Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Topic Sters

mihadiva
post 19 Jan 2009, 20:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua,
As dori sa fiu si eu lamurit in privinta unei mici probleme pe care am intampinat-o fara avertizare in prealabil.
Pe scurt,am deschis un Thread pe sectiunea Bursa Non Auto si anume Hpi-racing.Ro cu produse care fac parte din gama automodelelor radiocomandate. Dupa cateva saptamani de existenta a acestui Thread in care nimeni nu mi-a reprosat nici o neregularitate , a fost sters din cauza ca nu este in concordanta cu regulamentul si anume ca acest thread ar fi trebuit deschis la sectiunea Anunturi.
Problema este ca in sectiunea anunturi regulamentul spune asa:
"4.Sectiunea se adreseaza produselor auto, piese de schimb, produse de design exterior si interior, produse de intretinere, scule si utilaje ce pot fi folosite pentru uz personal dar nu numai, etc. Nu puneti anunturi cu calculatoare, laptop-uri, masini de spalat sau mai stiu eu ce produse ce nu au legatura cu domeniul auto."
Deci din citirea regulamentelor,am inteles ca cea mai buna abordare este cea a bursei non auto.
Daca am gresit,atunci trebuie revizuit regulamentul fiindca nu este destul de explicit,iar utilizatorii nu il inteleg,iar din aceasta privinta ar trebui avertizati in prealabil nu sa le fie sters complet topicul.Peste toate am primit si WARN!
Deci, rog pe domnul cmdandrei (cel care a sters threadul) sa imi spuna unde am gresit in postarea threadului si sa ma ajute sa il postez unde trebuie atunci.
Va multumesc.
Cu Respect ,
Andrei Suciu

later edit: domnule cmdandrei,v-as fi trimis pm sa putem rezolva problema in private,dar nu pot accesa se pare functia de pm din cauza lipsei de posturi.

This post has been edited by mihadiva: 19 Jan 2009, 20:39

--------------------
Honda Civic Type R
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexV
post 19 Jan 2009, 22:07
Post #2

Admin?

Group: Admin
From: Bucuresti

acum poti sa timiti pm catre cmandrei.

Anuntul tau se incadreaza la sectiunea anunturi, sunt masini RC, pasiunea multora de pe forum.

--------------------
Toyota RAV4 2.0
"Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
+
dacialoganmcv
post 19 Jan 2009, 23:23
Post #3

Membru incepator

pai si nu era mai simplu daca-l muta acolo? chiar trebuia sa-l stearga?
PS: viata e simpla, noi o facem complicata!...

This post has been edited by Loganel_AG: 19 Jan 2009, 23:23

--------------------
Dacia / Logan MCV / 2006 / Preference / Gris platine
+
Tudor
post 21 Jan 2009, 01:40
Post #4

Moderator

From: Bucuresti

A fost sters pentru ca era plin de link-uri catre site-ul autorului. Asta e interzis complet de regulament la Bursa si din aceasta cauza a fost sters. Daca nu continea link-urile ar fi fost mutat.
Faptul ca sanctiunea a venit mai tarziu e pentru ca nu stam sa citim tot, intelegeti ca e o activitate benevola. Verificam prin sondaj si pe baza Report-urilor de la useri.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 19:06
Dacia