Topic inchis, Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata
![]() ![]() ![]() |
Topic inchis, Dacia_Renault se pregateste sa arunce pe piata
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Probabil Dacia-Renault a terminat pregătirile...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai inseamna ca se retrage la pensie dacia-renault, numai asa nu mai pregatesc nimic.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cred ca a fost inchis datorita faptului ca lumea "transforma" alte masini in Logan , iar din topic s-a ales o "caterinca" ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai din cate am vazut oamenii care trebuiau sa pedepseasca un astfel de comportament sau transformat in cei ce-l promoveaza! Sau ma insel?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
nu te inseli deloc
pacat ca s-a inchis ![]() sunt atatea topicuri tembele care rezista... ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Deoarece postul din cafenea e inchis o sa va postez aici, daca se poate rog moderatorii sa-l mute in topicul respectiv.
ieri prietena mea a avut o intalnire cu un francez care lucreaza in grupul Renault si eu stiind despre ca urmeaza acea intalnire am pus-o sa-l intrebe de Dacia asta noua ceva, iar raspunsurile acestuia au fost, citez : - vor mai urma 3 modele din care 2 Break, unul cu usile diferite ( cred ca era vorba de hatchback ) si celalalt nu mai stie cum, si inca un model diferit de gama actuala, cu alt nume, ( deci nu Logan ) deh fetele si masinile : ![]() - urmeaza o motorizare mai mica pe Logan pentru ''un consum mai mic''. Azi sau maine mai are loc o intalnire sau chiar doua si am sa o instruiesc mai bine de data asta ca sa ia mai multe notite. ![]() This post has been edited by b-45-wob: 5 Apr 2007, 07:01 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:52 |