Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Schimbare presostat A/C Megane 2.2.

VyRuZ
post 2 Jul 2010, 15:32
Post #1


Chauffeur du Renault


Group: Members
Posts: 1.098
Joined: 3 December 09
From: București




Buuun. Să o luăm de la început. Acum 2-3 zile am pornit A/C-ul și... pauză. După 15 minute de mers în trafic, a luat-o. Am zis buun, am făcut câteva teste acasă, pleca mereu după 3-4-5-10 minute la relanti. Am fost să încarc freonul, am zis că nu are destul. Am ajuns la Master Motors și cu ofertă la 80 de Lei am scos freonul și l-am pus la gramaj (a extras 470 de grame, a pus înapoi 560). Am făcut test, nu a plecat. A plecat abia când am ajuns acasă. Diagnostic pe loc - cupla electromagnetică din compresor, dar trebuie verificat. Preț inițial - 300 de Lei piesa, 100 manopera. Acasă, când a cuplat A/C-ul, am cuplat și decuplat de 10 ori, a mers perfect. Am exclus mintal cupla electromagnetică. Am fost la CLIP, 50 de Lei la Romeo, pe care-l recomand - de treabă, răbdător, te ajută în 50 de Lei cu ce vrei. La CLIP, cupla a cuplat perfect la test, A/C-ul nu a plecat, deși GMV-ul pornea la apăsarea butonului de A/C (am A/C manual). Senzorul de presiune arăta 2 bari cu motorul oprit, scădea-n 0 bari cu el pornit. Eroare pe CLIP de la acel senzor. Plec acasă, opresc la un magazin de piese de aici de la mine (Brâncoveanu), cer presostat Logan, mă uit, nu e OK (mufă ovală, 2 contacți, filet interior mare). Azi plec în Vitan, caut, găsesc de Logan 2 modele - cu corp lung și cu corp scurt, mufă rotundă, 3 contacți. Cer pe cel pe care l-am găsit după cod în Dialogys, plec, pun mașina pe rampă, dau jos bara, deșurubez presostatul, pun pe cel de Logan, dau "cheie", aștept să spună că are ulei OK, cuplez A/C, pleacă instantaneu. Problem solved. Testez de 4-5-6 ori după cheie, all OK.


1) Scule necesare:

- Șurubelniță minus mai lată pt. clemele de plastic ce țin "masca" față;
- Cheie de 10 pt. șuruburile care țin spoiler-ul sub mașină;
- Cheie cotită de 7 pt. șuruburile care țin spoiler-ul de pasaj, la Sedan Torx (nu știu de cât);
- Cheie de 14 (fixă) pt. presostat.

2) Altele:

- Rampă (nu e obligatoriu deloc, dar mie așa mi-a fost mai comod să dau jos șuruburile de sub mașină);
- Pantaloni scurți (dacă e soare și cald) și tricou jerpelit.

3) Procedură:

- Se îndepărtează cele câteva clipsuri de plastic de sub capotă prin rotirea cu șurubelnița minus până se ridică, apoi se scoate "inima" din ele prin ridicare ușoară cu șurubelnița. Se scoate apoi corpul clemelor;
- Se dau jos cele 4 șuruburi de 7 (2 pe fiecare parte) care țin spoiler-ul de contraaripa de plastic;
- Se dau jos cele 3 șuruburi de 10 care țin spoiler-ul de partea de jos a mașinii;
- Se declipsează pe lângă far spoiler-ul din cele 6 cleme (3 pe fiecare parte), folosind la nevoie o șurubelniță minus pt. a împinge UȘOR în jos clemele;
- Se ridică partea de sus a spoiler-ului și se identifică 4 cleme (2 deasupra fiecărui far, sub "mască"), care se împing ușor cu șurubelnița ca să iasă;
- Se dă jos spoiler-ul, după decuplarea mufelor existente - proiectoare etc.;
- Se identifică presostatul de freon, care este în stânga radiatorului pt. A/C, cum te uiți din față la mașină;
- Se scoate mufa, se curăță dacă e nevoie, apoi cu o cheie de 14 se desface cu grijă presostatul. Face FÂS scurt, apoi supapa de sub el închide. Se înlocuiește cu cel nou, se strânge cu grijă să nu spargem țeava, se cuplează mufa;
- Se pornește motorul, se lasă 30 de secunde - 1 minut, se cuplează A/C, pornește. Se decuplează A/C, se oprește motorul, se pornește iar, se așteaptă, să cuplează A/C. Dacă pleacă iar, ALL OK!
- Se montează bara (e nevoie de 2 oameni) în clipsuri, se ung șuruburile, se montează înapoi;
- Se spală mașina, se aspiră, se schimbă odorizantul (10 cai putere în plus dau aceste operațiuni, se știe, și relantiul e parcă mai frumos biggrin.gif), apoi se ia un Riesling sec și se servește cu apă minerală rece.

4) Costuri:

- Reîncărcare freon + ulei - 80 de Lei;
- Test CLIP - 50 de Lei;
- Presostat Logan - 80 de Lei cu interior metalic (2005), 60 cel cu corp mai lung și interior de plastic (Made in Italy, Bitrun sau Bitron, corp un pic mai lung, 2008 - vezi poze) - târg Vitan;
- Timp de lucru aproximativ - o oră.



În pozele de mai jos, de la stânga la dreapta:

- Presostat Logan & Megane, versiunea de 80 de Lei, interior metalic;
- Presostat Logan după 2008 (mi s-a zis la Vitan asta, cât de adevărat e, nu știu) - 60 de Lei, interior plastic. Ăsta este cel de pe mașina mea, originalul, cel înlocuit.
- Interior presostat - 3 contacte, mufă rotundă.

Scuze pt. calitatea pozelor, am dSLR dar am cardurile împrumutate. smile.gif


Economie - 510 Lei presostat pe cod de Megane la Renault + manoperă 0.7 ore.

SUCCES! wink.gif

Later Edit: confirm că și la A/C manual și la Climă este același presostat.

This post has been edited by VyRuZ: 3 Jul 2010, 15:31


Attached thumbnail(s)
7701205751.jpg ( Size: 94.68k ) Number of downloads: 8576
IMAG0010.jpg ( Size: 525.01k ) Number of downloads: 9646
IMAG0011.jpg ( Size: 352.01k ) Number of downloads: 9528


--------------------
Renault Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW, 09/2007 - B-***-**F
If it ain't broke, don't fix it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
skorpio_bog
post 4 Jul 2010, 11:26
Post #2


Licence to kill


Group: Members
Posts: 4.164
Joined: 6 September 06
From: UK/RO




QUOTE(VyRuZ @ 2 Jul 2010, 16:32)
1) Scule necesare:

- Șurubelniță minus mai lată pt. clemele de plastic ce țin "masca" față;
- Cheie de 10 pt. șuruburile care țin spoiler-ul sub mașină;
- Cheie cotită de 7 pt. șuruburile care țin spoiler-ul de pasaj, la Sedan Torx (nu știu de cât);
- Cheie de 14 (fixă) pt. presostat.


la sedan este torx de 20 pentru cele 4 suruburi care fixeaza bara fata la contraaripi. (e acelasi torx ca la suruburile de la torpedou cand se schimba filtrul de polen)


ON: good job. felicitari pt tutorial si pt ca ti-ai rezolvat problema.



--------------------
Renault Megane RS Trophy 300 EDC 2019
2020 VW T-Cross SEL
2012 Fiat 500 Twinair
2007 Renault Megane 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VyRuZ
post 4 Jul 2010, 11:32
Post #3


Chauffeur du Renault


Group: Members
Posts: 1.098
Joined: 3 December 09
From: București




Hei, merci fain!

Mă bucur să pot ajuta și pe alții, că la ce prețuri are Renault-ul la "piesele de origine" și la service, te dai cu creierii de pereți - mai bine faci treaba cu mâna ta.


--------------------
Renault Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW, 09/2007 - B-***-**F
If it ain't broke, don't fix it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
skorpio_bog
post 4 Jul 2010, 11:34
Post #4


Licence to kill


Group: Members
Posts: 4.164
Joined: 6 September 06
From: UK/RO




corect up.gif

deci showfinger.gif reno.


--------------------
Renault Megane RS Trophy 300 EDC 2019
2020 VW T-Cross SEL
2012 Fiat 500 Twinair
2007 Renault Megane 2
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tudy.ATV
post 7 Jul 2010, 13:43
Post #5


Membru incepator


Group: Members
Posts: 29
Joined: 26 December 09
From: Targu-Mures




Cine imi poate spune si mie un pret pentru teava pe care sta preostatul caci mi sa rupt filetul in preostat cand sa il schimb?


--------------------
Renault Megane II 1.9 dci 120 cp 2005 MS-09-SXH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nlu
post 18 Dec 2010, 22:23
Post #6


Membru autentic


Group: Members
Posts: 494
Joined: 20 February 07




Ai luat un calcul faptul ca afara au fost temperaturi sub 0 grade? din cate cunosc exista un fel de protectie sa nu pornesca "za" compresorul la temperaturi sub 5-6 grade . Undeva exista o logica, nu prea ai nevoie de aer rece din moment ce poate fi procurat pe cale naturala blush.gif

18 Dec 2010, 23:26:
QUOTE(VyRuZ @ 4 Jul 2010, 12:32)
Hei, merci fain!

Mă bucur să pot ajuta și pe alții, că la ce prețuri are Renault-ul la "piesele de origine" și la service, te dai cu creierii de pereți - mai bine faci treaba cu mâna ta.
*




Achiesez la ideia ta rolleyes.gif

This post has been edited by nlu: 18 Dec 2010, 22:26


--------------------
Renault Megane sedane Expression 1.6 16v 2007 Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R19/16v
post 18 Dec 2010, 22:37
Post #7


Oldschool Member


Group: Moderatori
Posts: 13.550
Joined: 2 December 04
From: Ploiesti




Ideea e sa nu se formeze gheata pe evaporator. Dar acesta e in masina si este incalzit, deci compresorul va functiona si la temperaturi scazute.


--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
djems304
post 6 Apr 2012, 14:10
Post #8


Membru incepator


Group: Members
Posts: 74
Joined: 15 October 07




@ VyRuZ ma poti ajuta cu un cod de presostat pentru Megane 2.2 2007 1,5 DCI sau compatibil-cel de pe Logan?
Dupa cate am citit merge si unul de Logan, deci trebuie sa ma uit mai intai la cate contacte are mufa de la termocupla la mine? sau il gasesc si dupa cod?
Sincer voi pune si eu ca si voi de Logan mai ales ca este mai ieftin. Ma ajuta codul? sau dupa forma si contactele mufei sa ma ghidez?
Sunt din provincie (Caras-Severin) si nu am acces la targuri gen Vitan -Bucuresti.

This post has been edited by djems304: 6 Apr 2012, 14:10


--------------------
renault megane 2007, 1,5 dci, expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
VyRuZ
post 19 May 2012, 00:16
Post #9


Chauffeur du Renault


Group: Members
Posts: 1.098
Joined: 3 December 09
From: București




Salut, djems304. Îmi cer scuze că răspund d-abia acum. Din păcate nu am notat codul de pe presostatul de Logan înainte să-l montez pe mașină. Voi demonta-n curând bara, că am de definitivat o reparație făcută rapid astă-iarnă la deflectorul de vânt, și voi nota atunci codul & îl voi posta aici.

Eu sunt convins că merge orice presostat de Logan, atâta timp cât mufa & filetul arată identic cu cele ale presostatului pe care-l ai acum pe mașină. În fapt, chiar în post-ul original am scris că eu am pus unul care arată ușor diferit de cel pe care-l aveam pe mașină și merge de sfârâie. smile.gif

This post has been edited by VyRuZ: 19 May 2012, 00:27


--------------------
Renault Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW, 09/2007 - B-***-**F
If it ain't broke, don't fix it.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
19vik
post 19 May 2012, 09:23
Post #10


Membru


Group: Members
Posts: 2.948
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Megane 2, Clio 2, Logan, Sandero, este acelasi cod: 7701205751

This post has been edited by 19vik: 19 May 2012, 09:24


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cata_linuxxx
post 29 May 2012, 13:47
Post #11


Membru incepator


Group: Members
Posts: 16
Joined: 8 August 11
From: Slatina




@VyRuZ ma poti ajuta si pe mine cu un presostat pentru megane 2 1.5 dci din 2006, eu nu sunt din bucuresti si as vrea sa imi cumperi si mie unul din vitan ( iti dau banii pe el evident + pentru deranj) si sa mi-l trimiti prin curier ? multumesc


--------------------
renault megane 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 5 Jun 2012, 22:25
Post #12


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




salut. stiti cumva, la inlocuirea presostatului, curge freonul din instalatie?
si existsa vreun tutorial cu poze pt inlocuirea presostatului, ca imi e frica sa nu rup ceva pe acolo in tot procesul de demontare. va multumesc.

This post has been edited by montana_br: 5 Jun 2012, 22:28


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ric26ct
post 6 Jun 2012, 11:16
Post #13


ric26ct


Group: Members
Posts: 461
Joined: 19 February 10
From: Constanta




Cred ca ca e destul de clar si simplu modul de schimbare , nu ai nevoie de poze, iar cu scurgerea de freon scrie foarte clar ca acolo exista o supapa care va inchide circuitul cand scoti presostatul:
"Se scoate mufa, se curăță dacă e nevoie, apoi cu o cheie de 14 se desface cu grijă presostatul. Face FÂS scurt, apoi supapa de sub el închide. Se înlocuiește cu cel nou, se strânge cu grijă să nu spargem țeava, se cuplează mufa"


--------------------
renault megane 2 2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression
Skoda Octavia 1,9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 6 Jun 2012, 17:40
Post #14


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




am inteles. daca nu curge freonul o sa ma apuc cat de curand sa o mesteresc biggrin.gif ms pt raspuns


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ric26ct
post 6 Jun 2012, 22:54
Post #15


ric26ct


Group: Members
Posts: 461
Joined: 19 February 10
From: Constanta




garantat nu curge, iti spun chiar din propria experienta. urmareste toti pasii din tutorial si nu vei da gres. Uite cateva poze la postul nr 8 http://www.reno.ro/index.php?showtopic=193410&hl=

This post has been edited by ric26ct: 7 Jun 2012, 08:49


--------------------
renault megane 2 2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression
Skoda Octavia 1,9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 7 Jun 2012, 23:17
Post #16


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




Din ce am mai citit pe forum am inteles ca sunt 2 tipuri de senzori de presiune pentru freon. Unul cu 2 pini si unul cu 3. Ai cumva idee pe megane 2.1, 1.6, 16v, 2005 care din cele 2 este ? Pe masina ta de care era ?

This post has been edited by montana_br: 7 Jun 2012, 23:18


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
19vik
post 8 Jun 2012, 08:04
Post #17


Membru


Group: Members
Posts: 2.948
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Pe Megane 2 este un singur tip, cu 3 pini.


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ric26ct
post 8 Jun 2012, 08:04
Post #18


ric26ct


Group: Members
Posts: 461
Joined: 19 February 10
From: Constanta




Nu stiu ce tipuri exista, dar la mine au fost trei pini.


--------------------
renault megane 2 2005, 1,5 dci 101 cp, confort-expression
Skoda Octavia 1,9 tdi
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos.Haraga
post 8 Jun 2012, 12:33
Post #19


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 8 June 12
From: Iasi




Am cautat in Iasi, la toti dealerii de piese auto, cu codul mentionat (care se schimba atunci cand este bagat in sistem in "ni2891300qac"), si au gasit doar original. Mai este valabila varianta "ieftina" la piesa asta ? sau Renaul s-a prins de smecherie si pentru toate masinile e la fel acum ? (Logan - Renault)

Multumesc anticipat de raspunsuri!

Si, se poate circula cu masina, fara acel senzor ? - l-am scos pentru a merge cu piesa direct in magazine sa arat ce si cum ...

userul 19vik ma poti ajuta ?

Am gasit-o la dezmembrari la 100 de RON; daca nu este mai ieftina, o iau asa, decat sa dau 600, piesa originala.



This post has been edited by Dragos.Haraga: 8 Jun 2012, 13:55


--------------------
Renault Megane 2005 / 1.6 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 8 Jun 2012, 15:12
Post #20


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




Ms pentru informatii ric26ct si 19vik. Ma duc astazi sa caut piesa si daca o gasesc maine ma pun sa o schimb.


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
19vik
post 8 Jun 2012, 15:21
Post #21


Membru


Group: Members
Posts: 2.948
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Dragos.Haraga: daca pui un capacel de protectie pe conducta in locul senzorului (sa nu intre mizeria in supapa aia) poti circula cat vrei fara AC. Nu te sfatuiesc sa iei de la dezmembrari (din experienta proprie).


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 9 Jun 2012, 12:25
Post #22


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




Am o mare nelamurire. Sa o iau de la inceput. Acum cateva saptamani am observat ca nu imi mai functioneaza aeroterma pe vitezele 1,2,3 si totodata AC (am AC manual). Problema cu aeroterma am rezolvat-o ieri (o sa postez pe forumul deschis acestei probleme cum am mesterit-o ). Dupa ce am montat totul la loc m-am gandit eu sa mai probez odata si AC-ul. Si ce sa vezi, functioneaza perfect. De ieri l-am tot cuplat si decuplat si nici o problema.
Acum intrebarea: are vreo legatura presostatul cu comutator de viteze al aerotermei ? Imi sugerati sa schimb totui si presostatul ?


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
19vik
post 9 Jun 2012, 13:33
Post #23


Membru


Group: Members
Posts: 2.948
Joined: 23 October 07
From: Bucuresti




Nu are legatura. Este alta conditie: compresorul nu cupleaza daca ventilatorul din habitaclu este oprit.


--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
montana_br
post 9 Jun 2012, 18:33
Post #24


Membru incepator


Group: Members
Posts: 13
Joined: 25 May 12




Ventilatorul functiona atunci doar pe viteza maxima (viteza 4), nu functionau treptele 1, 2 si 3. Si cu ventilatorul dat pe 4, normal ar fi fost sa bage aer rece, dar problema nu era asta, deoarece compresorul cupla (se auzea "click-ul" si crestea foarte putin si turatia) ... problema este, sau era(sper), alta.


--------------------
Renault Megane 2.1 2005 - BR03GXK
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dragos.Haraga
post 12 Jun 2012, 15:33
Post #25


Membru incepator


Group: Members
Posts: 2
Joined: 8 June 12
From: Iasi




S-a rezolvat problema, am luat cu doar 30 de RON piesa de la dezmembrari de langa Iasi, si merge fara nici o problema acum. Dar, mai apare eroarea din cand in cand - electronical fault; trebuie stearsa ?


--------------------
Renault Megane 2005 / 1.6 16V
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
danvizi
post 23 Jul 2012, 17:35
Post #26


Membru


Group: Members
Posts: 135
Joined: 5 January 12
From: Slatina




Salutare.
La un drum am mers constant cu 4000 rot/min si cred ca a crescut presiunea in instalatia de AC. La verificare fasaia pe la garnitura de la presostat.
Intrebare: ce fel de garnitura este?
Am pus una identica dar verde. AM comandat 2 pungi de garnituri originale de AC. In nici una nu era garnitura asta. Vine cumva cu presostatul separat?
Multumesc.

Attached thumbnail(s)
foto1.jpg ( Size: 655.46k ) Number of downloads: 6169


--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci 86 cp 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vali_mester
post 15 May 2013, 10:33
Post #27


Membru incepator


Group: Members
Posts: 54
Joined: 24 October 10
From: Bucuresti




Buna ziua,Pun si eu aceiasi intrebare:In ce set de garnituri se gaseste garnitura de la presostat ac.Am vazut un set de 6 buc.O-ringuri rosii cod 77 01 208 363,dar nu stiu daca contine si garnitura de la presostat.Multumesc


--------------------
Renault Clio II Bicorp-1,5dci 2004-BB08EF - B02VHC
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maytow_airis
post 23 Jun 2013, 00:42
Post #28


Membru autentic


Group: Members
Posts: 525
Joined: 20 August 09
From: Alta Tara




Poate sa-mi spuna cineva daca la un Megane II 1.5 dci se poate schimba acest presostat fara a se demonta bara fata ??
L-am gasit la 30€
http://www.ebay.es/itm/Air-Conditioning-Pr...43ade636dc#shId

Note:
When working with air conditioning systems,please do not smoke .As in the presence of a naked flame, refrigerant can be poisonous.


--------------------
renault Laguna 2, Laguna 3 Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
maytow_airis
post 25 Jun 2013, 15:52
Post #29


Membru autentic


Group: Members
Posts: 525
Joined: 20 August 09
From: Alta Tara




Nu raspunde nimeni ? vreau sa stiu daca cumpar sau nu piesa.
Vreau sa stiu daca pot scimba presostatul fara sa dau bara fata jos !
Va rog ! Urgent ! (sa nu ma apuc sa dau scutul jos degeaba)


--------------------
renault Laguna 2, Laguna 3 Expresion, 2009 1.5 dci 110cp (fara FAP)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
espacern
post 25 Jun 2013, 16:55
Post #30


ART-ist


Group: Moderatori
Posts: 17.347
Joined: 14 August 09
From: Mihalaya




La 1.5 nu trebuie sa dai bara jos ca sa schimbi presostatul.
Daca citesti bine pe forum este explicat asta!

@+


--------------------
. . . - .
RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+


4 Pages  1 2 3 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:
 

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th September 2020 - 03:49
Dacia Server hosting