Serie cutie viteze, Locatie
![]() ![]() ![]() |
Serie cutie viteze, Locatie
horyc |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
horyc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 19 May 11 From: Gravesend ![]() |
Merci, acum intrebare este: stii cumva in pozitia in care este montata pe masina unde este exact? ca sincer nu imi dau seama.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Datele de identificare ale cutiei de viteza se gasesc poansonate in partea de jos a cutiei.
De sub masina se poate verifica...daca zona este curata. Pe masina ta este montata cutie JC5 cu indice rapoarte 103. Asta trebuie sa cauti/montezi pe masina ta...daca vrei sa mearga OK. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
horyc |
![]()
|
Merci Espacern, am gasit pe cutie. Acum sa vedem unde oi gasi una buna si la pret rezonabil. Ca 250e mi se pare mult.
|
--------------------
Renault
Scenic
1999
- TX 6761 XC
|
|
danny66gti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 14 May 09 ![]() |
tablita aia cu modelul de cutie este si pe megan din 96?
|
--------------------
renault
megane classic
1996 1.6e
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 21:02 |