Satelit CD, lipsa temporara a comenzilor satelitului
![]() ![]() ![]() |
Satelit CD, lipsa temporara a comenzilor satelitului
IRS |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 23 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon, trapa, piele, negru - martie 2004
|
|||
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai ai garantie du-te urgent; daca nu sa ne spui si noua cate mii roni e un satelit
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
IRS |
![]()
|
Garantia...e gata de mult... de cateva luni. Acum ce sa zic satelitul functioneaza in 90% din cazuri. Am mai patit-o sa creasca volumul pana la maxim si abia am reusit sa actionez butonul de oprire ca nu se mai putea sta in masina.... Asadar sper ca nu se lasa cu satelit schimbat... sper.
|
-------------------- Megane II Sedan 1.6 Privilege, ESP, xenon, trapa, piele, negru - martie 2004
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu exact aceeasi chestie, numai ca nu asa de des. Inainte de a nu mai functiona comenzile de pe satelit am auzit insa un bip. La fel, dupa actionarea unei comenzi de pe display-ul central treburile reveneau la normal.
Daca afli vreun remediu sa-l postezi aici, sunt si eu curios. Oricum nu cred ca e vorba de praf si de contacte, mai ales ca eu aud si acel bip. Poate o chestie de software. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Nicotine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 September 04 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa incerci si panaceul universal din IT; inainte de orice interventie se da un restart, asa ca ma gandeam dai jos borna de la baterie vreo 15' si apoi bagi din nou codul de la casetofon si poate isi revine.
|
-------------------- MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu |
|
cornel_t |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.174 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai simplu ar fi sa scoti siguranta de la RCD, dar sa ai codul la indemana
![]() |
-------------------- Honda Accord 2.2 i-CTDi EX
|
|
sylvester |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 562 Joined: 12 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Am mai patit-o sa creasca volumul pana la maxim si abia am reusit sa actionez butonul de oprire ca nu se mai putea sta in masina Si mie mi s-a intamplat treaba asta de vreo 2 ori....pana mi-am dat seama ca ramanea butonu de pe fata Cd-ului blocat ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1
2004 sedan Renault Megane 3, Noir Nacre, Sport Edition 1,5 dci 110CP
Ex.Renault Megane Sedan,Pack autentique, Blanc Glacier, 2004 |
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Salutare,
Vin oleaca off-topic, sper sa nu se supere nimeni pe mine. Am un RC cu comenzi tot pe satelit. Are cineva idee daca vreu sa ii achizitionez un CD player cu mp3 in locu RC-ului care este, s-o face potriveala cu comenzile RC-ului (adica mai afiseaza informatii sus si mai functioneaza comenzile satelitului)? |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
Cuvy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 16 September 04 ![]() |
Daca Cd player-ul e cel care vine pe Megane atunci se potriveste. Altfel, cam greu sa se potriveasca...
|
-------------------- Renault Megane I Break, Expression, 1.9 dCi 102cp, 2002
|
|
meganedeux |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 October 05 ![]() |
Ufff, pai n-am de-ala.
Vreau sa iau unu din comerciu privat, m-am gandit ca poate mai are cineva experiente de genu asta si i-a iesit. This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 11:45 |
--------------------
Renault
Megane II
2004 Renault Megane2 Sedan
1,5 dci 80cp, Authentique, Gri 12/2003 |
|
IRS |
![]()
|
Padre ai dreptate acum, daca ma gandesc bine aud si eu destul de des fara un anume motiv acel bip care apare de exemplu atunci cand selectezi un canal favorit (apasat butoanele 1-6 timp de cateva secunde). Ce o fi?
|
|
|
DIESEL.BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 9 March 05 From: BRASOV ![]() |
si mie mi se intampla .... e beep-ul care se aude cand adaugi la favorit un canal de radio...... dupa bipul ala imi blokeaza satelitul.... dar daca umblu la volum la RCD imi revine si la satelit comanda. O kestie ciudata .....
si inca ceva....... am avut un afisaj ciudat dupa vreo 2 ore de folosit cd-ul ,..... imi zice "HI TEMP" ...... si imi taie din volum..... cineva are idee ce se intampla? .... apropo.... sunt afara din garantie. ![]() |
-------------------- M II sedan 1.5 dci Conf.Priv. black
2004/5, 71.000 km. |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
am avut pe R5 un cd-player "inteligent" ... iarna din cauza aerului cald care intra in masina (incalzirea) aparatur se incingea ... si dupa vreo x ore (la drum lung de obicei) ... scria "TOO HOT" bipaia ... arunca cd-ul afara si trecea pe radio ... banuiesc ca e aceeasi chestie si pentru "HI TEMP"
This post has been edited by cmandrei: 14 Mar 2006, 11:45 |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
Daca cititi manualul de instructiuni al radio-cd-ului o sa vedeti ca are o protectie la supraincalzire. In caz de supraincalzire se reduce automat volumul si/sau se opreste aparatul. Ca sa nu te sperii ca s-a stricat, iti afiseaza motivul opririi/reducerii volumului: supraincalzirea.
|
--------------------
----
----
---- ---
|
|
IRS |
![]()
|
Da dar mie nu imi zice nimic
![]() |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 07:48 |