Suport termostat, de unde fac rost
![]() ![]() ![]() |
Suport termostat, de unde fac rost
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.385 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ai incercat la dezmembrari? sau magazine auto mai rasarite?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
am cautat pe net...si am gasit doar cu tot cu termostat
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
skymax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 19 January 09 ![]() |
Ai incercat sa strangi suruburile care fixeaza suportul de motor?Sunt trei suruburi care le poti strange cu o cheie de 10.Incearca nu ai nimic de pirdut.
|
--------------------
renault
megan clasic
2001 berlina
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Acolo trebuie demontat, verificata (eventual corectata) etanseitatea.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Vallybz |
![]()
|
pai asta o sa fac cand am nevoie..imi rest nu imi pierde apa deloc....dar mai am cazuri cand imi place sa o duc in tureeeeeeeee
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
alex05 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca problema ta nu este de la carcasa termostatului ci de la termostat . El are o gardnitura de cacuciuc care tine loc de garnitura carcasei cum este la alte masini . Probabil ca este imbatranita si nu mai face fata . Daca vrei neaparat am eu o carcasa si ti-o fac cadou .
|
--------------------
RENAULT
Megane
1998 phase 1 1.6e RT 90 cp
|
|
Vallybz |
![]()
|
ti-as fi recunascator....
![]() |
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
Vallybz |
![]()
|
multumesc lui alex05. am rezolvat problema cu piesa data de el....se poate inchide acest topic
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
imi puteti explica unde se afla termostatu la 1.6 16v ?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
- BH xx xxx
2009 1.9dci 130 cp
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@oves=Termostatul se afla in partea dreapta a motorului sub cele doua capacele ce acopera arborii cu came.
Am pus o poza poate te ajuta. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Cretzuuu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 11 May 09 ![]() |
problema asta o am si eu, curgea apa, pe la capacul termostatului, l-am schimbat anul trecut si acum iarasi am aceeasi problema, acum am luat doar capacul de la dezmembrari, se potriveste de pe solenza
|
--------------------
Renault
Megane
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 23:57 |