UNDE ESTE ANUNTUL MEU?, :(
![]() ![]() ![]() |
UNDE ESTE ANUNTUL MEU?, :(
EXOD |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ai citit regulamentul de la bursa?
Ai vazut ca n-ai voie sa vinzi masini neinmatriculate in romania? Zi merci ca nu a ajuns anuntul tau la bursa, altfel regulamentul ma obliga sa te banez 15 zile. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
EXOD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 10 From: Bucuresti ![]() |
atunci imi cer sincer scuze. a fost greseala mea. am crezut ca daca are acte si numere valabile si poate fi inscrisa este ok, dar inca o data scuze. mersi frumos. o seara buna
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Alize
1999
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
sa citim?
ce sa citim? regulament? ce regulament? @ EXOD, ne bucuram sa avem un nou membru, dar asta nu e un loc bun unde sa scapi de o laguna cu volan pe dreapta. venind din UK ai putea sa traduci usor termanul (colocviu, adunare, simpozion). scuze de OFF |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Regulamentul pe care l-am acceptat cu totii!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
@ r19/16v glumeam sau mai bine zis ironizam, dat fiind ca unii nu vor sa fie colegi ci doar sa-si atinga anume scopuri, si atunci ce rost mai are sa citeasca...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 00:15 |