Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Bistrita, Cei cu Renault-uri sunt invitati si nu numai
johannbis |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 31 January 08 From: Bistrita ![]() |
|
||
--------------------
Honda
Civic 5D Sport
- JHN
2007 Ex: Renault Laguna Estate
Relax, take it easy... |
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Leo' noi astia cu Reno nu prea avem ce sa discutam de intalnirea voastra la Tg.Mures
![]() ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
leonardo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 22 May 05 From: Bistrita ![]() |
Se pot inchiria masini ford pentru a participa la intilnirea nationala sau cum a reusit Ionut sa cistige week end-ul cu Ford Fiesta.
![]() Ideea este de a socializa si la intilnirile locale cit si la cele nationale indiferent de masina pe care o conduci. This post has been edited by leonardo: 16 Mar 2009, 20:10 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
dan22y |
![]()
|
Felicitari lui Ionut pt weekendul cu Fiesta.
Iar ideea cu socializarea din cate retin eu, este prezenta, de cand cineva, si-a luat C-max ![]() ![]() "Ne vedem joi, Ne vedem joi" ... asta ca sa citez pe cei de la fosta formatie Vama Veche ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
bad_x |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
deci cum ramane pe joi?
|
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
dan22y |
![]()
|
Ne vedem maine in parcare la Plus la 17.00, Reno cu Reno iar restul...
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
dan22y |
![]()
|
A fost o intalnire faina, colegii de la Ford au fost mai activi decat noi, Renoistii...
Oricum la propunerea lui Andrei o sa incercam sa organizam intalnirile in zilele de weekend incepand de vineri dupa-masa pana duminica seara ![]() Si o poza reprezentativa ![]() DSC07491.JPG ( Size: 224.47k ) Number of downloads: 366 Rares ai o absenta nemotivata, restul nu cunosc motive, inafara de Andrei ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
leonardo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 250 Joined: 22 May 05 From: Bistrita ![]() |
Pentru toti baietii dispusi sa se plimbe cu un Ford Fiesta diesel ultimul model sunt asteptati Sambata 28.03.2009. ora 11.00.in parcarea Plus.
![]() Aceasta oportunitate (ocazie fericita) poate fi pusa in practica datorita amabilitatii colegului nostru IONUT (director zonal Honda) care a cistigat un week end cu noul Ford Fiesta pus la dispozitie de dealer-ul local ford. ![]() This post has been edited by leonardo: 23 Mar 2009, 17:42 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
johannbis |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 31 January 08 From: Bistrita ![]() |
Da, Bebe, se aproba intalnirea. Oricum eu o sa dorm in masina, asa ca ma veti trezi voi, daca e cazul... Si pe deasupra era cazul sa va mai vad si eu, ca nu ne-am intalnit de ceva vreme in cadru organizat.
Pana sambata multa bafta tuturor! |
--------------------
Honda
Civic 5D Sport
- JHN
2007 Ex: Renault Laguna Estate
Relax, take it easy... |
|
dan22y |
![]()
|
Sa speram ca va fi vreme frumoasa.
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
leonardo |
![]()
|
Salutare la toata lumea
![]() Va rog sa nu aruncati cu pietre pentru vestea rea primita de la Ionut(fericitul cistigator al week end-ului cu Ford Fiesta) ![]() Ionut a fost anuntat de catre reprezentantul firmei ca nu primeste masina decit saptamina viitoare. ![]() In consecinta va astept miine doar la o poveste despre ce s-a mai intimplat de la ultima noastra intilnire. ![]() Pe miine la orele 11.00. |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
dan22y |
![]()
|
Din pacate nici maine, nici saptamana care vine in weekend nu voi fi prezent la intalniri.
Bafta tuturor. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
leonardo |
![]()
|
In asteptarea pozelor facute de Cristi va propun sa le vedeti in adresa de jos.
http://picasaweb.google.com/leonardo1291/Intilnire28032009# Pina la urmatoarea intilnire ,va doresc kilometri rulati fara evenimente negative. Sa speram ca ne vedem saptamina viitoare impreuna cu cadoul oferit de dealerul local ford lui Ionut. ![]() This post has been edited by leonardo: 29 Mar 2009, 10:10 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
dan22y |
![]()
|
La multi ani! Cristi... si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca...multa sanatate...
si nu, nu e pacaleala de 1 Aprilie... ![]() This post has been edited by dan22y: 1 Apr 2009, 20:54 |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 18 November 07 From: Bistrita ![]() |
Multumesc marius pentru urarile facute.
|
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
leonardo |
![]()
|
In cele din urma Ionut a primit masina pentru acest week end,si cu aceasta ocazie m-a sunat sa facem o intilnire pentru a testa noul Ford Fiesta .
Cine doreste DUMINICA -05.04.2009.,ora 18.00 ,in parcarea Plus. Sper sa anuntati colegii care doresc un test drive cu ultima aparitie ford. This post has been edited by leonardo: 4 Apr 2009, 18:17 |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 18 November 07 From: Bistrita ![]() |
Va rog sa ma puneti si pe mine pe lista la drive-test
![]() |
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
nassus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 299 Joined: 24 June 05 From: Bistrita ![]() |
Apar si eu intr-un final ca nu v-am mai vazut de multa vreme.
|
--------------------
Opel
Insignia Sport Tourer 163cp
2014
|
|
dan22y |
![]()
|
Si eu, si eu, si eu....
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
Imi cer scuze celor care au participat la intalnirea din 28.03.2009 pentru faptul ca nu am pus pozele (in special lui bebe). Pozele din acea data le gasiti AICI
Astazi 05.04.2009 a avut loc inca o intalnire a posesorilor de reno, ford, kia, honda din Bistrita. O intalnire foarte productica intrucat Ionut directorul Honda Bistrita a renuntat pentru un week-end la masinuta sa si a condus noul ford fiesta pe care a impartit-o cu noi pentru cateva ore. Multumim Ionut pentru oportunitatea pe care ni-ai oferit-o. Poze de la aceasta intalnire gasiti AICI This post has been edited by cristyaflorin: 5 Apr 2009, 19:32 |
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
leonardo |
![]()
|
Multumesc Cristi pentru poze.
Asa cum ai spus si tu a fost o intilnire deosebita in special cu ajutorul lui Ionut. http://picasaweb.google.com/leonardo1291/05042009# |
--------------------
Ford
C-Max Ghia
- BN-22-ZZZ
2008, 1,6 Ti-VCT 115 CP.
|
|
dan22y |
![]()
|
Intradevar o intalnire frumoasa cu un test-drive obiectiv. Recomndat domnisoarelor sau aviz nevestelor...ma refeream la masina testata
![]() Multumim de masina, Ionut...nu ai fost si la E klasse, poate o prinzi un weekend ![]() Multumim de poze...Andrei sa le pui si pe ale tale... See you next time... |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
bad_x |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 717 Joined: 5 February 08 ![]() |
servus la toti ce mai faceti mai baieti , cum va simtiti dupa sarbatorile ce au trecut??
nu se mai aude nimic de vreo intalnire ceva |
--------------------
Renault
laguna 2 1.9dci privilege gri perlat 88KW/120 CP
2004
|
|
21GTL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 19 June 08 ![]() |
facem joi o intalnire baieti?
|
--------------------
RENAULT
21
- bn 02 gwg
gtl, 90`
|
|
dan22y |
![]()
|
Joi ar merge o intalnire...ara 18.00 e bine? Poate scapam si nu ploua...
Anunt baietii...deci parcare PLUS ora 18.00 Joi (23.04.2009). |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
dan22y |
![]()
|
O intalnire super, care s-a lasat cu povesti si cu tot felul de treburi pe la masini...viitoare dotari...
![]() Gabi bine ai venit printre noi. Leo acum de cand cu Fordu' numai de memorii la scaun viseaza. In rest treaba buna, pe data viitoare. Fotograful nostru (Cristi) este rugat sa posteze dovezile intalnirii... Rares nu te-am vazut la intalnire, tocmai tu care intrebai de intalniri, iata s-a concretizat si nu te-ai materializat ![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Merci Dane, m-am simtit bine cu voi. Promit sa mai vin.
Prima impresie de la prima intalnire: a fost mai bine decat m-am asteptat, sincer ma gandeam ca o mare parte a participantilor la intalniri (nu ma refer la Bistrita, ci in general) sunt pusti care se gandesc doar la viteza, tuning, etc., lucruri printre care nu m-as fi regasit. Insa la aceasta intalnire am gasit niste oameni foarte maturi si foarte primitori, printre care m-am simtit foarte bine. Astept urmatoarea intalnire. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dan22y |
![]()
|
Gabi, am trecut bine de prima tinerete apropo de tiuning, viteza, etc
![]() Daca urmaresti acest topic, oricum eu anunt pe toata lumea la fiecare intalnire prin PM, vom mai face intalniri... cam de 2 ori pe luna... important e sa cadem de acord si sa fim cat mai multi la intalniri. Maine baieti sa nu uitati la orele 16.30 ne vom intalni sa testam noul MEGANE III, ne vom intalni in parcare la Unicarm langa reprezentanta. |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
cristyaflorin |
![]()
|
Gabi bine ai venit in randurile noastre si sper sa ne intalnim la cat mai multe intalniri. Dovada intalniri de astazi 23.04.2009 o gasiti AICI
|
--------------------
Renault laguna
1.6 16V
- BN 04 ACF
2001 EXPRESSION
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Inca o data, multumiri tuturor.
Sper sa reusesc si eu sa ajung maine la drivetest. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 00:11 |