Talpa cauciuc pentru antena CB magnetica, avantaje
![]() ![]() ![]() |
Talpa cauciuc pentru antena CB magnetica, avantaje
P-A-C-O |
![]() ![]()
|
||
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
De unde l ai cumparat?nu de alta dar bucata aia de cauciuc din jurul magnetului s a cam ros la mine si vroiam sa o schimb....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu ... mi-am luat de aici: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info...roducts_id=5574 Dar sa stii ca nu e chiar asa rezistenta. Mai bun e cauciucul tau.
This post has been edited by Tamango: 29 Dec 2010, 21:18 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(gotty @ 29 Dec 2010, 21:15) De unde l ai cumparat? de la un magazin de piese elctronice.... nu i-am retinut numele ![]() QUOTE(Tamango @ 29 Dec 2010, 21:17) ... sa stii ca nu e chiar asa rezistenta. Mai bun e cauciucul tau. cu prima ocazie cand se va deteriora talpa respectiva, m-am gandit sa decupez o bucata dintr-o camera auto si sa o lipesc cu prenandez pe suportul magnetic al antenei ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
andmik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 15 July 07 From: Galati ![]() |
Cauciucul de camera e prea gros si creste SWR-ul!
|
--------------------
dacia
logan 1,5 Dci
2007
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai la grosime e cam cat pad-ul ala magnetic ... cat ar putea sa creasca ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
kvy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 19 September 08 From: BUCURESTI ![]() |
Orice pui sub talpa creste SWR-ul dar nu se simte aproape deloc la raza de actiune.
E f posibil in schimb sa zboare la vant... A mea CB 109 are o folie subtire de plastic din fabrica, lipita pe magnet, si care e cea mai ok si pt a nu deteriora vopseaua si pt a nu fi luata de vant. |
--------------------
1310
MLS
87
|
|
mariusscout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 413 Joined: 15 December 10 ![]() |
eu ma lipit banda adeziva de talpa de cauciuc, si apoi am facut o verificare cu reflectometru. nu am constatat nici o diferenta. antena am indoit-o pana la nivelul talpii si i-am dat drumul. nu s-a dezlipit, asa ca nu o sa o ia vantul.
|
--------------------
Renault
Koleos
2013 2.0 dci Dac-ai fost prost când erai mic, acuma numa` te joci.
|
|
cosmin_cosmin_1 |
![]()
|
nu stiu Group: Members Posts: 309 Joined: 30 June 04 From: Valcea ![]() |
daca talpa antenei vine cu o protectie de cauciuc, acea protectie trebuie data jos sau se pastreaza? sub cauciuc talpa are o folie argintie
|
--------------------
Opel
Tigra si corsa
anii 90
|
|
yo4lhr |
![]()
|
![]() om fi noi prosti, dar inculti nu suntem Group: Members Posts: 93 Joined: 5 July 10 ![]() |
las-o acolo ca este pentru a nu zgaria masina
|
--------------------
logan
mcv
2007, 1,6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:06 |