Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
![]() ![]() ![]() |
Teribilist filmat cand a depasit pe linia continua, si a facut praf o masina
Fratzica |
![]()
|
||
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Putea să aibă Ferrari, că tot nu oprea la timp...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
era s-o patesc fix la fel, doar ca m-am mai asigurat odata in oglinda inainte sa fac stanga, si am luat repede dreapta cand l-am vazut venind.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vina e impartita, parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
dar tipa avea voie sa faca stanga?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Fratzica |
![]()
|
nu se vede daca era linie intrerupta acolo. Daca era linie continua vina e impartita. Daca nu, nu e.
Catalin eu zic ca un megane oprea pana in ala, eventual intra in el cu 10-15 km/h. Oricum soferul daciei avea reflexe proaste rau, a franat cand mai avea un pic si intra in aia. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă ar fi avut Megane o călca și mai tare, și tot acolo ajungea...
Ce-am vrut eu să zic e că aici n-a contat mașina, ci omul inconștient... |
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
din cate stiu linia continua are 25 m inainte si dupa trecere, dar in film pare sa se fi terminat cand face ea stanga
oricum, la cat de tare venea ala chiar daca se mai asigura si ea, trebuia sa aiba super reflexe sa il evite |
--------------------
Ford
focus
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 10 Jul 2009, 18:47) Eeei, Doamne iarta-ma, opresti si cu un Golf 4 care are frane bune, amortizoare bune, ABS, ESP si cauciucuri noi. De fapt nici n-ai nevoie sa opresti, trebuie sa reduci si sa te bagi ori in spatele micorbuzului...de preferat... sau daca ai franat tarziu, in fata lui... Bine, ala cu dacia nu avea cum sa mai schimbe si directia in timp ce franeaza si sa aiba si traiectoria dorita... s-a dus ca racheta. Am patit o chestie identica, cu unu care a facut stanga si aveam aproape 100km/h si am reusit sa-l ocolesc in timp ce franam. Daca eram cu Accentul, nu reuseam sa-l ocolesc. This post has been edited by andu911: 10 Jul 2009, 19:10 |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Evident, se vede ca ala parca nici nu franeaza... Nu imi imaginez ce a fost in mintea lui.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
Un om normal daca ar sti ca are sub el o coaja ruginita cu frane si directie oha n-ar incerca astfel de sporturi extreme
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Atatea discutii pentru un idiot care a facut doua greseli elementare:
- depasire pe linia continua ... asa se vede din filmulet (linia continua se termina in dreptul unde vroia tipa sa faca stanga); - depasire pe trecerea de pietoni; In dreptul strazii pe care tipa vroia sa faca stanga nu mai este linie continua si e si normal pentru ca daca ar fi linie continua ar trebui sa incalci legea daca ai face la stanga asa ca din cate stiu, la orice astfel de intersectie, linia continua devine linie discontinua tocmai pentru a permite virarea la stanga. Exista si exceptii (am vazut in trafic linie continua si legal nu poti face la stanga) insa cred ca e vorba de neatentia celor care traseaza marcajele pe strada. Vina aluia cu dacia este evidenta asa ca nu vad de ce atatea pareri legate de ce masina avea si mai stiu eu ce. Din punctul meu de vedere tipa nu are nici cea mai mica vina ... se vede clar ca a semnalizat din timp. A depasit ca bou si era sa o faca ingeras pe biata fata. Bine ca a scapat teafara din accident. |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Inca o masina Renault care a protejat perfect ocupantii, in cazul de fata soferul.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Aoleo doamne.... Bine ca n-a patit nimeni nimic.
In afara faptului ca depasea pe linie continua, trecere, indicatoare, mergea MULT prea repede pentru zona aia (case pe stanga), din fata nu venea nimic deci nu era motiv sa vina BOLID cu viteza dubla fata de masinile care vroia sa le dapaseasca. Vina morala din punctul meu de vedere e 90% catre Dacie, DAAAR nu pot sa nu remarc ca dacia parea sa vina demult in depasire si probabil soferita s-a asigurat "prea putin" sau superficial ( a vazut ca duba din spate incetineste), |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu zic ca ea e de vina, ca nu s-a asigurat.
Sau poate el, pentru ca masina care a semnalizat si s-a incadrat sa faca stanga, se depaseste prin dreapta. E o situatie ciudata, pentru ca el nu putea sa vada ca ea semnaliza stanga, decat dupa ce incepuse depasirea. Incerc sa ma gandesc teoretic, lasand la o parte linia continua si trecerea de pietoni, oare cine e de vina? |
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ArtVandelay |
![]()
|
El e de vina, chiar daca nu era zebra si/sau linie continua
dpdv legal..ca moral, si ea are o vina ca nu s-a asigurat This post has been edited by ArtVandelay: 10 Jul 2009, 19:56 |
--------------------
Ford
focus
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa fie ea de vina ca nu s-a asigurat atat timp cat acolo este linie continua? Asa trebuie sa fie la orice intersectie, trecand peste existenta trecerii de pietoni.
This post has been edited by St: 10 Jul 2009, 20:10 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Hai ba frate, las-o naiba de treaba. Daca pui intrebari din astea cand vinovatia este evidenta inseamna ca trebuie sa iti depui singur permisul la politie ... pe bune.
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ionut, dupa tine, cine este vinovat si de ce?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Înainte de o intersecție, unde poți face stânga pe un drum lateral, VA FI LINIE CONTINUĂ, întreruptă doar în locul unde se virează.
Așa că n-are sens vreo altă supoziție. Depășirea este interzisă în astfel de situații. Semnele și marcajele nu sunt puse doar pentru a fi încălcate... |
--------------------
-
-
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
A raspuns MAERSK in locul meu. Asa cum am spus si cu cateva posturi in urma, vinovat este berbecul cu dacia pentru ca a incalcat toate legile elementare de circulatie. Si daca mai e vreunul nelamurit, il poftesc sa mearga sa puna mana pe legislatie, sa invete si eventual sa mai ia cateva ore de conducere pentru ca e grav.
LE: St, nu ma refeream la tine la postul de mai sus ci la un alt coleg (balanel) care pusese o intrebare puerila. This post has been edited by ionut.tanase: 10 Jul 2009, 20:16 |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
St |
![]()
|
Si mai devreme cui te adresai?
EDIt: Ok, am inteles gresit. This post has been edited by St: 10 Jul 2009, 20:17 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(andu911 @ 10 Jul 2009, 20:09) Am patit o chestie identica, cu unu care a facut stanga si aveam aproape 100km/h si am reusit sa-l ocolesc in timp ce franam Eu am reusit sa il salvez pe unu (si cine stie ca poate ma agata si pe mine...), intr-o situatie sa zicem asemanatoare. O masina ma depasea si de pe un drum din stanga a iesi unu pe partea carosabila in fata lui fara sa se asigure. Eu am franat puternic, iar cel care ma depasea a tras brusc dreapta de volan si a intrat pe banda mea. Ala cu harbu si-a vazut de drum de parca nu s-a intamplat nimic.Singura sansa a aluia din film era sa il evite prin dreapta (duba a iesit un pic in exterior) si sa se roage sa il tina esp-ul pe strada. Asta daca avea masina ... This post has been edited by IRONICK: 10 Jul 2009, 21:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si cu masina si cu ESP tot era foarte greu. Pentru ca ala din dacie nici macar nu intuieste ce va urma. Abia cand ajunge in dreptul dubei se prinde ca o ia in plin pe tanti si se infige in frana.
Daca va uitati cu atentie pe film, nenea cu dacia vine racheta pe langa duba si e mult in stanga dubei. Cand isi da seama ce va urma e paralel cu duba si un pic in fata ei iar tipa deja vireaza si e pe franare. Ala cu duba cred ca s-a prins mai din timp ce va urma dar nu franeaza puternic si, in consecinta, si cu mama ESP-ului cel din dacie nu ar avea loc sa treaca pe dreapta prin fata dubei si pe langa renault. Eventual agata duba si intra cu lateralul lui in renault. Plus ca daca avea masina ce putea mai mult posibil ca mergea si mai racheta. Daca ar fi mers identic ca in film dar cu o masina foarte buna, tinand cont cand se prinde ca renaultul vireaza stanga, nu cred ca ar fi putut evita. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
andu911 |
![]()
|
QUOTE(MAERSK @ 10 Jul 2009, 20:11) Înainte de o intersecție, unde poți face stânga pe un drum lateral, VA FI LINIE CONTINUĂ, întreruptă doar în locul unde se virează. Teoretic. Daca mergi prin Romania, vei intalni "sfaristul tuturor restrictiilor" in locuri cu linie continua, depasirea permisa in locuri cu vizibilitate redusa, unde nici cu Porsche nu prea te-ai risca sa te bagi... Sa-ti dau un exemplu... dupa ce iesi de pe autostrada A2 si faci dreapta la giratoriul ala... pana in comuna Stefan cel Mare, sunt vreo doua-trei zone marcate ca naiba. Aici depasirea permisa, peste 30 metri curba fara vizibilitate. Si multe alte exemple, nu-mi vin in minte toate... Deva-Arad, Brasov-Sighisoara...etc This post has been edited by andu911: 10 Jul 2009, 22:47 |
--------------------
-
-
-
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
In cazul daciei, din instinct ai tendinta sa calci frana puternic, dar eu zic ca putea sa intre printre microbuz si renault
|
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Eu inteleg vina lui dar sigur nu era linie continua unde facea tanti stanga?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
andu911 |
![]()
|
daca spatiul iti permite, ai voie prin dreapta
|
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Doar că-i mai mult devansare decât depășire.
QUOTE(dani com @ 10 Jul 2009, 23:52) In cazul daciei, din instinct ai tendinta sa calci frana puternic, dar eu zic ca putea sa intre printre microbuz si renault Tare asta! Deci instinctul ține seama de ce mașină conduci... Probabil în asemenea situație, cu Dacia frânezi și cu BMW-ul accelerezi... interesant... This post has been edited by MAERSK: 10 Jul 2009, 23:12 |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 04:46 |