Se fraudeaza alegerile(iar), sau se mituiesc votantii
![]() ![]() ![]() |
Se fraudeaza alegerile(iar), sau se mituiesc votantii
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
stai sa vada modus postul asta, sa vezi ce se-nfoaie. moduseeeee, i-auzi bre ce face aia de la psd.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
si aia de la PNL cred fac la fel, ca doar PSD=PNL
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.764 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 18 Nov 2009, 10:40) aseara am fost la un "training" la agronomie pentru observatori la votare Si de ce nu ai scos telefonul sa filmezi? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi miroase a propaganda falsa. Vorbe aruncate in vant fara dovezi.
Apropo hotul neprins se numeste negustor cinstit. |
--------------------
.
.
.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Chiar asa...trebuia sa filmezi,si vindeai filmuletul la OTV...faceai si tu un ban cinstit
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
jucam solitaire de plictiseala
daca stiam ce urmeaza as fi filmat si ati fi vazut mai bine cum explicau ei. ce mi-e psd, ce mi-e pd-l si ce mi-e pnl? toti fac la fel, sigur! de aia se si intampla asa, ca se inghit reciproc. daca face ala eu de ce sa nu fac? nu asa vine treaba? poate eu fac mai mult si castig! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
QUOTE(Relu11 @ 18 Nov 2009, 11:10) E minunat in Romania. 18 Nov 2009, 13:14: QUOTE(CGB @ 18 Nov 2009, 10:56) QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 11:00) Care e problema atata timp cat voi agreati asemenea practici? This post has been edited by Modus: 18 Nov 2009, 13:14 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(Relu11 @ 18 Nov 2009, 11:10) Mie imi miroase a propaganda falsa. Vorbe aruncate in vant fara dovezi. Apropo hotul neprins se numeste negustor cinstit. poate cunosti pe cineva care a fost acolo ca au fost destui. daca ai cunostiinte printre studenti ai sanse, in special cei din snspa se ocupa cu d-astea. nu-i propaganda, am si zis ca nu e nimic nou sub soare. sunt sigur ca daca mergeam in alta parte era la fel. noi am fi vrut sa cadem la pro-democratia, dar se pare ca erau de la psd. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si-a dat seama psd ca o sa piarda alegerile? sa stea linistiti ca o sa ii votez si pe ei
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Modus |
![]()
|
Geoana sigur intra in turul 2. Daca toti votantii lui Crin, Oprescu, si ceilalti vor vota cu Geoana, atunci Basescu pierde.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio III
- B 80 CTN
2006 1.4 16V
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ce bine. Cel mai frumos lucru care l-ar putea face Basescu sa iasa din primul tur.
|
--------------------
.
.
.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
ok
@spy_oh_joy1389: cum dau de aia de la Agronomie ca 150 ron nu strica ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
- cu nr absolut normal
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(valeron_x @ 18 Nov 2009, 14:46) QUOTE(Relu11 @ 18 Nov 2009, 14:48) QUOTE(crisolro @ 18 Nov 2009, 15:10) QUOTE(daniel4ro @ 18 Nov 2009, 15:12) Din pacate pentru voi Basescu va castiga ![]() |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@Modus: din pacate pentru toti, basescu va castiga.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Modus |
![]()
|
Si cu ce ar fi fost mai buni Geoana sau Crin?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
QUOTE(Modus @ 18 Nov 2009, 13:29) pe asta sincer nu o stiam, ca nu stiu cu ce se ocupa. credeam ca e ong QUOTE(crisolro @ 18 Nov 2009, 15:10) nu te mai poti inscrie. se trimitea un fel de CV pe o adresa de mail, la titlu trebuia sa scrii ca esti recomandat de nu stiu cine etc... scanare dupa buletin si poza digitala tip buletin pe CV. ce mi s-a parut ciudat e ca eu am trimis in acelasi timp cu prietena mea si pe mine nu m-au sunat, si nici pe alti cunoscuti. P.S.: niciunu nu-i mai bun! ce n-ati priceput? sunt doar niste gasti si fiecare e interesat sa faca afaceri gasca lui. nu dau doi bani pe voi, numai ei sa traiasca bine, numai ei sa vada bun simt etc. Ce am vrut eu sa punctez, e ca astia voiau sa faca niste observatori care trebuie sa fie impartiali sa voteze. Stiu ca nu e voie, dar nu stiu cum se pedepseste. De asemenea politicienii astia se folosesc de oameni care au nevoie de bani sa isi duca la bun sfarsit planurile. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 18 Nov 2009, 21:51 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
pro democratia face jocurile psd-ului. Sunt cei care impreuna cu psd/pnl ne-au trantit rahtul de uninominal pe care il avem acum, in locul celui total, in care se voteaza la fel ca la primari (sustinut de marinar)
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o sa am grija sa ajunga tuturor
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Modus @ 19 Nov 2009, 01:10) Si cu ce ar fi fost mai buni Geoana sau Crin? Cu nimic. Oricine vine, tot un c4cat o sa faca. Atat ca e bine ca, daca toti sunt c4caciosi, macar sa-i schimbi mai des, ca sa nu se imputa prea tare. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
o idee buna ar fi sa punem si pe altii care nu au mai fost, pentru ca momentan, pe ""Tabela" sunt aceiasi jucatori....
|
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
Master01 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 13 January 09 From: Suceava ![]() |
Hai sa votam Remus Cernea, este un tip tanar cu bun simt si merita sa i se de-a o sansa de vot. Sa ii acordam noi tinerii votul, sa se observe ca pot intra si altzii pe tabla de sah, sa nu fie numai o rotatie a cadrelor...........
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC
- Nr. de SV
2005/1598 cmc 1,6 16 V Il cheama bizon / Are-un neuron / Si tot claxoneaza / Cand altii sofeaza
Grupul soferilor blocati in trafic saluta bizonul din intersectie. |
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Master01 @ 19 Nov 2009, 03:02) Hai sa votam Remus Cernea, este un tip tanar cu bun simt si merita sa i se de-a o sansa de vot. Sa ii acordam noi tinerii votul, sa se observe ca pot intra si altzii pe tabla de sah, sa nu fie numai o rotatie a cadrelor........... Ok, dar daca iese el, pe cine numeste prim ministru? Cum va trece noul guvern de votul parlamentului? Va rezista un nou venit in mediul politic infect de la noi? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
daniel4ro |
![]()
|
primit pe mail, ca spam... cat de subtil e scris...
" Mai rau decat gripa porcina este sa nu te duci la vot !!! :-) Uite aici mesajul unei gagici cu sange-n pix catre vreun papitoi, merita sa-l citesti si sa-l dai si la altii On 11/4/09 Alina wrote: Mai Slaninutza , baga-ti picioarele alea nespalate in apa rece si incearca sa intelegi, daca esti capabil ! Nu sunt "de la partid", nu m-a pus nimeni sa scriu pe forum, sunt doar eu "pe persoana fizica" ! N-am dezvaluiri socante, poante rasuflate, armaghedoane, epigrame despre Congo, bancuri cu Base sau poze trucate in Photoshop ! Daca crezi cumva ca iti rapesc timpul tau pretios de pe pitzipoance.ro sau solitaire (desi nu cred ca pricepi regulile), poti sa te opresti aici cu cititul, e clar ca esti un dobitoc, oricum nu vei intelege nimic din ce-ti zic ! In primul rand , mai boule care esti bou, ma duc la vot pentru ca anul acesta votez pentru prima oara la prezidentiale. Si ma duc pentru ca la fel ca mine mai sunt probabil si altii care n-au chef dupa facultate sa se care sa munceasca pe-afara, la juma de pret cat nemtii sau italienii lor. Vreau sa traiesc aici, dar n-am loc de curve de Dorobanti si de idioti ca tine. Nu ma dau in vant dupa nici un partid, in fiecare sunt plantati securisti si gainari cu mici chestii penale la activ, tinute la foc mic, tocmai bune sa le fie aduse aminte de cine trebuie cand e vorba de vot. Da, am zis frauda electorala ! Ideea este ca daca eu ma duc la vot si la fel inca multi altii, cat poa' sa fure aia e o lingurita de cenzurat la un butoi de miere. Nu se simte ! Si daca stiu ca le stric socoteala la javrele care pun de-o frauda, si sunt multumita ! Pe Oprescu l-am votat, boule, la primaria Bucuresti. Si vreau sa-l las acolo, sa termine ce-a inceput, ca altfel iarasi vine vreunu meserias in borduri. Omul e bun acolo, sa le strice jocurile alora pofticiosi. Si pe urma, ar cam fi corect sa termine ce-a inceput. Cu Base m-am linistit 5 ani, ce-ai vrea sa se mai intample? Sa redescopere America si gaura de la covrig? Geoana a fost silitor, si-a invatat bine lectia, n-ar fi un presedinte rau, dar nasol e ca odata instalat acolo, vine gasca din partid cu facturierul ca l-au scos presedinte. Si baiatul va avea de decontat la greu. De-aia mi-e frica, ca schimb smenarii de azi cu profesorii lor. Si eu si colegele mele de camera votam cu Crin pentru ca nu e un dobitoc, este un golanas mai cult si mai rafinat decat Oprescu si care te face mai putin de cenzurat decat Base. Are moaca de protocol, e destept, stie sa vorbeasca si nu cred ca scrie "merge-ti la vot" asa cum te-a invatat ma'ta sa scrii. Da, o sa primeasca "decat" ambasadori si sa taie panglici la inaugari, dar ce-ai nevoie de mai mult din partea unui presedinte? Diferenta e ca Antonescu, ajuns presedinte, n-are de ce sa le multumeasca lui Orban, Olteanu sau Relu Fenechiu pentru simplul fapt ca si ei stiu ca nu din cauza lor si ca NU CU VOTURILE LOR , ALEA 18% A AJUNS PRESEDINTE ! Asta e singura sansa sa avem un presedinte echidistant si intreg la minte, care nu e legat cu prea multe lanturi de vreun trecut, de vreun partid sau de vreun biznis." This post has been edited by daniel4ro: 19 Nov 2009, 07:34 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(daniel4ro @ 19 Nov 2009, 07:32) Diferenta e ca Antonescu, ajuns presedinte, n-are de ce sa le multumeasca lui Orban, Olteanu sau Relu Fenechiu pentru simplul fapt ca si ei stiu ca nu din cauza lor si ca NU CU VOTURILE LOR , ALEA 18% A AJUNS PRESEDINTE ! Asta e singura sansa sa avem un presedinte echidistant si intreg la minte, care nu e legat cu prea multe lanturi de vreun trecut, de vreun partid sau de vreun biznis." Are sa-i multumeasca lui Patriciu pentru banii de campanie si asta e destul! Auzi tu ipocrizie, sa zici ca nu sustii pe nimeni de fapt, dar, la sfarsit, sa-l recomanzi pe Crin. De ce nu a zis din start ca-l sustine pe Antonescu? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 20:43 |