Reputatie anonima, DA sau NU
![]() ![]() ![]() |
Reputatie anonima, DA sau NU
afilon |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
atata timp cat este permis.... nu e nimic ilegal...ca e "imoral" asta e altceva....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am luat 3 zile de ban pentru ca dupa ce m-a sanctionat un moderator comunist, cineva i-a dat reputatie negativa. El a crezut ca am fost eu si mi-a mai dat o sanctiune, pentru aceiasi abatere de mai devreme. Asa ca e cam nasol cu anonimitatea asta, ar trebui eliminata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 21 Jul 2008, 11:06) Eu tin minte ca ti-am dat cateva minusuri semnate, si m-ai facut in toate felurile pe PM si m-ai amenintat ca ma reclami la admini, ca fac abuz de putere, blah blah blah. Acum imi spui mie ca nu te deranjeaza cele semnate, doar cele anonime ? Tocmai de asta se dau anonime, ca imaturii ca tine daca vad cine le-a dat minus, ii iau la explicatii/injurii pe PM. Asa, e mai simplu doar sa dai fara sa te mai complici. P.S. = Un minus anonim si de la mine ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 21 Jul 2008, 15:03) Eu am luat 3 zile de ban pentru ca dupa ce m-a sanctionat un moderator comunist, cineva i-a dat reputatie negativa. El a crezut ca am fost eu si mi-a mai dat o sanctiune, pentru aceiasi abatere de mai devreme. Asa ca e cam nasol cu anonimitatea asta, ar trebui eliminata. Cateodata e buna si anonimitatea ![]() |
--------------------
|
houseISmusic |
![]()
|
![]() Rasist Group: Members Posts: 735 Joined: 18 February 08 ![]() |
Gata cu anonimitatea !
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 / 8 v
2004
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Jul 2008, 15:35) Eu tin minte ca ti-am dat cateva minusuri semnate, si m-ai facut in toate felurile pe PM si m-ai amenintat ca ma reclami la admini, ca fac abuz de putere, blah blah blah. Acum imi spui mie ca nu te deranjeaza cele semnate, doar cele anonime ? Tocmai de asta se dau anonime, ca imaturii ca tine daca vad cine le-a dat minus, ii iau la explicatii/injurii pe PM. Asa, e mai simplu doar sa dai fara sa te mai complici. P.S. = Un minus anonim si de la mine ![]() De acord cu tot ce ai spus. Le stii pe toate, doar esti "the ultimate in vanity".Mersi pentru minus. Rezuma-te la vot totusi. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mersi, in sfarsit ai spus ceva adevarat. Ti-as da plus dar nu pot acum
![]() Am votat, evident, sa ramana anonim. Am incercat sa fiu cinstit sa dau fara anonim cat de des puteam, dar eram singurul, si in capul meu se spargeau toate, injuraturi pe PM si Piua. Asa ca, de ce sa ma complic ? De acum ard DOAR anonim. ![]() P.S. = Muttley, si tu ai dat minus la greu cu anonim, macar nu fi ipocrit. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cam trista treaba aici. Poate mai trebuia o optiune de vot: "Nu-mi pasa de reputatie // Se poate elimina"
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(DrK @ 21 Jul 2008, 22:51) Poate mai trebuia o optiune de vot: "Nu-mi pasa de reputatie // Se poate elimina" Plus: "Nu-mi pasa de reputatie, dar poate sa ramana" ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am votat si eu, chiar as vrea sa stiu cine ma executa, obisnuiesc sa multumesc, si uneori nu am cui.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
decat multumire de genul asta:
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Exemplu on topic:
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jul 2008, 16:01 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
florile sau punctele de reputatie?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
e , atunci cind primesc ceva de la cineva, vreau sa-i multumesc, asta spun, eventual sa il notez in agenda daca mi-a facut rau si evit discutiile cu el, e clar omul nu ma agreeaza sau gandim diferit.
L.E. Pe bune, florile sunt de la mine pentru tine. Eu doar am votat un sondaj, da adminii sa faca ce vor ei...... ca e jucaria lor. This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jul 2008, 16:24 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Io-s de acord cu ceea ce zice Muttley. Cu toate ca am luat putine minusuri (dar semnate), am dat niste minusuri nesemnate, apoi am regretat ca nu le-am semnat, deci era mai bine sa nu ma lase sa le dau nesemnate....
Aaaaa, vorbesc serios. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Jul 2008, 14:35) Eu tin minte ca ti-am dat cateva minusuri semnate, si m-ai facut in toate felurile pe PM si m-ai amenintat ca ma reclami la admini, ca fac abuz de putere, blah blah blah. Acum imi spui mie ca nu te deranjeaza cele semnate, doar cele anonime ? Tocmai de asta se dau anonime, ca imaturii ca tine daca vad cine le-a dat minus, ii iau la explicatii/injurii pe PM. Asa, e mai simplu doar sa dai fara sa te mai complici. P.S. = Un minus anonim si de la mine ![]() pai .... treaba asta cu frica de consecintele propriilor actiuni se cam incadreaza la lasitate ..... cica in viata e bine sa-ti asumi mai toate deciziile, fie ca trag aplauze sau felicitari QUOTE(DrK @ 21 Jul 2008, 14:51) Cam trista treaba aici. Poate mai trebuia o optiune de vot: "Nu-mi pasa de reputatie // Se poate elimina" nu ar strica eu oricum am votat cu varianta 2 pana acum nu am dat "reputatii" in schimb am primit la greu .... alea + semnate, majoritatea celor cu - nesemnate .... si totusi ..... chiar si aia de au dat - si-au semnat nu au patit nimic .... asa ca stimabili apasatori de - -uri fiti barbati si dati cu semnatura |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
- B55MGY
2005 / 1993 / 1999 Aha
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
http://www.reno.ro/-VAND-jante-aliaj-Kango...ml#entry1437417
topic pe care am primit cam -100 puncte,pe cine am deranjat eu oare?daca este pretul mare sau nu merita nu cumperi dar asa?negociez pe PM,ne intelegem apoi î-mi da - anonim la greu ,e corect? This post has been edited by RamboX: 21 Jul 2008, 16:53 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 21 Jul 2008, 12:21) De exemplu este o petarda la Dacia Clasic care bate campii cu gratie, intr-un mod ostil si anagramat. ![]() QUOTE(A l e x @ 21 Jul 2008, 15:35) Eu tin minte ca ti-am dat cateva minusuri semnate, si m-ai facut in toate felurile pe PM si m-ai amenintat ca ma reclami la admini, ca fac abuz de putere, blah blah blah. Mare ti-e gradina! ![]() QUOTE(A l e x @ 21 Jul 2008, 15:48) Am votat, evident, sa ramana anonim. Am incercat sa fiu cinstit sa dau fara anonim cat de des puteam, dar eram singurul, si in capul meu se spargeau toate, injuraturi pe PM si Piua. Asa ca, de ce sa ma complic ? De acum ard DOAR anonim. Macar stii cine te uraste sincer ![]() P.S. = Muttley, si tu ai dat minus la greu cu anonim, macar nu fi ipocrit. ![]() Si eu le dau in mare majoritate anonime p-alea cu minus. In prima faza am depunctat posturile, sunt useri carora le-am dat si cu minus si cu plus. Daca dai minus semnat, ti-ai facut un dusman. La faza cu plusu', am dat celor care-mi dau inapoi, sa fac cat mai multa reputatie si nu se simta cand imi da sony frecvent cu minus. Lui ii dau minus semnat. Macar sunt atat de inteligent sa-mi dau seama ca ar stii de la cine e, in functie de cate puncte se scad. El nu isi da seama ca eu stiu cand imi da cu minus... dar nu pe toti ne duce capul la fel de mult, chiar daca unii avem impresia asta. afilon, tu cine mama lu' naiba esti? Daca erai atat de fad in mesaje pe LFS la fel ca pe forum, e clar de ce nu te-am tinut minte. Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca nu ma intereseaza. O singura observatie am in legatura cu reputatia. De cand cu ea, mi-am dat seama ca te apreciaza unele persoane de care nici nu stiai ca exista, dar e o chestie mult prea mica fata de tensiunile create in timp datorita ei. Pacat ca multi o au prea mare in mod artificial (inclusiv eu). 21 Jul 2008, 18:28: Vin c-o propunere. Cand dai reputatie la posturile aceluiasi user repetat, sa poti altera doar cu maxim un punct. E clar ca iti e prieten sau dusman (in functie de plus sau minus). This post has been edited by vis-a-vis: 21 Jul 2008, 17:28 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
de ce nu pot uni sa se trezeasca odihniti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
4abc |
![]()
|
![]() Sofer de duba! Group: Members Posts: 62 Joined: 19 March 07 ![]() |
Votat....gata cu anonimatul
![]() |
--------------------
Renault
Kangoo
- 56-MDB
2004 DCI 60
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.714 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vanitosu', oricum degeaba dai cu - cand ai asa multa, ca oricum se gaseste unul sa zica:" daca a dat 24 sigur e ala " si tot te arde (numai ca pe mine nu m-a aras la reputatie ci la warn).
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 21 Jul 2008, 03:22) afilon, tu cine mama lu' naiba esti? Daca erai atat de fad in mesaje pe LFS la fel ca pe forum, e clar de ce nu te-am tinut minte. Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca nu ma intereseaza. daca nu te intereseaza, de ce mai intrebi? suferi de sindromul "nu-s curva da-mi place sexul"? dar ca sa te lamuresc: am inceput ca tase: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=3177. moneytalks a avut grija sa ma dea afara pe 30 de ani ca mi-am exprimat opinia ca un tigan care vroia sa ma dau la o parte ca sa circule el pe contrasens ar fi trebuit impuscat; se pare ca as fi fost rasist. am continuat ca walleye: http://www.daciaclub.ro/index.php?showuser=8270. sub ipostaza asta m-ai cunoscut si matale pe dansu' betivilor. recunosc ca nu mi-am dat silinta sa fiu spiritual si vivace in mesaje ca am ramas cu impresia ca altu' era scopul. nu mai tin minte, sincer, cine si de ce m-a dat afara de data asta da' presupun ca iar m-am luat in gura cu vreun nene cu oo mari si fire iute. ce sa-i faci, asa-s io, imi place scandalul si contrazicerea de dragul ei. la final m-am reincarnat in afilon, sfatos uica cu nume banatean antic. no, acu' daca ai ceva de declarat, fa-o repede cit mai pot citi. |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca reputatia asta provoaca doar dispute!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Despre reputatie s-a tot discutat.
TOPIC CLOSED! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 19:12 |