Se considera limbaj mIRC ?
![]() ![]() ![]() |
Se considera limbaj mIRC ?
oSerX |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Tot cu respect!
Avem si noi o dambla! Tinem mortis la o calitate a exprimarii care sa se apropie de Gramatica oficiala a Academiei Romane! De..in felul asta pretindem ca se evita confuziile si ochii lacrimosi |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
oSerX |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 136 Joined: 24 March 04 From: Bucuresti ![]() |
ok
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Si ca sa fiu si eu explicit, eu sint mai indulgent cu folosirea apostrofului in loc de cratima, desi sincer nu vad de ce sa folosesti un semn in locul altuia, dar, ma rog, de gustibus. Dar k in loc de ca, tz in loc de t, sh in loc de s, si mai ales exprimarile absolut agramate si neinteligibile, pline de ... si alte asemenea dracii, ma fac sa vad negru in fata ochilor.
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ahhh nuuuuuuuuuuuu. ... cea mai tare faza este ca omul sa foloseasca : k in loc de c
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
pai eu cred ca nu ar trebui sanctionate apostroafele, sunt incluse in gramatica oficiala.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Zau matale?
Si care sunt regulile de folosire? |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
De ecsemplu
![]() Mam' , ce frumos am vorbit! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
cum ar fi , da' noi ce mai facem in WE asta ?
sau asta chiar e cu capu' ... mda ... vocale all the way ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Roots, bloody roots...
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
mIRC-ul asta creaza monstrii.
![]() Dar scrierea cu ' nu face parte din limbajul mIRC-ului, dar nici nu da nota de o persoana culta daca este folosit in exces. |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Scrierea cu ' in loc de - eu nu o consider din limbajul mirc. Dar... folosirea a ceea ce a zis Paul se penalizeaza chiar si cu scurte vacante la o a doua abatere!
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Opinia mea despre ceea ce ar putea fi o politica buna, desi delicata:
Nu suntem un club literar (dar as putea numi aici cīteva articole absolut memorabile). Si totusi, o oarece libertate in exprimare, inclusiv in scriere, ar putea fi (sa spun oare "ar trebui"?) acceptata atīta vreme cīt avem de a face cu un instrument stilistic (acceptare care in general se si intimpla). Spuneam ca o astfel de politica este delicata in "implementare": se va gasi mereu cīte unul sa sustina ca scrie "dak", "k" s.a.m.d. fiindca "asa-i e stilul"; in astfel de situatii intervine principiul "libertatea presupune responsabilitate" (si cine nu-i responsabil poate face foarte bine obiectul mijloacelor coercitive specifice), asa ca nu vad o contradictie cu pastrarea unei limbi onorabile pe forum. Felicitari moderatorilor. os This post has been edited by os: 28 Feb 2005, 12:01 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu folosesc ' in scriere, dar in 99% din cazuri la sfarsitul sau inceputul cuvintelor, cand mananc intentionat o litera. Celalalt 1% imi scapa
![]() de exemplu cred ca e corect "las' ca merge" |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Ov @ 28 Feb 2005, 11:10) de exemplu cred ca e corect "las' ca merge" E foarte corect, deoarece ' inlocuieste o litera in cuvint ![]() ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
oSerX |
![]()
|
Atata timp cat viata mea nu depinde de acest forum nu ma vad infricosat de o suspendare temporara. Asa cum imi exprim ideile asa pot sa si tac, deci pot fi un simplu "trecator" pe acest site.
Apoi, nu cred ca am spus vorbe urate la adresa unui user sau al unui moderator/admin. Si am stat si am analizat de ce folosesc ' in loc de - :>> pt ca pur si simplu imi este mai rapid sa scriu cu ' decat cu -. Pt a scrie cu - trebuie sa deplasez un pic mana dreapta inspre parea superioara a tastaturii pe cand la ' doar arunc inelarul drept ( sau cum ii zice la degetul de langa cel mic ). Eu va rog respectuos, pt ca mi'e greu sa'mi modific stilul de scris la pc, ori ma acceptati asa ori ma indepartati definitiv de pe forum.... ramane la alegerea dvs. O zi buna. |
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
dar daca scriu "las' ca merge s'asa" cum e? ca am ceva dubii
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Scrie, scrie, ca las' ca vezi tu dubii, dubii (sau to be or not to be?)
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Oserx, daca chiar tu admiti, ca desi nu e corect sa scrii cum o faci tu, ti-e lene sa te corectezi, atunci nu vad de ce te plingi ca cineva te-a tras de atentie (printr-un warn).
Pina la urma ti-ai spus oful, noi l-am receptionat, si chiar daca nu-l intelegem in totalitate, eu te asigur ca la sectiunile unde sint moderator nu te voi sanctiona pentru folosirea '. Despre ceilalti.... |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
oSerX |
![]()
|
Ar mai trebui ceva de spus aici ???? Cum considerati sau .. inchideti !
|
--------------------
BMW
320d
- DIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:38 |