Probleme cu butucul de la portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu butucul de la portbagaj
R19/95 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 9 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|||
alessya |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 October 08 ![]() |
poti merge la un service si sa vada mecanicu dak se poate repara. si la mne i se slabise piulitza si l-a dat jos l-a strans si e ca nou
|
--------------------
renault laguna
Skoda octavia
1996 2,0 f3r AD4
|
|
R19/95 |
![]()
|
la mine s-a rupt pur si simplu nu mai are ce sa stranga s-a rup din pacate si nu vreau sa fac tiganeala cu lipituri si chestii d-astea ca pana la urma va ceda iar si....
![]() 1 Nov 2008, 18:02: sau poate stie careva daca prin minune se potriveste butucul de la solentza sau orice alta masina la 19-le meu!!!!! This post has been edited by R19/95: 1 Nov 2008, 17:02 |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
am avut si eu aceeasi problema. s-a rupt pur si simplu.
iata ce-am facut eu: am luat un butuc de la dezmembrari...in stare buna. verifica sa fi fost uns sa nu fie cocsat, ruginit, etc. atentie : daca ai inchidere centralizata butucul trebuie sa fi fost de la o masina cu inchidere centralizata (sper sa nu zic prostii) am fost la unul care face chei, este unul priceput tare, si a personalizat butucul ''nou'' dupa cheia originala a masinii. am facut la fel si cu yalele si cu busonul de la rezervor si merge. eu stiu pe unul care face treaba asta dar in Ploiesti...functioneaza garantat...e verificat de mine. daca nu gasesti pe nimeni mai aproape de tine iti dau numarul tipului aluia si il suni(dar asta inseamna sa vii in Ploiesti) succes. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
silviucri |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 29 October 08 ![]() |
r19?95 am eu o intrebare la tine daca nu te superi imi zici ce euro e masina ta
a mea e tot 95 dar motor 1.4 |
--------------------
renault
19
1995 1.4 energy rn
- gj09989
|
|
R19/95 |
![]()
|
nu prea stiu ce sa zic ...sunt putin dezorientat cand vine vb de euro pt k am inteles k este non eruo masina dar are catalizator nus dak are sau nu legatura nu prea ma pricep la chestia asta cu euro si nu-ti pot da un raspuns concret !!!
<span class='edit'>1 Nov 2008, 21:37:</span> renault19 tse ...merci pt sfaturi dar ideea este k pe unde am fost in buc la dezmembrari nu au vrut sa-mi dea doar butucul de la portbagaj pe motiv k nu vand decat tot kitul si nu pe bucati k ar insemna sa descompuna kitul si nu gasesc cumparator doar pt o anumita piesa (contact,usile din fata portbagaj si busonul de benzina)....si tot asa am gasit kitul nou (piese originale valeo ) 260 ron (super pret adik) dar e cam costisitor si ma refer si la timp k sa schimb tot kitul...si ma gandesc k poate exista si o alta posibilitate...dak nu gasesc alternativa o sa cumpar kitul nou si asta e .....oricum multumesc mult pt sfaturi <span class='edit'>1 Nov 2008, 21:39:</span> si am auzit si de ceea ce mi-ai zis tu cu butucul personalizat dupa cheiie si am pe cineva in buc care ma poate ajuta in privinta asta dar ramane sa gasesc si butucul(cam greu) RENUNTA LA LIMBAJUL IRC, TE ROG! This post has been edited by R19/16v: 1 Nov 2008, 22:36 |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Apropos de butuc, am si eu o intrebare. Dupa ce actionez butucul de la portbagaj acesta nu mai revine la pozitia initiala... ceva de genul ca ramane inauntru, la nivelul portbagajului si sunt nevoit sa-l trag cu cheia inapoi. Am desfacut capacul de plastic din portbagaji si am curatat butucul (m-am gandit ca e ceva mizerie si de aia nu revine).Pot sa zic ca nu am facut mare lucru. Am auzit de la cineva ca are inauntru un arc care s-a rupt. Intrebarea este ce ar trebui sa fac sa mearga bine? mentionez ca masina are inchidere centralizat si butucul raspunde la comenzi.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/95 |
![]()
|
presupun ca ar trebui sa incerci sa schimbi arcul....cu siguranta asta e cauza ori este rupta o bucla din arc (sau mai multe) ori este prea imbatranit incearca sa-l schimbi sau daca nu crezi ca merita efortul atunci lasa-l asa daca zici ca iti raspunde cand actionezi butonul de inchidere centralizata dar este pacat s-o lasi asa mai ales ca nu cred ca este scump un amarat de arc...o zi buna!!!!!!!!1
|
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
am avut si eu o problema similara...eu am desfacut butucul si am dat cu un spray profesional de ungere (5Way spray de la Loctite) poti incerca si cu WD40.
arcul ori se rupe ori merge. tu simti ca ar mai fi arcul acela la apsare sau cand il tragi cu cheia ? daca nu atunci du-te si ia un butuc. nu stiu cum nu gasiti voi caci eu am gasit imediat.... |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
da mai exista alta posibilitate, acum nu imi sariti tot forumu in cap... sa iei un butuc de portbagaj de lgan face lift care pare identic si daca tie nu ti s a rupt nimic din mecanismu ala cu catei si se mai invarte cheia in el, si de asemenea daca ai foarte mare rabdare..poti sa muti piesele dintr unu in altu
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Nu am zis ca nu am gasit... doar ma interesam la cei "mai mari". Intr-adevar se gasesc piese, nu zic nu.. si cum am dat 130 ron pe 2 suruburi pot sa scot bani si pt un butuc de ala....
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dj_bonssay |
![]()
|
Ieftin ca Braga... 2 va rog
![]() |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Scump dom'le, scump .... cum zicea cineva
![]() Eu am avut probleme cu contactul . Am cumparat un set de Logan, fara yala de portbagaj. Deci nu ma pot pronunta daca sunt compatibile sau nu, dar par la fel. Tinand cont de faptul ca yalele usilor s-au potrivit cu modificarea parghiilor, contactul s-a potrivit cu modificarea mufelor, cred ca si yala de portbagaj s-ar potrivi cu mici "ajustari" la parghii. Prinderea pe capacul portbagajului ar trebui sa fie identica cu R19. Bafta! L.E. Cu multumirile de rigoare lui @Vepman pt link, pe www.elitecat.cz am gasit set yale Valeo pentru R19 la 961 lei. Se confirma pretul pentru piese de origine. This post has been edited by dan_mar: 3 Nov 2008, 20:12 |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Fratilor de o ora, ies de la Reall, dau sa deschid portbagajul, cu inchiderea centralizata, cand ce sa vezi.....sare butucul afara, exact cum au mai patit si altii de pe aici. Acum problema e cum se poate deschide haionul fara a-l deteriora???
|
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, din interior. Ia-ti o lumina, baga-te in portbagaj si-ti vei da seama singur cum. Trebuie sa ridici o clapeta de vreo 2x1cm de pe broasca.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
LeonMan |
![]()
|
![]() Fan RENAULT Group: Members Posts: 247 Joined: 19 September 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Mersi fain R19/16v, chiar daca cu intarziere, am fost ocupat peste masura in ultima vreme. Ciudat e ca am luat din dezmembrari o yala haion cu 20 lei, fabricata in 1988, dar in stare absolut incredibil de buna, chiar demontata de pe un haion vai de mama lui. Sa fi fost oare prima generatie piesele semnificativ mai bune???
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
R19/16v |
![]()
|
Englezoii asa zic.
|
--------------------
DS
5H
|
R19/95 |
![]()
|
salut ....spune-mi te rog leonman de unde ai luat yala pt haion....de la ce centru de dezmembrari ????
|
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
LeonMan |
![]()
|
din cluj, deci nu stiu cat iti e de folos....si de unde am luat-o era doar una, ca de avea doua le luam
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2004, 1.9, 120 CP
|
|
R19/95 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
19
1995 1.8 Phase II
|
|
gabytzu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 November 07 From: bacau ![]() |
salutare! vinde cineva set de yale de logan, oare se potriveste si pe reno 19 ph1 fara inchidere centralizata? ms!
|
--------------------
renault
renault 19
1990
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Mergi cu cele de R19 intr-un magazin si le compari cu cele de Logan... cel mai simplu.
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Cum am inlocuit eu yala de la usa cu una de Logan.
Am scos yala veche. Image1163.jpg ( Size: 525.15k ) Number of downloads: 2084 Image1166.jpg ( Size: 460.34k ) Number of downloads: 2065 Am confectionat o noua tija dat fiind faptul ca butucul de Logan are parghia mai scurta. Image1167.jpg ( Size: 692.06k ) Number of downloads: 1996 Image1168.jpg ( Size: 758.44k ) Number of downloads: 1919 Montam butucul nou: Image1170.jpg ( Size: 548.62k ) Number of downloads: 1799 Image1172.jpg ( Size: 520.5k ) Number of downloads: 379 A mea nu avea inchidere centralizata din fabrica. In setul de Logan mai aveam si contactul + un butuc pentru rezervor. Nu am gasit inca o solutie pentru portbagaj, deci am 2 chei la masina. Bafta! This post has been edited by dan_mar: 23 Dec 2009, 18:51 |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
gabytzu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 November 07 From: bacau ![]() |
ok dar nu se potrivesc tijele de la butucul vechi cu cel nou de pe logan? oricum ms mult pt raspuns!
|
--------------------
renault
renault 19
1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:30 |