Poze si atasamente lipsa - status forum
![]() ![]() ![]() |
Poze si atasamente lipsa - status forum
alex |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
||
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiam unde mi-e avataru'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Strangem bani pt licenta?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu conteaza cand, important este sa fie puse daca se poate si mai repede ar fi mai bine. Observasem chestia asta si mi-ar fi parut rau sa pierd pozele de la intalnirile din Constanta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
alex |
![]()
|
Fisierele exista, mai greu cu pusul la loc
![]() Arhimede, licenta la ce? La Centos? ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() Fara avatare nu mai cunosc pe nimeni ![]() This post has been edited by Arhimede: 30 Oct 2010, 21:56 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dar pozele or s-ajunga fara probleme si fara erori unde erau?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Ce-aveti, mah? Ce "opere alese" ati pierdut? Erau capodopere?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
alex |
![]()
|
Am pus o parte din avatare.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Asteptam cu interes pozele lui Valy Multescu, cel care ne delecteaza in josul fiecarei pagini cu fieratanii ruginite.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Bobo, lasa-l in usturoiul lui!
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 30 Oct 2010, 20:17) Chiar as fi curios care a fost motivul acestei instalari ... pentru ca am Debian pe serverele mele de acum 5 ani de cand era Sarge si a trecut prin dist-upgrade de cateva ori fara probleme ... dar un reinstall de la 0 niciodata. Ati trecut la alta arhitectura de procesor ? Oricum, bafta ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
alex |
![]()
|
Un chmod -R 777 / dat accidental a fost motivul principal. Am profitat de ocazie si am mai bagat 2 hdd-uri in sistem. Cam asta a fost povestea
![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
RLV.razz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 October 10 ![]() |
Chiar nu stiam de ce nu se vad pozele atasate. Cautam si eu, ca omu care se documenteaza
![]() Bafta multa la transferat pozele! |
--------------------
Renault
Megane
2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(alex @ 1 Nov 2010, 05:12) Un chmod -R 777 / dat accidental a fost motivul principal. Naspa, bafta la restaurare.Ar fi interesant de scriptat ceva gen mtree la FreeBSD, sa ai un snapshot al permisiunilor pe / (sau pe ce te intereseaza pe tine) si in caz de nevoie sa-l restaurezi fara sa fie nevoie sa reinstalezi. O linie ca asta: sudo find /tmp/ -exec stat --printf="%a %n\n" '{}' \; scoate un output de genul: 755 /tmp/keyring-6VMq6P/control 444 /tmp/.X0-lock 1777 /tmp/.ICE-unix 777 /tmp/.ICE-unix/2010 Bine macar ca nu ai reusit sa faci o treaba de genul "rm -rf ${BUILDDIR}/*" unde BUILDDIR, din cauza unui bug in makefile la sectiunea clean, era neinitializat ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
stai linistit, nu se da nimic mocca
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex @ 31 Oct 2010, 21:12) Tare ! QUOTE(adip @ 1 Nov 2010, 00:31) Ar fi interesant de scriptat ceva gen mtree la FreeBSD, sa ai un snapshot al permisiunilor pe / (sau pe ce te intereseaza pe tine) si in caz de nevoie sa-l restaurezi fara sa fie nevoie sa reinstalezi. hehe, dar daca era comanda chmod -x / nu cred ca il ajuta prea mult. Chiar, cum rezolvi o chestie de genul chmod -x /bin/chmod ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cp /bin/chmod peste alt fisier care deja exista si are +x
apoi folosesti fisierul ala pe post de chmod sa schimbi chmod-ul la chmod ![]() EDIT: testat acu' ... merge ![]() This post has been edited by Ov: 1 Nov 2010, 12:13 |
--------------------
Dacia
1300
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Ov @ 1 Nov 2010, 20:09) cp /bin/chmod peste alt fisier care deja exista si are +x Dar daca cp e -x ce faci? ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Bagi live CD-ul.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Ov |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 1 Nov 2010, 22:08) cat And so on ![]() ![]() QUOTE(Ov @ 1 Nov 2010, 22:08) sau sh in fata Ai testat si mere? ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
Ov |
![]()
|
daca-s toate cu -x atunci fac scp de pe o alta masina
![]() cu sh-ul n-am testat pe chmod, dar am testat pe un script fara x si l-a rulat fara probleme ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Tamango |
![]()
|
Bun asa ... uite cum mai invatam niste chestii
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
raresvintea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 29 July 07 ![]() |
cand va fi gata transferul ca imi trebuie niste poze din niste ghiduri sa imi repar la masina clima.....
|
--------------------
skoda
octavia
'03 elegance
- B72FAR
|
|
tita |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 12 June 10 ![]() |
si eu am nevoie de cateva poze pentru a ma informa in solutionarea unor probleme....cand vor fi gata toate pozele?
Multumesc |
--------------------
dacia
1300
1989
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Erau niste poze cu gagici... pot avea alea prioritate?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
alex |
![]()
|
Avem pozele in galerie, le-am pus asera. Acum avem pe server si o mare arhiva cu toate atasamentele. Am inceput restaurarea, sa nu injurati daca forumul se misca greu
![]() 2 Nov 2010, 12:27: S-a cam terminat operatiunea ![]() This post has been edited by alex: 2 Nov 2010, 11:27 |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:50 |