Radio cd
![]() ![]() ![]() |
Radio cd
AAlexandru32 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 January 16 From: Cluj-napoca ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane2
2006,1,5cmc
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Scoate siguranta pt radio din bord si bag-o inapoi. O sa trebuiasca sa introduci codul de la cas. ca sa mearga, dar o sa mearga dupa. Exact aceeasi chestie am patit-o si eu.
Numai bine. |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
AAlexandru32 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 15 January 16 From: Cluj-napoca ![]() |
o sa incerc asa,multumesc mult...numai bine
|
--------------------
renault
megane2
2006,1,5cmc
|
|
AAlexandru32 |
![]()
|
Salut MirceaVio,a mers cand am scos mufa de alimentare am bagat codul si momentan merge,multumesc mult,dar oare dc se intampla chestia asta ca si anul trecut la fel,si numai iarna?
|
--------------------
renault
megane2
2006,1,5cmc
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Salut. Citeam pe aici pe undeva despre, citez: "lotul ala care face asa la frig" in legatura cu radioul. Eu am doua megane-uri din 2007, unul adus din Germania care nu are nicio treaba si unul luat de nou din Romania care la frig face asa. Poate au vreo explicatie niste colegi mai experimentati despre ce-i vorba.
Sunt curios si eu care-i faza. Pana aflam mai scoatem siguranta si merge si asa. Deja am memorat codul ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
bgabriel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 July 06 ![]() |
Trimite-ti un mail la vocea clientului si faceti "scandal" si se schimba payerul gratuit, cel putin asa a fost la mine, si eu am avut aceeasi problema. Nu mai asteptati sa se blocheze vorbiti direct! Este o problema cunoscuta! Puteti incerca inainte de asta si la dealer, dar daca nu se rezolva asa, la vocea clientului! Sper sa rezolvati!
![]() This post has been edited by bgabriel: 25 Jan 2016, 11:22 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Privilege 1.6 16V
apr 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:14 |