Revizie 45000 km, orice motorizare, orice Megane
![]() ![]() ![]() |
Revizie 45000 km, orice motorizare, orice Megane
mannick |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 270 Joined: 30 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2, Clio E-Tech
/ 2007 Privilege, 2021 Intens 1.9 Dci / 130 CP + ESP, 8 airbag-uri, MP3, scaune incalzite
1.6 Hibrid / 140 CP + Pak Iarna, Pak NAV, Pak Confort, Amb Gris Vision |
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine va rog cu o chestie! Manualele mele de intretinere sunt cu intervalele vechi de revizie. La Clio3 care-i diesel ii fac reviziile la 15.000 si urmeaza acum cea de 3 ani. Dupa intervalul nou, cand stiti ca se schimba lichidul de racire si lichidul de frana? Tot la 3 ani sau la 4 ani?
Iar uleiul 5w40 e ok pentru diesel? Vad ca scrie de la -25 de grade C. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Ieri am luat consumabilele pentru o revizie de 105000 km. Ulei Castrol 5w40 5L, filtru ulei, filtru habitaclu Valeo, filtru de aer Mann, filtru de combustibil Purflux (am cautat la 3 magazine diferite filtru de combustibil delphi de care am pus pana acum si nu am avut nici o problema dar nimeni nu le mai are pe stoc; cred ca e o problema cu aprovizionarea sau productia). Asta purflux cica ar veni pe stock din fabrica pe masini. Sper sa nu am probleme cu el.
Toata tarasenia m-a costat 400 RON. Iar la manopera am 80% reducere deci ajung sa platesc pentru revizie 420 RON in total (manopera+piese). Totusi am sa imi schimb filtrul de aer si cel de habitaclu singur pentru ca am de gand sa curat si instalatia de AC, sa dau torpedoul jos, sa mai dau cu aspiratorul, etc. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
- CT-XX-LEA
2012 Privilege 1.5 dCI Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Poate ajuta pe cineva
Eu le fac o idee mai devreme reviziile ca in carte. Scad 10.000km sau 1an(unde sunt peste 2ani) fata de ce imi arata in carte, preventiv. http://www.reno.ro/index.php?act=Attach&ty...t&id=1627742616 This post has been edited by eugenTL: 20 Aug 2011, 18:02 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
vladone1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 May 11 ![]() |
A facut si eu astazi revizia de 105.000 (practic 98.700) . Am schimbat toate filtrele (mann) + ulei Elf TD 10w40 . total 460 RON, manopera 0.
multumit; tractorasul toarce ca in prima zi (de cand sunt eu proprietar:) ) |
--------------------
Renault
Megane
2008 1.5 dci
|
|
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(SorinCT @ 20 Aug 2011, 13:32) Ieri am luat consumabilele pentru o revizie de 105000 km. Ulei Castrol 5w40 5L, filtru ulei, filtru habitaclu Valeo, filtru de aer Mann, filtru de combustibil Purflux (am cautat la 3 magazine diferite filtru de combustibil delphi de care am pus pana acum si nu am avut nici o problema dar nimeni nu le mai are pe stoc; cred ca e o problema cu aprovizionarea sau productia). Asta purflux cica ar veni pe stock din fabrica pe masini. Sper sa nu am probleme cu el. Toata tarasenia m-a costat 400 RON. Iar la manopera am 80% reducere deci ajung sa platesc pentru revizie 420 RON in total (manopera+piese). Totusi am sa imi schimb filtrul de aer si cel de habitaclu singur pentru ca am de gand sa curat si instalatia de AC, sa dau torpedoul jos, sa mai dau cu aspiratorul, etc. Ma indoiesc ca iti face cineva toata manopera de revizie cu 20 ron... ![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
eugenTL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.642 Joined: 16 September 08 From: Tulcea/Bucuresti ![]() |
Poate are reducere mare cum a zis sau are o pila. E posibil, pe mine schimbatul bieletelor + bucsa caseta m-a costat un bidon de vin la tata socru + 50ron la mecanic ca asa am vrut eu:D
This post has been edited by eugenTL: 12 Nov 2011, 20:01 |
--------------------
Renault
Megane II
my edition (18+low+r26 look)
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare,
Azi am facut revizia de 45 000 (revizia se face la 1 an sau 15 000 km) la Dacoserv Bucuresti cu urmatoarele costuri: - filtru habitaclu de origine 139 RON - filtru motorina de origine 130 RON - filtru de aer de origine 70 RON - filtru de ulei de origine 34 RON - garnitura buson baie de ulei 8 RON - ulei Elf Turbo Diesel 10W40, 4L (aproape 1 L mai aveam de anul trecut) 100 RON - manopera 137 RON Masina este in garantie. La toata suma s-a aplicat o reducere de 10% avand cardul Renault. TOTAL: ~ 557 RON Baietii de la Dacoserv s-au purtat ca de fiecare data exemplar, sunt foarte multumit de serviciile lor, pot sa zic si de preturi de asemenea. |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
Si eu am facut-o anul trecut tot la Dacoserv si pot spune ca am fost foarte multumit. Si acum vreau sa merg tot acolo, dar mi-o programez undeva pe la sfarsitul lunii. Oricum, dupa revizie revin si eu cu impresii dar stiu ca acolo oamenii sunt super ok.
Si eu am card-ul de garantie...sper sa beneficiez si eu de reducerea ede 10 %. Valentin, spune-mi te rog tu cati km ai si daca la urmatoare revizie planuiesti sa faci si distributia (care conform cartii de intretinere e la 4 ani/ 90.000 km). This post has been edited by blual: 6 Apr 2012, 14:47 |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blual @ 6 Apr 2012, 14:43) Si eu am facut-o anul trecut tot la Dacoserv si pot spune ca am fost foarte multumit. Si acum vreau sa merg tot acolo, dar mi-o programez undeva pe la sfarsitul lunii. Oricum, dupa revizie revin si eu cu impresii dar stiu ca acolo oamenii sunt super ok. Si eu am card-ul de garantie...sper sa beneficiez si eu de reducerea ede 10 %. Valentin, spune-mi te rog tu cati km ai si daca la urmatoare revizie planuiesti sa faci si distributia (care conform cartii de intretinere e la 4 ani/ 90.000 km). Salut, Masina are 44 100 km, la anul ar face 4 ani de cand o am, deci ar trebui sa fac si distributia teoretic ca scrie 4 ani / 90 000 km. Baiatul de la receptie mi-a zis ca daca fac in 4 ani cam 60 000 km, as putea sa fac distributia la anul, desi masina inca nu are 90 000, dar eventual sa schimb doar kitul distributie+kit accesorii. Pompa de apa la dci ar tine fara probleme 120 000 km deoarece dieselul se incalzeste mai greu si ar afecta mult mai putin pompa. Cu tot cu manopera asta ar costa aprox. 1100 RON. Inca nu m-am decis cum o sa fac ... o sa vad la anul la revizie ce o sa zica mecanicii cand o sa ii rog sa arunce un ochi la distributie sa vada cam in ce stare este, daca as putea sa mai stau un an eventual ca sa schimb si pompa. Dacoserv nu pare genul de service pus pe jegmaneala si asta apreciez mult. In ceea ce priveste reducerea de 10%, zi-i baiatului de la receptie din start ca ai vrea sa platesti cu cardul Renault si nu o sa ai probleme sigur. O zi buna ! |
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
blual |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 8 July 09 ![]() |
La mine masina face acum 3 ani si numai 34.000 km, iar la 4 ani nu o sa am mai mult de 45.000 km. Din cauza asta nu as prea vrea sa inlocuiesc distributia si sa o mai las macar vre-o 2 ani pana pe la 70.000 km....dar functie de ce zic cei de la Dacoserv (acolo imi fac si eu verificarile) am sa ma decid si eu.
Merci de sfat, dar eu acum m-am dezmeticit de faptul ca tu vorbesti de alt fel de card Renault....eu vorbeam de cardul ala Adagio. |
--------------------
Renault
Megane
- B 82 AIL
2008 Megane sedan 2008/ Privilege/ Noir nacre, Luxor rims, dci, 105 cp
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
Am cuprins revizia de 45.000 si ITP-ul in aceeasi vizita, la Autocenter Iasi:
filtru ulei - 25 lei ulei Mobil Super 5W40 - 170 lei (5L) filtru aer - 50 lei cap bara directie Febi - 105 lei x 2 bieleta directie Febi - 85 lei x 2 manopera - 120 lei refacere unghiuri - 80 lei ITP - 50 lei am iesit ok pana la urma. multumit de serivce 100%. recomand. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 05:16 |