Sectiunea CLT
![]() ![]() ![]() |
Sectiunea CLT
alex |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Am luat la cunostinta si multumesc de sectiune ... inteleg ca pe viitor la nova o sa avem alti moderatori ....?
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da' de ce? Vrei să te bagi?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
DragosP daca am ocazia nu cred ca zic nu ... dar nu hotarasc eu ... asa ca ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Mda, nu e prima oara cand desi e bine, voi incercati s-o faceti si mai cu mot si esuati.
As fi curios sa vad motivul care v-a determinat s-adoptati varianta asta. Considerati ca vechiturile de acolo nu mai fac cinste forumului? Nu mai sunt in ton cu noul curent Renault-Dacia? Daca-n felu' asta stau lucrurile, va garantez un lucru: va veti atinge scopul. CLT va disparea treptat. Felicitari si multumim! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
DE CE nu se adauga si 1100 in titlu? S-a mai cerut asta si de catre cineva din Retromobil, dar fara succes. Este totusi primul model Dacia, iar topicul creat este al doilea ca marime de pe acest forum
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
M-am uitat mai bine.
Deci chiar e varza! Imbunatatiri si piese intra ca subsectiune la defectiuni?!? Care-i logica aranjamentului??? Iar la Nova stau amestecate toate topicurile indiferent de natura lor, fix anapoda! Desi consider oportuna crearea unei sectiuni Nova, nu e cea mai fericita solutie asta adoptata de voi. Desi parerea mea nu conteaza, va propun o organizare asemanatoare la Logan. Imbunatatiri, piese si diverse si ce-o mai fi p-acolo ca subcategorii ale defectiunilor... Sa vedem daca va conveni posesorilor de Logan This post has been edited by Muttley: 28 Feb 2007, 17:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Nici nu ati vazut bine sectiunea si gata au inceput comentariile ... cine a spus ca o sa ramana asa organizat forumul ... dar nu se poate face totul peste noapte ... in functie de cum evolueaza noua sectiune poate or sa apara si sectiuni de diverse sau imbunatatiri ... pentru moment este FOARTE BINE ... deja se poate limita cautarea foarte mult ...
PS Stiu ca am postat OFFTOPIC dar daca doriti sa continuati discutia va rog sa o faceti aici http://www.daciaclub.ro/Doriti-sectiune-se...t65581-s60.html comentarii pareri pro si contra ... Mihai |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
personal si io zic ca-i sux impartirea.
Mult mai interesant mi s-ar parea ceva genul: Probleme tehnice CLT Imbunatatiri CLT Probleme tehnice Nova Imbunatatiri Nova topicurile de la actualul "piese CLT" se pot muta corespunzator in cele 4 sectiuni |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
alex |
![]()
|
Sectiune de CLT este la fel de importanta ca oricare alta. Eu am fost cel care a propus structura care se vede acum. Alta propunere a fost unirea sectiunii "Piese - CLT" cu "Probleme - CLT", deci practic sectiunea clt sa arate:
Berlina si Papuc - Probleme tehnice Berlina si Papuc - Imbunatatiri Nova - Probleme tehnice Nova - Imbunatatiri Eram convinsi ca nu putem multumi pe toata lumea. O organizare de tipul acesteia de acum poate permite spargerea si mai tare a sectiunii CLT (putem adauga Papuc si 1100 daca timpul va dovedi ca este necesar). Ideea de baza este da a nu avea foarte multe sectiuni pe prima pagina. Daca facem 3 si la Berlina, 3 si la Nova, 3 si la Papuc (asa cum este la DSN, SLZ si LGN), toti avem de pierdut (gasim mai greu informatia, asteptam mai mult sa se incarce pagina, este derutant pentru noii veniti etc). Pentru cei nemultumiti, ii rog sa imi spuna cum cred ei ca ar trebui sa arate sectiunea CLT in conditiile in care este mai mult decat evident ca o parte dintre voi doresc si sectiune Nova. Multumesc. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Am aceea părere ca Muttley și Ov.
Ce spuneți dacă a s-ar organiza așa forumul CLT: Probleme tehnice -CLT Subforum - Probleme tehnice Nova Piese -CLT Subforum - Piese Nova, deși nu cred că ar fi neapărat necesar. Îmbunătățiri CLT Subforum - Îmbunătățiri Nova. Cred ( doar cred ) că ar fi mult mai bine așa și vom fi cu toții mulțumiți. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.284 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
* Celelalte modele Dacia - Berlina, Papuc, Nova
**1300&co. probleme **1300&co. imbunatatiri **nova probleme **nova imbunatatiri **Diverse discutii legate de CLT ...parerea mea ... hac |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(alex @ 28 Feb 2007, 21:24) Pentru cei nemultumiti, ii rog sa imi spuna cum cred ei ca ar trebui sa arate sectiunea CLT in conditiile in care este mai mult decat evident ca o parte dintre voi doresc si sectiune Nova. Multumesc. In privinta celor ce au Nova, e un f mare pas inainte creerea sectiunii Nova. Amestecata cum e, tot e ceva. Am 2 variante care-n opinia mea ar multumi pe toata lumea: 1) lasati problemele, piesele si imbunatatirile ca pana ieri si adaugati Nova. Eventual faceti subsectiuni acolo. Asta ar fi cea mai buna varianta, de vreme ce CLT-ul ramane la fel si apare noua sectiune Nova. 2) faceti subsectiuni Nova la fiecare dintre cele 3 sectiuni de la CLT (probleme, piese si imbunatatiri). E o varianta buna doar dpdv al incarcarii primei pagini. Dar sa fim seriosi, un rahatel de rubrica-n plus chiar strica-n asemenea hal? In schimb, desi asta incercati sa evitati, cele 2 modele vor fi-n continuare amestecate si nu prea v-ati atins scopul. Din cauza asta eu vad ca fiind mai buna prima varianta. NB: am ingrosat piesele pt ca am observat multe persoane care considera ca nu prea mai merita sa existe sectiunea. Deci nu pot sa cred. Dacia e o masina veche pentru care gasirea pieselor de schimb de calitate a devenit de la f dificila la imposibila. Daca voi nu ganditi la fel ca mine, atunci sa traiasca SRL-urile obscure! Reveniti-va... Alta problema: am observat ca va faceti probleme-n privinta papucului. E pe bune??? Chiar exista solicitari in acest sens? Papucul e o utilitara, nu pot sa cred ca sunt prea multe firme care-nceraca sa-si rezolve problemele tehnice ale masinilor din dotare pe daciaclub... E aiurea sa faceti sectiune separata papuc. O s-aveti 2-3 mesaje pe luna. Ceva asemanator cu "other dacia models" parca... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Parerea mea, hic!
Propun sa ramina aceeasi "arborescenta" si la CLT cum e peste tot, "probleme", "piese", "imbunatatiri". Asa cum a fost. In plus, impartita si Nova pe aceleasi sectiuni. Sau, pe undeva ii dau dreptate si lui SiloS, partea de piese sa fie ascunsa intr-un "diverse". Motivul? Pai mai nou la piese apar subiecte " de unde sa iau si CIT COSTA carburatorul de dacia". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
alex |
![]()
|
Am modificat la loc. Acum este ca inainte + Nova separat. Parerea noastra este ca momentan Nova poate functiona cu o singura sectiune.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Muttley |
![]()
|
Sincer, nu ma asteptam...
![]() Multumim! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E parfum asa. Poate ar merge o subsectiune in cadrul Nova cu imbunatatiri (cum e bursa diverse in cadrul bursei). Se cam amesteca imbunatatirile cu problemele tehnice. Piese Nova nu cred ca e necesara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
Este ok cum este acum ... si sectiunea aia de imbunatatiri este bine venita ... ca asa cum ai vazut si tu au inceput deja solicitarile
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nota 10
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
e bun asa......
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
E perfect asa
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Propun urmatoarea poza pt sectiunea CLT
forumdaciacltzy0.th.jpg This post has been edited by Uncle-Sam: 26 Mar 2007, 14:17 |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
unchiule, poate gasesti si o poza cu o sportiva
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:38 |