Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Topicul de consum al Loganului, ...si inchiderea lui aberant-abuziva

skoda
post 23 Feb 2005, 12:24
Post #1

Membru incepator

Group: Members

As dori sa se redeschida subiectul Consumul Loganului pentru ca acesta a fost inchis deodata, fara nici un alt motiv decat (tineti-va bine!) "la cererea userilor". 173.gif
Este vorba de o simpla remarca a lui GolIII citez : "In opinia mea, acesta este unul dintre cele mai inutile topicuri de pe acest forum." Subliniez inceputul frazei "IN OPINIA MEA" pentru ca insasi utilizatorul a vrut sa atraga atentia ca e vorba doar de o simpla parere. excl.gif excl.gif excl.gif

Moderatorul MoneyTalks probabil a avut un mic moment de incoerenta sau o usoara criza de autoritate si a declarat ca, "OK daca asta e parerea userilor, inseamna ca nu mai e nimic de adaugat" si l-a incuiat, cu mentiunea ca daca cineva mai indrazneste sa vorbeasca de acest subiect declarat interzis, ii va fi sters topicul fara avertizare. huh.gif

Stim cu toti ca stafful forumului trece prin diverse perioade de stres si sunt imense presiuni de responsabilitate asupra lor, asa incat consider ca le putem scuza asemenea iesiri in decor. In continuare nu putem decat sa multumim lui D-zeu ca nu a declarat nici un user ca in opinia lui, moderatorii sunt degeaba si ar putea din partea lui sa-si dea foc, ca ne trezeam chemati la munca voluntara, sa-l racaim cu lama de pe parchetul unde s-a auto-incediat. Asta se poate intampla cand dai curs "parerii userilor", fara sa te mai obosesti sa si filtrezi aceste idei prin mintea proprie sau daca nu ai cum, macar sa le compari cu parerea majoritatii restului de utilizatori, inainte sa declari asta o lege votata si promulgata ad-hoc. blink.gif

Multumimi de intelegere valuri.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 - Toreador
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bomicabomic
post 23 Feb 2005, 12:53
Post #2

Ex-membru DaciaClub

Oare in 18 pagini, nu s-a spus tot despre consumul Loganului? Sau se dorea o analiza pina la 2 zecimale? Nu stiu, imi dau si eu o parere.

--------------------
x x - x
+
skoda
post 23 Feb 2005, 13:01
Post #3

Membru incepator

Vezi sa nu se ia si parerea ta de lege si sa se ajunga la concluzia ca s-a zis tot ce se putea despre Logan sau toate masinile Dacia, asa ca la cererea utilizatorilor forumul se desfiinteaza....

Eu zic ca tu nu ai inteles ideea...

--------------------
+
jaf
post 23 Feb 2005, 13:07
Post #4

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

QUOTE(skoda @ 23 Feb 2005, 15:01)
Vezi sa nu se ia si parerea ta de lege si sa se ajunga la concluzia ca s-a zis tot ce se putea despre Logan sau toate masinile Dacia, asa ca la cererea utilizatorilor forumul se desfiinteaza....

Eu zic ca tu nu ai inteles ideea...
*

Eu cred ca tu nu ai inteles ideea principala a acestui forum.. wink.gif
Aici ii daciaclub.ro nu daciaconsum.ro.. cum ar fi sa venim toti sa ne spunem ofu despre cat mi-am consumat masina de acasa la lucru.. de la lucru acasa.. si tot asa.. cum fac un drum cu masina cum vin si postez blink.gif cred ca ii destul de clar cat consuma loganul..

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
miki
post 23 Feb 2005, 13:08
Post #5

#Hırsızlargibigeceniniçine

From: Bucuresti

Un topic trebuie sa fie o sursa de informatii! Nu un loc inncare sa ne laudam (injuram) consumul!
Eu cred ca in cele 18 pagini sint suficiente informatii astfel incit un cititor sa-si dea seama cam cit consuma LGN in mod real!
Asa ca : "bine ia facut"

--------------------
Renault Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE 2004 / 2019 - XX-B-XXX
#Hırsızlargibigeceniniçine

Funken Kurbelwelle
Uzun Araç!
Değer Aºılırsa
+
GeorgeB
post 23 Feb 2005, 13:12
Post #6

the 7 stars of Pleiades constellation

si pana cand skoda ? nu vrei si tu logan ? blink.gif

numele adica !

in plus as putea sa ma iau si eu de tine cum ca nu ai completat profilul . invata sa ne respecti daca vrei sa fi respectat !

completeaza profilul !

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
Ant
post 23 Feb 2005, 13:19
Post #7

Utilizator resuscitat

Poate ca din invidie ca era pericol de depasire la numarul de pagini pe topicul consum la Slz ... ala cand o sa aiba acelasi sfarsit ? Concluzia finala oricum o sa fie ca mananca intre 6 si 12 l in functie de talpa, mana , vreme, pe ce parte a patului se da jos proprietarul, are sau nu Fuel Max (sa vezi aici eculubratii) , a facut 100 de km tras sau impins, a fost soseaua in panta sau in rampa ... si multe alte criterii care daca nu au fost deja postate vor fi cu siguranta .

--------------------
Opel Vectra 2005 cu remorca - B .. AIT
Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
+
GeorgeB
post 23 Feb 2005, 13:21
Post #8

aoleu... bei da-ti inchiderea si la ala ... si era si la supernova unu si la clt unu laugh.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
skoda
post 23 Feb 2005, 13:34
Post #9

Membru incepator

Haideti sa nu o dam si aici in offtopic sau alte prosteli si sa lasam adminstratorii sa raspunda la problema ridicata. Ca daca vroiam pareri si impresii gratuite, puneam topicul la cafenea.

--------------------
+
GeorgeB
post 23 Feb 2005, 13:39
Post #10

asta ca sa ma repet gratuit , pt tine :

in plus as putea sa ma iau si eu de tine cum ca nu ai completat profilul . invata sa ne respecti daca vrei sa fi respectat !

completeaza profilul !

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
paulp
post 23 Feb 2005, 14:00
Post #11

Bagator de seama!

From: Iasi

Skoda,
1. Adminii au alte treburi decit sa-ti plinga de mila.
2. La fiecare sectiune exista moderatori care au aceste atributii.
3. Nu vreau sa repet ce a zis George mai sus, dar e dovada de........ faptul ca ai pretentii din anonimat.
4. Dupa cum vezi primii ti-au raspuns chiar userii care considera ca s-a aberat destul pe asemenea tema.
5. Stingereeea!

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 01:57
Dacia