizatorii "invechiti"
![]() ![]() ![]() |
Utilizatorii "invechiti"
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Dan Paul...
Cuciu.... Si numai pentru astia doi si as vota cu STERGEREAAAA alexrosiu ..hmm..are vw, poate doar de curiozitate sta pe aici! catalinp...si-a luat fabia si probabil ca e fericit si nu-l mai intereseaza COSTY..hmm... il mai tineti mine? facuse chestii misto la DSN-ul lui dar aici nu scrie nimic! ISO...ciudat! Printre primii inscrisi dar. nimic nimic... KalKan...o prefera forumul vechi?? Mahu idem? Moz ....Bogdan Stefanescu! ce dracu o mai fi si cu asta? Concluzia ar fi sa-i radem! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
alex |
![]()
|
Deci, lista de mai sus se refera strict la cei care "au uitat" de 6 luni sa scrie in browser http://www.daciaclub.ro
Inainte de stergere o sa salvez baza de date cu utilizatorii si daca cineva se trezeste ca vrea sa fie "restaurat", totul e ok. Bine, acum nu stiu ce se intampla daca sterg pe cineva cu mesaje si pe urma se inregistreaza altcineva pe numele lui. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
Ghinion!
![]() |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu pot fi sterse si mesajele lui?
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
alex |
![]()
|
Mai greu plus ca totusi nu are rost sa renuntam si la continut.
M-am gandit mai bine si am marit cele 6 luni la 9. Asta este de ajuns. Cei care sunt interesati cred ca au timp sa treaca o data la 9 luni pe aici. Am modificat in consecinta lista propusilor. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
sunt unii care au uitat parola. si poate ar trebui recuperati(am patit si io d`astea)
|
-------------------- |
|
alex |
![]()
|
Andrei, scuze, ti-am sters postul fara sa vreau. Incerc sa-l redau mai jos.
QUOTE Eu zic ca alea 6 erau arhisuficiente Si ca raspuns, m-am gandic ca isi mai rupe omul o mana, nu mai poate scrie, isi schimba serviciul, pleaca 6 luni in concediu. 9 luni am pus ca sa mai salvez din cei care au mesaje. Asa, la prima stergere or sa cada intr-adevar numai uscaciunile. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
asarban |
![]()
|
QUOTE sunt unii care au uitat parola. si poate ar trebui recuperati(am patit si io d`astea) 1 Alege o parola care sa fie usor de tinut minte! 2. bifeaza "autentifica-ma automat" 3 pune Ie-ul sa tina minte parolele! |
|
|
alex |
![]()
|
Nu tine faza cu parola. Forumul ti-o poate reseta automat si daca nu te descurci, eu sunt aici
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Alex userul shaung poti sa il stergi linistit de acuma. E userul meu vechi care nu mai stiu parola, si nici pe ce mail l-am pus.
Mersi. Andrei faza sa pui IE-ul sa iti tina minte parolele nu e prea placut. Mai ales daca nu stai pe un singur computer sau il imparti si cu altii. |
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu a mai trecut de 9 luni pe aici --- sunt de acord.
Daca are mai putin de 1 mesaj la 10 zile... NU sunt de acord sa il stergem. E aberant. Poate omul nu are nici o problema sau nu ii place sa se bage aiurea sa scrie SPAM.... Daca are doar 3 mesaje scrise in 5 luni, eu zic sa il pastram. E treaba lui ce face... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
alex |
![]()
|
Am zis inca din primul post ca nu folosesc optiunea cu stersul celor cu mesaje putine.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
schummi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 18 December 03 From: Timisoara ![]() |
si eu sunt de acord cu stersul la 9 luni (daca intereseaza pe cineva)
(na ca m-am bagat in seama) :roll: |
-------------------- Viata-i grea
Nevasta-i rea Bani n'avem Curvari suntem Hai in P^!@ mea sa bem ! |
|
burliu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 11 September 03 ![]() |
sint de acord!
|
--------------------
.
.
.
|
|
patratel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 26 May 03 From: Bucuresti ![]() |
adevar... si oricum, daca membru' respectiv al forumului se intoarce din ceva de genul concediu de maternitate, dupa doi ani, poa' sa gaseasca forumu cu un search pe net si sa-l chinuie pe alex cu mailurile pana-l reactiveaza
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia
Elegance
- B 47 KVN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 16:42 |