Problema la franare, Problema la franare
![]() ![]() ![]() |
Problema la franare, Problema la franare
clubber |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 February 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC_0007.jpg ( Size: 168.1k ) Number of downloads: 562 |
||
--------------------
Renault
Megane Coupe
1996 Coach
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
1. jante neechilibrate/strambe sau chiar cauciucuri deformate - rezolvare fuguta la echilibrat si vezi daca asta este sursa
2. discuri ovalizate - rezolvare schimbate de urgenta impreuna cu placute noi de frana, recomandare placute originale (cauta la bursa ca sunt preturi bune la discuri si placute frana originale renault). Placute mai dure duc la ovalizarea discului daca are si uzura pronutata - asta e patita de mine. 3. suruburi/piulite desfacute de la vibratii dupa schimbarea capetelor de bara, pivoti, etc. ce ai mai schimbat, rezolvare cauta un mecanic sa ti le stranga. Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!!! |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
alexmisca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 1 April 11 ![]() |
ajutati-ma sunt dispera nu ii mai dau de cap la coaja mea imi bate volanul la franare,am schimbat tot la directie:discuri,pacute,capete bara,bielete directie,rulmenti,butuci,bascule,arcuri amortizoare,roti absolut tot,
|
--------------------
renault megane 1
renault megane 1
- ph 96 msk
2000 1.4l 16v
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Salut alexmisca. Si mie imi tremura volanul la franare. Am inteles sa ar fi discurile ovalizate. Eu nu le-am schimbat inca. Am cam un an de zile de cand am acest tremurat. Astazi am schimbat bucsaraia. Inca nu am testat la viteza mare sa vad daca mai tremura. Revin dupa ce verific. Daca intre timp dai si tu de cap, posteaza te rog aici...
<span class='edit'>30 Apr 2011, 08:01:</span> Salve. Dupa cum am promis am revenit. Am scapat de acel tremurat. Prin schimbarea bucsilor(din cu totul alte motive) am scapat si de tremuratul volanului. Eu aveam in calcul sa schimb discurile, dar se pare ca nu mai este nevoie. Deci am schimbat bucsile de pe cap bara stabilizatoare ( 2 buc.) si 4 bucsi la brate. This post has been edited by felixneagu: 30 Apr 2011, 08:02 Attached thumbnail(s) 29042011_003_.jpg ( Size: 277.86k ) Number of downloads: 368 29042011_005_.jpg ( Size: 280.9k ) Number of downloads: 381 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
- Galati
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:21 |