Si Megane-ul Se Fura!
![]() ![]() ![]() |
Si Megane-ul Se Fura!
cipman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Moderatori Posts: 1.698 Joined: 3 March 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II.1 Estate Priv 1.6 16V 2005, gri D69, clima+scaune
Va rog, fara intrebari tehnice prin PM |
|||
matri][xx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 31 January 05 From: alba iulia ![]() |
alea sigur nu mai is demult pe la noi prin tara
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 renault clio symbol 1.4 8v..2002(standard)
vw passat 1,9 tdi 2003 trendline |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Toate trei sint gri!
Sa deducem ca se pot fura doar cele gri? Hmmm ... si eu care am zis ca nu-mi trebuie alarma la ea ... ajunge sa pun blocatorul din an in pasti ... se pare ca m-am inselat! |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Cum sa nu pui alarma Pablo !?!?!? cred ca ar fi primul lucru ce l-as pune pe o masina daca as cumpara una noua fara alarma ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
Andrei m-au cam speriat cei de pe forum care au pus alarma la Megane II.
Masina pe timpul noptii sta in garaj la casa. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(cmandrei @ Jul 14 2005, 09:34 AM) Cum sa nu pui alarma Pablo !?!?!? cred ca ar fi primul lucru ce l-as pune pe o masina daca as cumpara una noua fara alarma ... Pai stii cum e cu alarma? Ca si cand sare un pit bull sa-ti bata dobermanul si in apararea dobermanului sare un pechinez prieten bun cu el....... Se fura BMW-uri, Mercedes-uri...shi alte alea cu super alarme pe ele....... Asta din ciclul...."daca tot mi-o fura...macar sa se chinuie....beep ...beeep de dobitoci......" |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
geocosma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(richelieu @ Jul 14 2005, 09:48 AM) Se fura BMW-uri, Mercedes-uri...shi alte alea cu super alarme pe ele.... Mare dreptate ai.... La Mercedesuri si BMW, e o lista de vreo 100 de bucati (pt. fiecare - 7 pagini de cite 15) pe cind la Renault sint doar 17 (numar comparabil cu Oltcit-ul - chiar cine mai fura relicve de-astea?). Am vazut si un Moskvici cu nr. vechi ...16 B .... Si ce observ eu e ca la Megane, cele trei cu nr. de Bucuresti au numere de leasing - cine stie, nu le-or fi platit si le-a luat banca inapoi.... |
--------------------
Renault
Megane Estate II.1
- 2005 - 1,6 16V 115 CP - Confort Privilege
|
|
danielh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 28 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Cum sa nu pui alarma Nici eu nu am alarma. Toate alarmele suna la fel si sunt o gramada de alarme proaste care suna in permanenta. Oamenii s-au desensibilizat la zgomotul lor si nimeni nici macar nu intoarce capul. Sau intoarce capul ca sa-l injure pe ala care polueaza fonic cu alarma lui. Singura mea grija a fost sa nu fie o cerinta a asiguratorului sa ai alarma. La mine nu a fost (Omniasig). Nici macar nu exista o reducere daca ai alarma, ceea ce sugereaza ca si ei o considera inutila. This post has been edited by danielh: 14 Jul 2005, 17:42 |
-------------------- Megane Sedan 1.6 16V Confort Privilege
|
|
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pablo tu esti unul din cazurile fericite. garaj / curte .. starnesti invidie
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(geocosma @ Jul 14 2005, 12:05 PM) (numar comparabil cu Oltcit-ul - chiar cine mai fura relicve de-astea?). Am vazut si un Moskvici cu nr. vechi ...16 B .... Relicvele le-o fi ridicat primaria in programul ala de curatzat drumurile de cadavre auto....shi proprietarii saracii...daca n-or fi fost de fatza....au "sperat" ca shi-a aplecat vreun hotz ochii la minunea lor tehnologica..... Daca tot sunt la categoria citate....aici merge un banc: O tipa striga in gura mare de dupa niste boschetzi intr-un parc" VIOOOL VIOOOL...sariti oameni buni shi ajutatzi-l " |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
MBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 484 Joined: 27 November 03 ![]() |
Parerea mea ca acele masini, daca intradevar sunt Megane II, au fost declarate furate de cei care nu mai au chef sa`si plateasca leasingul(se practica) dand masina la diversi in alte judete, orase samd si in nici un caz furate pe bune.
|
-------------------- |
|
...Roadrunner... |
![]()
|
![]() Membru fondator "Skija Klan (c)" Group: Members Posts: 751 Joined: 27 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MBZ @ Jul 15 2005, 02:34 PM) Parerea mea ca acele masini, daca intradevar sunt Megane II, au fost declarate furate de cei care nu mai au chef sa`si plateasca leasingul(se practica) dand masina la diversi in alte judete, orase samd si in nici un caz furate pe bune. Mare dreptate ai ... Este exact ce vroiam sa zic si eu. 99% sunt declaratii mincinioase ... pe diverse combinatii cu asigurarile... |
--------------------
Renault
MeganeII
- B-81-RoadRunner Bip... Bip... !!!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe bune? Si daca se plateste asigurarea si apoi se gaseste masina, ce se intampla? Masina intra in posesia societatii de leasing, nu?
Daca se fura masina in leasing, ce mai primeste proprietarul dupa plata asigurarii? Banuiesc ca avansul, nu? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Alex04 |
![]()
|
![]() zzzzzzzzz... Group: Members Posts: 122 Joined: 4 January 05 From: Tineretului, Bucuresti ![]() |
Se mai intimpla in cazul accidentelor grave cand masina e varza si proprietarul vrea s-o faca pe CASCO, serviceul da comanda de una asemanatoare si ii schimba seriile la sasiu/caroserie. Serviceul incaseaza banii de la asigurator si plateste 2-3000 pentru "comanda". E posibil???
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
2004 1.6 16V - 115cp
Confort Privilege Clima - Gri Boreal |
|
octavianf |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 15 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MBZ @ Jul 15 2005, 03:34 PM) Parerea mea ca acele masini, daca intradevar sunt Megane II, au fost declarate furate de cei care nu mai au chef sa`si plateasca leasingul(se practica) dand masina la diversi in alte judete, orase samd si in nici un caz furate pe bune. sunt de acord!! si eu stau la curte si totusi toate masinile au asigurare si alarma apropos...am vazut ca dispar si alea cu modul de urmarire prin GPS asa ca... |
-------------------- Clio Symbol 1.4 16V 2002 Dynamique
Culoare: Rosu Optionale: ABS + Airbag pasager |
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
masina presedintelui daimler-chrysler era un s-class, blindaj clasa 7, cea mai mare posibila pt astfel de masini. avea alarma, monitorizare prin satelit si toate chestiile, plus ca o considerau imposibil de deschis fara cheia sau telecomanda ei. a lasat-o 20 de minute in strada si nu a mai gasit-o. niciodata
in cazul meu, solnita, pe care o deschizi cu surubelnita si nu are alarma sta in parcare, la scara blocului, megane-ul, cu tot cu alarma sta in curtea casei (garajul e camera de zi acum), la mica distanta si cu alarma pusa ![]() |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
vbocan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dadu @ Jul 25 2005, 10:25 PM) masina presedintelui daimler-chrysler era un s-class, blindaj clasa 7, cea mai mare posibila pt astfel de masini. avea alarma, monitorizare prin satelit si toate chestiile, plus ca o considerau imposibil de deschis fara cheia sau telecomanda ei. a lasat-o 20 de minute in strada si nu a mai gasit-o. niciodata De unde ai informatia asta? Eu ma cam indoiesc... |
--------------------
Renault
Megane 4 Estate
2017 / Intens / 1.5 dCi 110 CP EDC
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
uite aici ceva pe scurt
http://www.mosnews.com/news/2004/11/22/mercedes.shtml faza e adevarata, am auzit si eu de ea |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
QUOTE(dadu @ Jul 25 2005, 11:25 PM) masina presedintelui daimler-chrysler era un s-class, blindaj clasa 7, cea mai mare posibila pt astfel de masini. avea alarma, monitorizare prin satelit si toate chestiile, plus ca o considerau imposibil de deschis fara cheia sau telecomanda ei. a lasat-o 20 de minute in strada si nu a mai gasit-o. niciodata in cazul meu, solnita, pe care o deschizi cu surubelnita si nu are alarma sta in parcare, la scara blocului, megane-ul, cu tot cu alarma sta in curtea casei (garajul e camera de zi acum), la mica distanta si cu alarma pusa ![]() daca au ridicat-o putea sa aiba si cel mai performant sistem de inchidere |
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
in momentul incare masina este ridicata, alarma se declanseaza, pana ce ajunge la un unghi de 45 grade si se opreste (senzor cu mercur, parca), unitatea alarmei considerand ca masina este ridicata pentru parcare interzisa, de exemplu. intrebarea este, un dracu ridici 3-4 tone, fara sa sune alarma, o urci pe o platforma in mijlocul zile, in plina strada, bruiezi toate emitatoarele si fugi cu ea in 5-15 minute?
daca esti in stare de asa ceva, nu are rost sa te complici cu megane-uri. si masina mea va fi in siguranta ![]() This post has been edited by dadu: 29 Jul 2005, 22:00 |
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
melcu_biturbo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 June 05 From: Bucuresti ![]() |
in romania orce se fura!si teroristi fug de romania pt. ca daca ar pune o bamba in 5 min max ar disparea si bomba si arabu
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Simbol
2004/1.5 dci
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Daca oamenii vor sa fure o masina, o fura. Important este cat de fezabil e un asemenea proiect.
Un m2 sedan pleaca de la 13k si se termina pe la 17k. daca fura unul de 15k, ia pe el maxim 7k, din care doua treimi sunt "impozite", deci omului ii raman 2,5k. Daca fura un mercedes de 25-30k, se dubleaza si suma care ii ramane, deci e mult mai profitabil. (cel putin dpdv teoretic). |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
razvici |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 10 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salve !
Am aflat de curand urmatoarea schema de furare a unei masini cu alarma: 1. Se scoate prin desurubare becul de semnalizare de pe aripa. 2. Se taie firele si se leaga intre ele. 3. Daca se intimpla sa se arda siguranta de la alarma atunci isi duc treaba pina la capat. 4. Daca nu , nu 5. Daca aveti probleme cu semnalizarea, inainte de a va duce la service verificati starea semnalizatorului de pe aripa dupa semnalmentele indicate mai sus. 6. In locuiti siguranta de la semnalizare. 7. Sa speram ca nu prezentati nici unul din simptomele de mai sus. 8. Bafta ! |
--------------------
Renault
Symbol
2005 dci 80 Megane 2014 - dci 110 cp
|
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
3. Daca se intimpla sa se arda siguranta de la alarma atunci isi duc treaba pina la capat.
Povesti nemuritoare .... nici un hot profesionist nu crede ca alarma are siguranta comuna cu semnalizatoarele; tehnic ceea ce zici ar trebui aplicat cand alarma urla deja semnalizatoarele blinkaie (presupund ca sunt pe aceeasi siguranta) iara Domnul hot sta cu tigara in coltul gurii si cu sficul in mana taind la fire .... cam hilar, nu? |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
iulym |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 18 April 05 ![]() |
mda, cred ca de aia nu mi-am pus eu alarma ... si ca fapt divers, azi noapte a stat cu geamul din dreapta deschis complet, saraca
![]() ![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2008 Titanium Renault Clio Symbol Expression 1,4i 8V - MY EX ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 18:37 |